Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@butterfly333 ano mam ale musim este ist na edokrinologiu pre zvyseny muzsky hormon
@elly23 aha tak ok
@kakatulik toto iba
@simkamatko tak to je ine...ja som vzdy citila, dva tyzdne pred ms, ze ma vsetko boli a aj ms ma boli..., mozno naozaj nemas ovulaciu, ale ja si myslim, ze sa to da aj bez toho IVF, ale ak beres gynex tak neber alchelmilku, nemiesaj vsetko dokopy, gynex uz alchemilku obsahuje...
@elly23 chapem jak doberiem gynex zacnem s archemilkou mna vobec nic neboli ani brucho ani prsia v skratke nic jak som ti pisala mecha pride kedy chce a bez toho aby som mala naznak ze pride alebo uz prisla co jedine sledujem tak ked som pred tak som nervozna cez deb by som spala a v noci hviezdy pocitala co ti poviem
@simkamatko ale pokial mas vysoky testosteron tak utekaj na endokrinologiu, to by sa malo dat vyliecit, neboj 🙂
Ach jaaj zase sklamanie test ovu stale bledy ako vcera. Ale hlien zase taky ako vcera. Len mi nejde do hlavy preco ho mam az na vecer :(. Moze.to byt tym.ze mam sedave zamestanie, asi blbost😕. Ach jaaaj asi na to kaslem dame si dnes tutu mutu a je.😂
@elly23 co znamena vysoky testosteron?22.6 som objednana
@simkamatko kazda zena ma progesteron a testosteron, ale ak je testosteron (muzsky hormon) zvyseny alebo je vysoky, tak brani zene v otehotneni...co moze, byt aj tvoj pripad, docitala som, ze vacsinou na to predpisuju HAK alebo duphaston..uvidis co ti povedia na endokrinologii tu som v jednom clanku nasla napriklad toto...
4. 11. 2010 18:22:56
Právě čekám na výsledky testů kvůli vysoké hladině testosteronu a k tomuto problému jsem našla tyto poznatky: - Nadbytek androgenů (mužských pohlavních hormonů): Tento problém je nejčastěji způsoben velkým množstvím cukrů a jednoduchých uhlovodanů ve stravě - tzn. omezit ve stravě sladkosti, bílý cukr, bílé pečivo, těstoviny - nahradit ovocem, třtinovým cukrem, celozrnným pečivem, musly - Lékořice se rovněž může uplatnit u tzv. syndromu polycystických ovarií, který se vyznačuje tvorbou cyst ve vaječníkách, neplodností, vynecháváním menstruace a silným ochlupením. Příčinou této choroby je porucha hormonální regulace, vysoká hladina testosteronu a nízká hladina estrogenu. Tyto nemoci ženám brání v otěhotnění a právě lékořice by se mohla stát v těchto případech důležitou doplňkovou léčbou.
@elly23 uvidime ze co mi povedia dufam ze vsetko dobre dopadne uz ma nebavi pocuvat stale negativne veci od lekarov ;( :(
Dievčatá, moje ovu vyzerajú takto. Okrem 21.DC som robila každý deň. Ale teraz mi nejde do hlavy, že stále tam mám pomerne výraznú čiarku 😕 Ako si to vysvetliť?
@sinqopa ja som tiez nemala a ostala som tehu🙂
@archanjel007 Čo si nemala? Slabšiu čiarku myslíš? No kiež by som bola na to rovnako ako ty 🙏🙂
@sinqopa ani jeden pozitivny ovu teste lebo ciarka sa stale objavi nejaka lebo lh je stale pritomne a tak si myslela ako mozs byt tehu ked ani jeden pozitivny ovu test ale bola som a uz som 10 tyzden🙂
@simkamatko tak to sa necudujem ze neovulujes,ked mas zvyseny testosteron. Neviem ake su referencne hodnoty,ale to je haluz,ze ta krmi clostylom a zeniet na IVF.
Ak este nepijes,tak nasad malchemilku,matersku kasicku,vit D a E.
Nemas polycysticke ovaria.?
@archanjel007 paaanecky ty si už fakt. 10tt??😮 Veď len teraz si sem hádzala tehu testy 😁 to leti ako šialené. 😁
@simkamatko prave som si vsimla,to vyssie AMH. To je ovarialna rezerva. Neviem kolko mas rokov,ale hodnotu dost vysoku. Akoze este nic tragicke,ale by sa fakt mohlo jednat o polycysticke ovarl. Na tie by si mohla vyskusat inofolic.
@alilka ano leti to rychlo tyzden po tyzdni🙂
@simkamatko v lekarni ale to sa uziva iba ked dostanes mrchu na piaty den 5 dni viac nie.
@kakatulik polycystycke ovaria mam pijem momentalne gynex a caj gynastan pijem aj archemilku 22.6 idem na endo
@kakatulik vitamin uzivam iba E a taktiez kyselinu listovu
@kakatulik mam 25r raz mi dal clostyl a vravel ze to musim ist na IVF inac nebudem mat vobec deti ale ja tomu neverim nieco mi hovori ze budem mat len mam tomu cas ja neverim lekarom
@laydy7777 myslis inofolik?
@simkamatko presne tak,nevzdavaj sa! Si mlada. Netreba hadzat flintu do zita. Endo akoze laparku? To zvyknu oskrabat vajecniky,lebo tym ako praskaju tie cysticky,tam ta tekutina zostane nalepena a aj keby sa nejake vajko vytvorilo,nedostane sa von.
Skus dieticku akn ti tu uz radili dievcata. Oamedz bukor a biely chleb a skus tapat ak dokazes sojove produkty. Tie obsahuju rastlinne estrogeny,ktore by mohli prebyt ten trapny testosteron..a este vitamin D3 pridaj.
@kakatulik dieta ano suhlasim stebou prvy krat som otehotnela bez problemu vtedy som mala cca 53kg pribrala som za 2 mesiace okolo 12kg po potrate vaha isla stale hore a hore a kde som sa dopracovala na 87kg najviac jem obmedzene a davaj pozor na stravu
Dobrý deň
dievčatá nemáte skusenosti s inositolom je to náhrada inofolicu pýtam sa preto lebo neviem či sa môže brať celý mesiac v kuse. Dakujem

@elly23 bo lekar mi vravel ze mam nepriechodne vajcovody a ziadna ovulka clostyl mi nezabral a ani neprebral vajecniky odporuca mi IVF ale ja nechcem 2x som uz bola a negativne :( mrcha mi chodi kedy sa jej chce je bez bolestna ani necitim ze prichadza skusim aj ovu testy snad nesklamu..archemilku pijem a aj gynastan tiez pijem kvapky gynex ale len kratko niekaky cca mesiac to bude