Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@ejuska2586 zlatko chodis do temy duch na teste? Mala by si kedze si si myslela ao trpi kotatko uz je to tam vsetko napisane ako tu klame zeny.
podla mna tam aj tak nic nie je, ktory den DPO si?
@alilka chces vediet preco ?lebo ka som si tenro mesuac davala pozor ani raz do mna nedal.len raz sa do mna vratil bez toho aby sa umyl hned po vyvrcholeni.tak preto tomu nedavam ziadnu sancu.testy som yeraz robila ze ak nahodou lebo nahoda je ozaj blbec.ale ke tam minimalna sanca vsak to by bol zazrak a v tie ja neverim🙂
no baby, jar je nejaka plodna, aj ked mame blaznivy april 😀
ja musim ist k dr. vobec sa mi tam nechce. mne ta maternica prepadava, krcok mam nizko a asi sa drazidi, krvaca mi.
@alilka asi ano z toho dobreho ale meviem to urcite lebo vraj nielesu sa stane ze aj 2x z jednej sttany ovulujes.no davala som si preto lebo predosle 2 mesiace som sa snazila jak blba napustal ma jal bandasku a nic z toho a potom ked prisla ms tak obrovsky plac.tak som si povedala ze si dam pokoj do leta pojdeme na dovolenku este a tam zacneme .ale vies ked sme mali sexik tak hormony vzburene tak som mu ja povedala ze nech sa este vrati ze to by bol osud keby sa to takro podarilo len zo zabavraneho 😂 ale vravim ved to bu uz bola aka nahoda ked sme sa predtym naozaj snazili a nic tak neverim tomu vobec
@lala1501 áno viem že občas ovuluje 2x ten istý..Ja som to tak mala prvý mesiac ľavý a druhý tretí pravý a o ten som aj prišla keďže ten tretí mesiac som otehotnela..Joooj uz si spomínam že si písala že si z toho už na nervy že musíš oddýchnuť..No uvidíš mohla si dnes skúsiť ovu test alebo zajtra z ranného..Ten z 8dpo máš z ranného?

Baby Lustitelky vidite tam nieco?priznam sa ze ja nic ale jedna babenka vravi ze ano.horny je ovu aby bolo vidiet kde ma byt ta ciarka co podla mna nieje😂