Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
baby, supnem moju otazku aj sem, sak je k teme : este taka otazka "odborna" ked sexujeme kazdy den tak ani z toho medicinskeho hladiska neklesa kvalita spermii u muza? lebo ked tak uvazujem, tak nech to nema nejaky kontraproduktivny ucinok 🙂
@lauritka ahoj,môžem sa opýtať??? Chcem vyskúšať tiež tie ovulačné testy. Dnes mám 8 den cyklu, zvyčajne som mala tak 30 dnové, ale posledné dva mesiace sa mi to nejak skrátilo na 26 a 27dni. Od ktorého dna by som mala začať s testovaním,aby som to vystihla.??? Treba už teraz, či stačí od 10-teho dna???

hm, mohlo teda ten test ovplyvnit aj to ze som cca hodinu predtym pila (vodu) lebo som zabudla ze idem testovat, a aj vidiet, ze som testovala az neskor ... pre istotu dam test aj dnes, to uz som si ista ... a co tie tvoje testy teraz co si dala foto?vyzera ze vcera to bolo tiez na ovu ... som zvedava co budes mat dnes na teste ... posli potom foto a zajtra pridam aj ja moje 🙂