icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

leonie777
4. feb 2013

hm, mohlo teda ten test ovplyvnit aj to ze som cca hodinu predtym pila (vodu) lebo som zabudla ze idem testovat, a aj vidiet, ze som testovala az neskor ... pre istotu dam test aj dnes, to uz som si ista ... a co tie tvoje testy teraz co si dala foto?vyzera ze vcera to bolo tiez na ovu ... som zvedava co budes mat dnes na teste ... posli potom foto a zajtra pridam aj ja moje 🙂

denisa87
4. feb 2013

@leonie777 no vyzeralo to na ovu,ale pre istotu aj dnes testnem,jasne dam foto potom,aj ja som zvedava co nam dnes ukaze 🙂 uz vcera sme zacali so snazenim,a pokracujeme celý tyzden,kazdy den 😀 😀 😀

leonie777
4. feb 2013

@denisa87 to je pekne predsavzatie, detto nas caka to iste a snad to uz podla tohoto vyjde 🙂 mam sice kratsi cyklus, ale netusila som, ze ovu nabehne uz na 10 den ... som rada ze som sa dala na testovanie 🙂

lauritka
4. feb 2013

@leonie777 krasny testik, cikni aj dnes ;) nie vzdy to postupne tmavne, niekedy fakt bum a pozitivny ;)

leonie777
4. feb 2013

@lauritka a prosim ta, mozno debilna otazka, ale cca 3 hodiny pred testovanim bol sex 🙂 nemoze to byt potom skreslene?

lauritka
4. feb 2013

ja som mala tiez tento cyklus pozitivny 10 dc. na druhy den uz bola slapbia.
@denisa87

lauritka
4. feb 2013

@leonie777 urcite nie ;)

denisa87
4. feb 2013

@lauritka krasne pozitivny 🙂 drzim palce aby sa zadarilo 😉

leonie777
4. feb 2013

@lauritka waaaaaw, zeby bolo nieco vo vzduchu baby? 🙂)) drzim nam vsetkym palce, nech tu potom "machrujeme" s inymi testami

seraa
4. feb 2013

@lauritka

ahoj lauri, dnes som 17 dc,
ciarka bola silnejsia v 15 dc a potom rovnaka ako controlna 16 a dnes je troska slabsia ale stale vyrazna
no moja teplota je ale stale 36,6
co myslis co sa deje? a mam snazilkovat aj dnes?
dakujeeeem

lauritka
4. feb 2013

@seraa ahoj. jasne aj dnes.. aj zajtra pokial nestupnes.. ovulka je do 48 hodin po pozitivnom teste a az potom sa teplota zvysi 😉 takze ak si mala vcera pozitiv.. ovulku mas dns, pripadne zajtra,

seraa
5. feb 2013

@lauritka
ahojky, prepac ze stale otravujem ale ani dnes zvysena teplota ..
budem este merat .. je mozne ze niekomu sa nezvysi po ovu?

lauritka
5. feb 2013

@seraa po ovu sa MUSI zvysit, ak sa nezvysi , to znamena , ze ovulacia nerebehla.

seraa
5. feb 2013

@lauritka

hmm takze test moze byt pozitivny ale ak teplota sa nezvysi znamena ze aj napriek testu nemusela prebehnut?

lauritka
5. feb 2013

@seraa ano, ale to su ojedinele pripady.. 🙂 vacsinou pri anovulakoch nevyjde ani pozitivny LH, lebo je tam nerovnovaha hormonov.

seraa
5. feb 2013

@lauritka

dakujeem
,
no super to by mi este chybalo aby som bola ojedineli pripad... 😒
este je mozne ze sa zvysi? zajtra , pozajtra?
pravda je ze som necitila ani ziadne pichnutie ci bolest v podbruzku hmm, ale prsia mam nafuknute trosku.. 😕

lauritka
5. feb 2013

@seraa no po pozitvnom testiky sa moze zvysit tak do troch dni...zalezi aj kedy telo zareaguje na progesteron..
nemusis mat stale rovnake bolesit kazdy cyklus..

leonie777
5. feb 2013

baby, supnem moju otazku aj sem, sak je k teme : este taka otazka "odborna" ked sexujeme kazdy den tak ani z toho medicinskeho hladiska neklesa kvalita spermii u muza? lebo ked tak uvazujem, tak nech to nema nejaky kontraproduktivny ucinok 🙂

seraa
5. feb 2013

@lauritka

ahoj , to som zase ja 😲 , nooo neviem ci moze byt ale som si merala teplotu teraz a je 37,2 😕
moze byt alebo mam jednoducho zvysenu teplotu ??
ci to musi byt len a len ranna bt?
dakujem 🙂

lauritka
5. feb 2013

@seraa teplotu len rano po zobudenie treba merat ;)... nie po telesnej aktivite.to nema vypovednu hodnotu.

kaktusik
5. feb 2013

@lauritka mozes prosim ta hodit okom aj na moj test? nie som si uplne ista, ci to je to "prave orechove" 😀 podla mna je pozitivny, aj ked neviem ci by ta testovacia ciarka nemala byt troska silnejsia este..

lauritka
5. feb 2013

@kaktusik ahoj. no je to dost silne. podla mna sa uz da brat ako pozitiv. uvidis podla zajtajsieho ;) ked bude slabsi, tak dnes je vrchol a ovu do 48 hodin 🙂 nemusi byt vzdy silnejsia.. stacia aj dve rovnake 🙂

kaktusik
5. feb 2013

@lauritka dakujeeeem 🙂 tak teraz neviem ci mam toho manzela "opriet" alebo pockat este 😝

lauritka
5. feb 2013

@kaktusik myslim aj keby bol dnes vrchol, tak staci zajtra ) aspon uvidis teestik ;) lebo ovulka je od vrcholu ddo 48 hodin, cize v pohode stihate.aj keby bola povedzme zajtra.

kaktusik
5. feb 2013

@lauritka ok tak si budeme citat no 🙂))) este raz vdaka

lauritka
5. feb 2013

@kaktusik ale kludne dajte ;) v obdobi ovu treba vela.. 🙂

seraa
6. feb 2013

@lauritka

ahoj, noo tak som to zvladla haha merala som si konecne teplotu rano
vcera bola 36,6 aj predvcerom a dnes 37
cize mam po ovulke?
dakujem za help a pekny den 🙂

lauritka
6. feb 2013

@seraa jasne ;) este si to potvrd aspn 2-3 troma zvysenymi a potom uz nemusis merat, len cakt ked dorazi mrcha, alebo ak ta to nestresuje meraj.. pokial nebudes klesat a konci bude to nadejne ;)

polyana
6. feb 2013

@lauritka ahoj,môžem sa opýtať??? Chcem vyskúšať tiež tie ovulačné testy. Dnes mám 8 den cyklu, zvyčajne som mala tak 30 dnové, ale posledné dva mesiace sa mi to nejak skrátilo na 26 a 27dni. Od ktorého dna by som mala začať s testovaním,aby som to vystihla.??? Treba už teraz, či stačí od 10-teho dna???

lauritka
6. feb 2013

@polyana no od 10by si mohla zacat . chces nejake ?? mam v bazariku 🙂