Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@jasminkaj este nie je ani ten posledny pozitivny, dnes si si nerobila??!
A ovulka do 48hod po poz.teste az
@jasminkaj Akurat pozeram tie testy. Tento na 100% nie je pozitivny. Podla mna testuj dalej.
@jasminkaj Nemám 3 detičky, žiaľ. Mám jednu osvojenú dcérku a 2 anjelikov v nebíčku, ktorých som potratila...
@jasminkaj To je v pohode. Pevne verim, ze coskoro budem opat tehulka a tentokrat s uspesnym koncom...
@jasminkaj Veď si aj užívame jeden druhého... Tak snáď to bude aj na niečo iné dobré, nie len na "užívanie si".
@jasminkaj A absolvovala si aj nejake vysetrenia po tych potratoch? My uz sme boli na hematologii, genetike a reprodukcnej imunologii. Aj mi zistili pricinu potracania, tak ked otehotniem, budem brat fraxiparin + nejake infuzie...
@jasminkaj ja si myslim, ze uz zajtra bude pozitivny a pozajtra ovu 😉
@zuzannaaa Zeleny je pozitivny na 9dc. Mozno maju inu citlivost...
@lauritka Ahoj moja... Predstav si, tento mesiac som mala az 4 dni pozitivny ovulacny test. A vcera mi konecne stupla teplota... Som myslela, ze sa nedockam...
@zuzannaaa ale ved na ruzovych ani jeden nie je pozitivny
A tie zelene su nejake pofiderne.rob len jednu znacku a radsej tie ktore ti ukazovali predtym.
@bevab aj mne sa zda ten spodny pozitivny.ale neviem zci aj silnejsie nemoze byt.skus este potom dalej testovat.ked uz bude slabnut.tak ho pocitaj ako pozitiv
@ejuska2586 hlavme ze stupla.asi si mala velku hladinu lh.
Baby kde kupujete ovulačné testy, viac kusov za dobrú cenu, ĎAKUJEM
@zuzulkamr Najlepsie je kupovat cez aliexpress, alebo cez ebay. Tam su najlacnejsie. Alebo potom tu u bab - lauritka predava napr.
ja kupujem na ebay naposledy este ich nemam doma tieto...snazim sa vzdy najst co za najlepsiu cenu http://www.ebay.com/itm/5-10-20-50PCS-LH-Privat...
@zuzulkamr najlepsie ma korytnacka1981 ma kus po 0,20centa a su dobre.
@jasminkaj Ukazu rovnako dobre. Ja mam skusenost aj s woman secret aj s tymito lacnejsimi, dokonca z ebay a som spokojna. Vzdy ukazkovo ukazali.

@jasminkaj Ale kdeeee. To este v pohode stihate aj keby bol vcera pozitivny...