Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Konečne mam výsledky z krvi od dr na hcg hormon. Som tehotna 🙂 HCG 475 jednotiek, ze to vyzera na 4tt...nie je to malo??? Ms som mala 13 mar a ovu bola 7-8 aprila
@mokilko jeeeej nádherné bábo.👶
@laydy7777 odkila kupujes tu fytosoju?z netu ci?
@elly23 blahozelam 😇😇😇❤👄
@elly23 gratulka. neboj, je to OK.
klasika po za ati cyklu o 2t je ovulka a o dalsie 2t je koniec cyklu, cize v takomto pripade je zena tehu 4tt ( samozrejme ak otehotnie ).
no ak dobre ratam ( to len tak zaokruhlujem ), tak si mala cyklus dlhysi a teda mala 3t do ovulky a potom presli zhruba 2t, cize sice to dokopy je 5tt, ale babo je velke presne ako v tom cykle, ktory som popisala na zaciatku, cize velkostne je na 4tt. a teda aj HCG nestupa kazdej rovnako. tam su tiez pomerne velke referencne hodnoty.
@simkamatko ja som ju kupila v lekarni dr.max
@butterfly333 dakujem dnes po praci dujem kupit
@simkamatko ja som ju teraz tiež zacala brat prvy krat tak uvidím či pomože.
@butterfly333 ja mam uz tolko veci ze uz ani neviem ake brat 😁ale gynex urcite inifolik tiez zacnem
@simkamatko ja som gynex brala pred rokom. No teraz cca od decembra inofolic k tomu beriem uz dlho kys.listovu vit E D3 zinok a teraz aj vmk a tu fytosoju.
@butterfly333 gynex ti pomohol aspon niejako?
@elly23 Blahozelam. Si jasna tehulka. Ta teplota nevyzera byt ovplyvnena teplotou - to by bol vacsi rozdiel oproti predchadzajucim.
@ejuska2586 jj mam uz aj potvrdene tehu od dr 😉 v utorok idem znovu na krv a na utz 🙂
@simkamatko ani nie.
@mokilko tak sa drz 😉 len tak pomimo tie co ste uz boli tehu, ake caje mozem pit? Ja uz neviem ☹ som pila matu, materinu dusku, cibulovy caj a dala by som si aj zazvorovy. No nazory su protichodné niekde je mata, materina a zazvor nie, inde ano, tak comu mam verit? Daco put musim ked som chora :(

@simkamatko fytosoju. Inofolik stale uzivaj nonstop