Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@tonjadabik2 a test si si uz nerobila odvtedy?
@laydy7777 hej dnes..ale som len 10dc takze je skoro este..
@tonjadabik2 a nic?
@laydy7777 vyzera to ze nie..za chvilu poslem foto
@laydy7777 zajtra dam foto teraz neni cas.. Rano
@laydy7777 takze u mna takto.. Ale velmi nevidiet taze pockam do ms.. A co ty???
@myska999 noo moze byt hihi
@myska999 tak Gratulujeem
@tonjadabik2 no kedze v utorok budu 2 tyzdne od vyvolavacky tak pockam lebo vcera som minula vsetky 3 naraz co sa mi nezdalo to ze zmizla ciarka potom tak som povedala ze pockam.
@laydy7777 ta uvidis vzdy ke lepsie pockat aj ka cakam..
Chcem sa opytat. Je normalne ze ocakavam mrchu sice po vyvolavacke ale cakam.....a mam biely priesvitny hlien a stale vlhko v gatkach? Dakujem za kazdy nazor.
@laydy7777 to niekedy sa tvori pred ms takze o chvilu ju dostanes
@dadulka271
čo tam po ovu teste, hlavne že más tehu test pozitívny 😀
@helenhelen 😂😂 no ale cakala som na ovulku 😃
dadulka271
gratulujem je to tam, aj ja chcem mať taký tehu test 🙂
@dadulka271 pekne prekvapenie miesto ovu bude drobcek. Gratulujem😊🙂
@saska697 dakujem no este neviem mozno bol chybny test ja stale cakam na ovulku 😄
@dadulka271 no Vyzerá to na tehu skús zajtra z ranného moču
@dadulka271 ale je tam.ciarocka rano bude isto silnejsia 👌🙂😊
ahoj, tak mne uz druhy tyzden (13 dni) ukazuje woman secret right time pozitivny ovu. snazim sa prist na to kedy mam ovu, ale akosi sa mi to nedari. minuly mesiac mi ledva ta ista znacka ukazala 30 DC rovnaku ciarku ako testovaciu, a tento mesiac od 16 DC pozitivny stale. tehotenstvo to nie je, resp. tehotensky test pred troma dnami bol negativny. stretli ste sa s tym niekto?

Ahojte, vcerajsi a 2 dnesne ovu testy roznej znacky a citlivosti.