icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

lauritka
2. máj 2017

@15tibetan3 tak potom len čakat kedy testik zoslinie a snazte sa 🙂 aspon ob den.

kukadielko
2. máj 2017

@lauritka hlien mam taky riedky. Bolesti brucho krize. A test o piatej vecer bol takyto...

lauritka
2. máj 2017

@kukadielko no mam pocit, že je silnejši.. mozno uz zajtra bude pozitivny, hoci nie je pravidlom že to musi postupne tmavnut

kukadielko
2. máj 2017

@lauritka muz odchadza nadranom, este ho predtym prepadnem, snad to mrsky vydrzia do ovulky...🙂

lauritka
2. máj 2017

😉

mokilko
3. máj 2017

@elly23 mojaaaa, ako výsledky? Ja som tu teraz málo, zas mi krpec ochorel, už sme na atb :(

elly23
3. máj 2017

@mokilko ajaj skoré uzdravenie ;) Výsledky neviem, neviem či volať či nie...dnes robí až poobede tak neviem či už bude mať výsledky, tie chodia o pol jedenastej, jedenastej tak neviem....

elly23
3. máj 2017

@mokilko volala som predsa len teraz krvne testy dopadli výborne a hcg vraj 7900 tak potom super 🙂

ksebejka
3. máj 2017

Ahojte prosím o radu. Vrchný test je zo včera a spodny z dnes. Môžu byť aj dva pozitívne po sebe ? Sex sme mali včera, mame skúšať aj dnes alebo radšej počkať do zajtra (vraj treba kvôli spermiam obden)? Teraz ten vrchny vyzera trochu slabsie ako vcera - to boli obe ciarky rovnako farebne. Ďakujem !

lauritka
3. máj 2017

@ksebejka spodny dnešny je podla mna super mega pozitiv. snazte bud dnes alebo zajtra

elly23
3. máj 2017

@ksebejka ja som mala tak testy ako ty a snazili sme sa len tieto dva dni 🙂 Urcite skuste aj dnes 🙂

habanka2014
Odpoveď bola odstránená
ianka94
Odpoveď bola odstránená
korytnacka1981
Odpoveď bola odstránená
korytnacka1981
Odpoveď bola odstránená
korytnacka1981
Odpoveď bola odstránená
kukadielko
4. máj 2017

@elly23 ovu prebehla skutocne na druhy den po tom teste, co si tvrdila, ze urcite nie. Ten spodny test bol na druhy den vecer a pat minut nato silna bolest vajecnika, takze ovulka...

lauritka
4. máj 2017

@kukadielko tak ste dufam zamiesili 😀

tonjadabik2
4. máj 2017

Ja len dva dni ms boli chrbat brutalne

lauritka
4. máj 2017

@tonjadabik2 niekedy moze byt ms aj taka kratšia.

tonjadabik2
4. máj 2017

@lauritka hej mala som ked som bola tehu zo synom pred 3 rokmi

misscelaneous
4. máj 2017

Baby, co myslite? Som 18DC, beriem Inofolic combi, matersku kasicku v tobolkach a z casu na cas si uhnem nejaku tu alchemilku. Zacala som testovat 10 DC, tehotna nie som, to by musel byt priam biblicky zazrak. Chvilu sa mi zdalo ze tmavli, no teraz sa mi zda ze blednu. Minuly mesiac som mala pozitivny test 30 DC ( cyklus mam posledne mesiace cca 55 dni, hormonalny profil (4DC) vraj uplne ok) no v tejto casti cyklu boli min mesiac testy skoro biele. 13 DC som mala tahavy hlien, potom iba ako voda a dnes opat tahavy. Akoze hotova veda toto, clovek na to potrebuje VS pomaly :( teplotu nemeriam, vstavam vselijako, mala chora v noci hore tak sa to neoplati.

kukadielko
4. máj 2017

@lauritka to dufam... 😉

lauritka
4. máj 2017

@misscelaneous no ani jedEN z nich nevyzera pozitiv ☹

misscelaneous
4. máj 2017

@lauritka to veru nie :( No myslela som, Ze LH stupa, dosiahne vrchol, pride ovu a zacne klesat. A nie ze si bude klesat stupat halabala. Posledne dva cykly som urcite ovulovala, potvrdene aj testami aj lekarom, oba cykly som brala aj Inofolic, je mozne ze zrovna treti cyklus s Inofolicom by som nemala ovu vobec? Alebo ze by som len presvihla vrchol na teste? Testujem kazdy vecer okolo osmej. Su to Pepino testy.

lauritka
4. máj 2017

@misscelaneous a nemerias bt?
To by pomohlo urcit ovu. t.jedine ak by si mala vrchol okolo obeda. Ze si ho nezachytila.dnes mi akurat jedna kocka posielala foto testu.na obed pozitivny a podvecer uz viditelne slabsia ciarka.rychlo jej to kleslo

misscelaneous
4. máj 2017

@lauritka nemeriam, mala nastupila do skolky, tak je viacmenej stale chora, cize som v noci hore s nou a vstavame vselijako a tiez som neni uplne fit. Ved toto ma tiez napadlo, ci mi mohol za cca 24 hodin ujst vrchol :( No minule cykly bol jeden vecer skoro skoro pozitivny, dalsi vecer uplne pozitivny a treti vecer uz menej, no nie nejak markantne. Preto sa cudujem, co sa to deje. :( Ach jaj, dakujem krasne za rady 🙂

lauritka
4. máj 2017

@misscelaneous A HLIEN JE UZ HUSTY A KREMOVY, TO BY MOHLO TROCHU NAPOVEDAT..

misscelaneous
4. máj 2017

@lauritka Na povrchu skor vodovy, dnes zvnutra z krcka tahavy a skoro priesvitny, jemne mliecny. Taky isty bol aj 13 DC. Rozmyslam ze zmenim gyndu, nemyslim si ze je uplne ok (podla nej) mat priblizne 55 dnove cykly. Odporucila mi akurat inofolic a spytala sa ma: A chcete duphaston? No co ja viem, sak som ani nevedela co to je, pocula som o nom vtedy prvykrat :( Nakoniec som ho brala tri cykly (jul, august, september) a po douzivani sa mi opat cykly predlzili a pocas uzivania som neovulovala myslim vobec.

misscelaneous
4. máj 2017

@lauritka Jaj a oba tie hlieny som pozrela cez ovupred sklicko a vyzerali plodne.