Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@sweetdreams
Ak máš foto prihoď 🙂 Rada sa nato pozriem 🙂
@simona_simi dakujem ti,
Foto nemam, od jedu som ich vsekty vyhodila :D ale ak bude na dnesnom nieco zaujimave, pridam.
@simona_simi no dnes mam ciarku - slabsiu ako kontrolnu.. tak nechapem preco mi vcera nic neukazoval a 3 dni predtym ano. Testujem sa stale v rovnakom case...
@sweetdreams Ono čiarka tam je vždy, či je slabá alebo silná alebo hocijaká 🙂 Je možné, že už máš po ovu alebo si len pred ňou. Záleží, kedy má prísť ms
ja mám takúto zbierku... ruzove su s citlivosťou 20, dnes zelený s 25 tak neviem ci kvôli tomu moze byt zoslabnutie čiarky alebo zly čas testovania a nedobrý moč :/ dnes 16 DC z plus minus 28 DC,folikul dnes na sone 20 mm tak uz by snad malo byt pred prasknutim a LH tak biedne na teste 😒
@1bubko2 Ako pozerám, každý testík má iný čas. Nie som vedec ale, čo som ja mala poradené ohľadne ovu testíkov tak trebalo by robiť v rovnakom čase hlavne a 2 hodinky pred tým nepiť žiadne tekutiny 🙂 ja som robila o 14:00 vždy 😉
Je možné, že citlivosťou testov je to, že ten zelený nie je silnejší ... Ale podľa týchto, čo si pridala ovu ešte nebola alebo už bola ... Testy sú negatívne
Ja som takto testovala a sledovala všetko niekoľko mesiacov až raz ma to prestalo baviť a šup, či to bola náhoda alebo nie vtedy sa podarilo hneď 🙂
@simona_simi to bolo po vyschnuti, takže počítam, že VB zajtra bude tmavší
@bale1rinka Tak tak ako píše ----->
@kudusko
Podľa všetkého
Kočky stalo sa niektorej že ovu test začal byť pozitívny až na 20dc pri 28dnovom cykle???
@bale1rinka podľa testiku ovu bude v priebehu 24-48 hod. Grafu nerozumiem ja osobne 😀
Držím päste 😍
Ahojte .je tu niekto komu sa podarilo otehotniet po dlhsom case napr roku snazenia? Co.vam k tomu pomohlo? Len ovu testy?ja som po roku objednala manzela na spermiogram, tak som zvedava..
@simona_simi no nízke mám hodnoty bazalnej teploty, včera sme si boli večer posedieť a vypila som od 19.00 do jednej rána 6 deci bieleho vína a teplotu som mala rano zvýšenú na36.6 tak asi dnes ovulujem ak to víno neovplyvnilo...
@simona_simi v piatok ráno o 11 vždy robím ovu testy... napísala si, že do 24-48 hod bude ovulka od pozivivneho testu,teda ovulka mala byť v sobotu rano a ešte aj nedeľu rano,no dnes ráno je už palička slabšia, takže v tú sobotu som mala ovulku alebo už aj v piatok... chápem to správne? Pripájam test dnešný...
@bale1rinka zle som napísala,v piatok ráno som mala pozitívny test teraz 23.9...a ze vždy ráno o 11 robím testy....
@bale1rinka áno áno mala by si to mať trafené 😇 držím palce! Kľudne môžte aj teraz hocikedy po láska 😛
@simona_simi ďakujem, už to bude pomaly rok a pol čo sa snažíme....som miestami smutná...
@bale1rinka to ma mrzí 😐 je to veru dlhý čas ale neboj ani mne to nešlo šup šup zase boli iné problémy.
Dnes mi bolo tak zle, že som myslela, že neprežijem deň 😣
Nám sa podarilo ako som prestala sledovať samu seba a prestala testovať ☺
Držím palčeky! Daj vedieť potom
tak dnes na sone uz nemal folikul ostre ohraničenie, vyzeral uz porušene, takze medzi piatkom podvečer a nedeľou podvečer pravdepodobne praskol,uvidime co povedie bazalka, aktívne sme sa dni okolo snažili 😀 tak sa uvidí co sa stalo, moc tomu neverim, ale kto vie.. skúšame v podstate prvy mesiac
Kočky mam otázočku 🙂 môže byť ovu test pozitívny aj viac dní???? :O v sobotu aj nedelu som ich mala pozitívne a dnes ešte neviem. Pred tým nebol ani jeden pozitívny. Začalo to až na 20DC a teraz som 22DC
@sonya6 Ked prisla ovulka tak neskor, tak by sa mal predlzit aj cyklus...

@simona_simi 3 dni bola slaba a vcera uz nebola ziadna... tak som z toho popletena teraz :(