Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@ianka94 Dnes sa kludne mozete este posnazit. Ovulka je 12-48 hodin od posledneho pozitivneho ovulacneho testu. Po ovulke je uz zena neplodna - nie je co oplodnit, kedze vajicko zanikne...
@ejuska2586 ahaa no super tak to dakujen, lenze koncim az o 21:30 to by nemalo vadit ze ? Tak dufam ze sa postasti
@ianka94 Ten o 11tej bol takmer pozitivny. Tak sa moze stat, ze definitivne pozitivny bol niekedy poobede a to si asi akurat netestovala.
Snazte sa dnes, uvidis. Mozno to este stihnete...
@ianka94 Prip. mohol byt pozitivny aj vecer, ale to si pisala, ze si vela pila. Tym padom sa moc rozriedil a test bol neplatny. 2 hodiny pred testovanim by si nemala vobec pit ani cikat.
A nemohol byt test pozitivny uplne pred vcerom ? A vcera uz len take dozvuky ? Lebo aj to ma napadlo
@ejuska2586
@ianka94 Aj to je mozne. Tazko povedat, ked si netestovala a ani teplotu nemerias. To je takto len o tipovani. V kazdom pripade by som skusila a dufala, ze ste sa trafili...
@ejuska2586 naozaj dufam ze sa nam to podari lebo od novembra skusame a nic :-/ nuz co uz, ak to nevyjde tento mesiac tak snad na druhy a to uz si dam pozor na tu ovulku cipana :-/
tak hlien mam taky biely len velke chutky mam vcera dnes 😅
@ianka94 Po ovulke otehotniet nemoze, ale ovulka moze byt inokedy. No ak by si brala ten vcerajsi test ako pozitivny, tak ovulacia je do 48 hodin, takze kludne aj zajtra. A predvcerom si mala aky test?..... ok ok.. vsetky odpovede na moje otazky boli na dalsej strane 😀 tak nic
@myskahryzka pred vcerom som si test praveze nerobila 😀 co je velka skoda ani ma to nenapadlo si ho urobit :D tak neviem potom sak zafruzkat mozeme tak ci tak 😅
@ianka94 A si teraz vo faze, ze by si mala mat ovulaciu? Podstatne je, ze bol prisun spermii.. S testom ci bez testu 😀
@myskahryzka tak dnes mam 18DC tak si myslim ze mala by som mat ovulku 😀 ja som z toho uz blazon neviem z toho vyjst 😅 ale vcera sme spali spolu a dneska to zabijeme este raz 😀
@ianka94 Ake dlhe mavas cykly?
@ejuska2586 cykly mavam dlhe od 25-28 nemam presne nacas
@ianka94 Ovulka by mala byt tak medzi 12-18 dnom u teba v tom pripade, kedze luterarna faza mava tak od 10-16 dni... Ale aj tak moze prist aj neskor a potom sa cyklus predlzi... Testuj dalej a uvidis...
@ianka94 Tak ja myslim, ze ten vrchol uz bol predvcerom a ovu teda vcera, dnes. Aj meras teplotu?
@myskahryzka ee teplotu nemeriam len testujem pomocov ovu testov ....ale minuly mesiac mi prisla mrcha na 25 den tak netusim ,, a vcera sme skusali lubrigacny gel na udrzanie spermii tak vsetko co domna pustil vacsina ostala vomne iba trosku nieco vytieklo .. tak ryskneme to este aj dnes 😉
@ianka94 Ostalo to asi vdaka tomu, ze bol otvoreny krcok, nie vdaka gelu, ak to nebola nejaka pur pena 😀 Srandujem.. Ak myslis conceive gel, ten je ako nahrada plodneho hlienu. Alebo je nejaka novinka o ktorej neviem.??? Sem s tym. Uz som davno nic nekupila. 😀
@myskahryzka ano myslim ze je to presne ten gel co pises 😀 to ho priatel objednal aj si ho zaplatil tak ze skusame ci sa nepostasti inou cestou 😉 hahah ty si riadny vtipal 😀
@ianka94 Je to mozne, ak mas problem s hlienom, ze by to mohlo pomoct. Ja som ho skusila a nic. No je pravda, ze vtedy som mala aj ine zdrav problemy, takze aj to mohol byt dovod neuspechu. A mas pravdu, treba skusat co sa da, ak to dovoluju financie.
Mimochodom... inou cestou to asi nepojde 😀 asi len tou jednou 😀 😀 😀 vies ktorou 😀
@myskahryzka haha samozrejme ze viem 😀 tak dobre no skusi ma vojet este dneska a uvidíme co z toho bude ale mam pocit ze zasa velke NIC 😀
@ianka94 ale no... preco tolko pesimizmu? 😉 ako dlho skusate?
@myskahryzka od novembra skusame ale aj s prestavami 😀
@lauritka tak zacinam uz mat husty tak uz asi aj po ovulke je