icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

ejuska2586
7. júl 2017

@jasminkaj Ale kdeeee. To este v pohode stihate aj keby bol vcera pozitivny...

sara34valentina
7. júl 2017

@jasminkaj este nie je ani ten posledny pozitivny, dnes si si nerobila??!
A ovulka do 48hod po poz.teste az

ejuska2586
7. júl 2017

@jasminkaj Akurat pozeram tie testy. Tento na 100% nie je pozitivny. Podla mna testuj dalej.

jasminkaj
Autor odpoveď zmazal
ejuska2586
7. júl 2017

@jasminkaj Nemám 3 detičky, žiaľ. Mám jednu osvojenú dcérku a 2 anjelikov v nebíčku, ktorých som potratila...

jasminkaj
Autor odpoveď zmazal
ejuska2586
7. júl 2017

@jasminkaj To je v pohode. Pevne verim, ze coskoro budem opat tehulka a tentokrat s uspesnym koncom...

jasminkaj
Autor odpoveď zmazal
ejuska2586
7. júl 2017

@jasminkaj Veď si aj užívame jeden druhého... Tak snáď to bude aj na niečo iné dobré, nie len na "užívanie si".

ejuska2586
7. júl 2017

@jasminkaj A absolvovala si aj nejake vysetrenia po tych potratoch? My uz sme boli na hematologii, genetike a reprodukcnej imunologii. Aj mi zistili pricinu potracania, tak ked otehotniem, budem brat fraxiparin + nejake infuzie...

jasminkaj
Autor odpoveď zmazal
sara34valentina
7. júl 2017

@jasminkaj ja si myslim, ze uz zajtra bude pozitivny a pozajtra ovu 😉

zuzannaaa
9. júl 2017

Baby je to pozitivny test ? Pre istotu som robila 2 rozne na jednom je o den skor a na tych ruzovych je silny o den neskor . Nechapem

ejuska2586
9. júl 2017

@zuzannaaa Zeleny je pozitivny na 9dc. Mozno maju inu citlivost...

bevab
10. júl 2017

@lauritka Ahojky, este to nie je idealne vsak ?

kakatulik
10. júl 2017

@bevab podla mna je ten spodny pozitivny.

ejuska2586
10. júl 2017

@lauritka Ahoj moja... Predstav si, tento mesiac som mala az 4 dni pozitivny ovulacny test. A vcera mi konecne stupla teplota... Som myslela, ze sa nedockam...

lauritka
10. júl 2017

@zuzannaaa ale ved na ruzovych ani jeden nie je pozitivny
A tie zelene su nejake pofiderne.rob len jednu znacku a radsej tie ktore ti ukazovali predtym.
@bevab aj mne sa zda ten spodny pozitivny.ale neviem zci aj silnejsie nemoze byt.skus este potom dalej testovat.ked uz bude slabnut.tak ho pocitaj ako pozitiv

@ejuska2586 hlavme ze stupla.asi si mala velku hladinu lh.

bevab
10. júl 2017

@lauritka zvyklo byvat silnejsie troska. Mam starch, ze tento mesiac anovulak. Teplota dnes rano klesla z 36.6 na 36.4....
@kakatulik dakujem. Bojim sa, ze ci nie je anovulak tento mesia lebo zvyknem mat silnejsie testy. Ale beriem inofolic 1,5 mesiaca tak neviem co sa deje :(

kakatulik
10. júl 2017

@bevab tak sila testov nemusi nic znamet,lebo niekedy ma testik celkove malo pigmentu. Skor mi robi starosti ta teplota. Inofolik narobil taku mensiu galibu aj mne.

bevab
10. júl 2017

@kakatulik tak som tomu chcela dat sancu, ze ci motyka nevystreli a chcela som skusit brat 3 mesiace aspon....

kakatulik
10. júl 2017

@bevab tak ved uz pokracuj ked si zacala. Mozno sa to len posunulo. Mne prvy krat ovulku posunul ozadu a druhy krat dopredu.

bevab
10. júl 2017

@kakatulik tak ked uz som kupila tak to doberiem....🙂 inak aspon ma prsia prestali boliet kedze ma predtym dost boleli.

zuzulkamr
10. júl 2017

Baby kde kupujete ovulačné testy, viac kusov za dobrú cenu, ĎAKUJEM

ejuska2586
10. júl 2017

@zuzulkamr Najlepsie je kupovat cez aliexpress, alebo cez ebay. Tam su najlacnejsie. Alebo potom tu u bab - lauritka predava napr.

mojvlk
10. júl 2017

ja kupujem na ebay naposledy este ich nemam doma tieto...snazim sa vzdy najst co za najlepsiu cenu http://www.ebay.com/itm/5-10-20-50PCS-LH-Privat...

butterfly333
10. júl 2017

@zuzulkamr najlepsie ma korytnacka1981 ma kus po 0,20centa a su dobre.

jasminkaj
Autor odpoveď zmazal
ejuska2586
10. júl 2017

@jasminkaj Ukazu rovnako dobre. Ja mam skusenost aj s woman secret aj s tymito lacnejsimi, dokonca z ebay a som spokojna. Vzdy ukazkovo ukazali.

kaki221
10. júl 2017

@zuzulkamr tiež som mala od korytnacka1981 a bola som s nimi veľmi spokojná😃