icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

sonya6
25. sep 2017

@ejuska2586 uvidíme každopádne budem informovať 🙂

1bubko2
25. sep 2017

skusila som este teraz aj LH test, a uz je úplne čistý, co by sedelo s folikulometriou ze je po ovulke (aj ked vrchol LH som evidentne testom netrafila) , len teplota nejako nereaguje :/

karinka998
25. sep 2017

Ahoj kedze este nemam skusenost s ovu testami a tieto dva su premierove chcem sa opytat je mi jasne ze to vyzera ze su negativne ale moze byt na druhom ta ciarka slabia ako na prvom? Moze to nieco znamenat? Ked su slabsie. Nemalo by to byt opak ze by to byt silniet?

lauritka
25. sep 2017

@karinka998 nie.oni vobec nemusia kontinualne tmavnut.ciarka mozr zrazu zosilniet aj zo dna den.

bale1rinka
26. sep 2017

@simona_simi ale mne gynekológ kvôli operácii dal čas iba do decembra takže sa musím testovať a ísť na istotu a ak som mala 23.9. ráno + ovu.test a teplota mi stúpla až 24.9. z 36,3 na 36,6 tak predpokladám, že som ovulovala teda toho 24.9. lebo dovtedy som mala stále teplotu okolo 36,3-36,4..ďakujem, ja už chcem byť tehu...milovali sme furt...dám vedieť, čisa zadarilo.

sonya6
26. sep 2017

tak OVU testy od včera negatívne tak môžem prehlásiť že dnes 2DPO 🙂

tamisi
27. sep 2017

Dnes poobede....skúsené dievčatá, čo poviete? Včera♡ a teda šetrím na zajtra?

kudusko
27. sep 2017

@tamisi drmax ovu? Ak áno tak je pozitívny ale bude aj zajtra možno takže dnes alebo zajtra ovu 🙏🙏

tamisi
27. sep 2017

@kudusko ďakujem pekne! Jaj kiežby sa už konečne podarilo...🙏

simona_simi
28. sep 2017

@bale1rinka Držím palčeky a daj vedieť 🙂 Ja som tu dlho nebola mala som od nedele strašné nevoľnosti :( Vracala som no hrôza. Dnes jediný deň, čo mi bolo zle zatiaľ 2 hodinky ... A teraz lepšie ... 🙂 ale robím to pre drobca 🙂 Vydržím nejako ... Uff

bale1rinka
28. sep 2017

@simona_simi no,uff tak veľa sily prajem...

gabi24
30. sep 2017

Co prosim hovorite na tento vyvoj, kedy asi mozem ocakavat realne ovulaciu. Mam pravidelny cca 30dnovy cyklus, podla aplikacie v mobile by mala nastat zajtra, ale my skusame "zarobit" si dievcatko principom, ze sex len do ovulacie, resp.dva/tri dni do ovulacie, takze dnes uz je to asi pase.

gabi24
30. sep 2017

Plus foto

simona_simi
30. sep 2017

@gabi24 ahoj. Nie som si 100% istá ale podľa mňa bude zajtra ešte jasnejšia. Ešte to nie je ono. Druhá musí byť silnejšia ako kontrolná 😈
Držím päste 😊

katiusha
30. sep 2017

Moje prvé testovanie. 14 deň najsilnejšia čiarka a deň predtým ma výrazne bolelo brucho a mala som aj plodný hlien kvality vaječného bielku. Tak dúfajme... včera sme mali 5 mesiacov od svadby a už by som rada videla pozitívny tehu test lebo od svadby ideme naostro a nič... držte silno palčeky babule

bale1rinka
2. okt 2017

@gabi24 ovulácia aj tak nastane až do 24 hodín od pozitívneho testu a ktovie ako dozreje vajíčko takže môžete aj dnes podľa mňa a to či to bude dievčatko... 🙂 som neveriaca, ale pomodlím sa...asi tak...

sandy152
2. okt 2017

Ahojte baby, skusim sa s Vami poradit aj v tejto skupinke, robila som si dnes ovu test nakolko idem zajtra ku gyneko. na prehliadku a asi nie je moc vhodne aby sme sa dnes snazili aj ked by som mala mat prave plodne dni (asi by to videl a necitila by som sa prilis komfortnr 😀slight_smile:. Cyklus mam posledne mesiace cca 28-31 dni a teraz som mala naposledy ms 16.9, myslite, ze na zaklade takeho ovu testu sa da povedat ci ovulka uz bola alebo len bude? Budem Vam vdacna za kazdu radu 🙂

simona_simi
2. okt 2017

@sandy152
Ahoj. Ovu bude v priebehu 24 - 48 hodín 🙂 takže zajtra,pozajtra ... 🙂

sandy152
2. okt 2017

@simona_simi a je mozne, ze uz aj bola? Alebo to by viac zoslablo?

simona_simi
2. okt 2017

@sandy152 Nebola. Keby bola čiarka je slabučká

sandy152
2. okt 2017

@simona_simi aha no dobre, tak sa teda budeme snazit aj dnes a zajtra si ho spravim zas, mala by som asi priblizne v rovnakom case alebo aj hned rano mozem?

simona_simi
2. okt 2017

@sandy152 V rovnakom čase ... Ja som robila okolo 13 hodiny ... A dve hodiny pred tým nepiť vodu 🙂 tekutiny ...

sandy152
2. okt 2017

@simona_simi oki 🙂 snad sa zadari no, nechcela som to takto naprogramovat ale asi nemam na vyber no, tak ci tak sa na to sustredim, ci s ovu testami alebo bez...😒

katiusha
3. okt 2017

Ja som taka nedočkava či sa podarilo.... čakať aspoň 10 dni kým si môžem urobiť tehu test je celá večnosť

sandy152
3. okt 2017

@simona_simi ahooj tak vcerajsi ovu je vrchny a dnesny spodny, co myslis? 😕

kudusko
3. okt 2017

@sandy152 ešte nie je pozitívny ale už mu veľa nechýba 😘😍😃 držím palce

sandy152
3. okt 2017

@kudusko no dnes som uz 18 DC, to mam tak posunutu ovu?

kudusko
3. okt 2017

@sandy152 môže byť každý cyklus je iny

simona_simi
3. okt 2017

@sandy152 bude ešte zajtra tmavší. Takže zajtra a pozajtra sa snažiť 😆 držím palčeky.

sandy152
3. okt 2017

@simona_simi ach boze, to potom kedy budem moct robit tehu testy ked som tak posunuta 😀