Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@karinka998 nie.oni vobec nemusia kontinualne tmavnut.ciarka mozr zrazu zosilniet aj zo dna den.
@simona_simi ale mne gynekológ kvôli operácii dal čas iba do decembra takže sa musím testovať a ísť na istotu a ak som mala 23.9. ráno + ovu.test a teplota mi stúpla až 24.9. z 36,3 na 36,6 tak predpokladám, že som ovulovala teda toho 24.9. lebo dovtedy som mala stále teplotu okolo 36,3-36,4..ďakujem, ja už chcem byť tehu...milovali sme furt...dám vedieť, čisa zadarilo.
tak OVU testy od včera negatívne tak môžem prehlásiť že dnes 2DPO 🙂
@bale1rinka Držím palčeky a daj vedieť 🙂 Ja som tu dlho nebola mala som od nedele strašné nevoľnosti :( Vracala som no hrôza. Dnes jediný deň, čo mi bolo zle zatiaľ 2 hodinky ... A teraz lepšie ... 🙂 ale robím to pre drobca 🙂 Vydržím nejako ... Uff
@simona_simi no,uff tak veľa sily prajem...
Co prosim hovorite na tento vyvoj, kedy asi mozem ocakavat realne ovulaciu. Mam pravidelny cca 30dnovy cyklus, podla aplikacie v mobile by mala nastat zajtra, ale my skusame "zarobit" si dievcatko principom, ze sex len do ovulacie, resp.dva/tri dni do ovulacie, takze dnes uz je to asi pase.
@gabi24 ahoj. Nie som si 100% istá ale podľa mňa bude zajtra ešte jasnejšia. Ešte to nie je ono. Druhá musí byť silnejšia ako kontrolná 😈
Držím päste 😊
Moje prvé testovanie. 14 deň najsilnejšia čiarka a deň predtým ma výrazne bolelo brucho a mala som aj plodný hlien kvality vaječného bielku. Tak dúfajme... včera sme mali 5 mesiacov od svadby a už by som rada videla pozitívny tehu test lebo od svadby ideme naostro a nič... držte silno palčeky babule
@gabi24 ovulácia aj tak nastane až do 24 hodín od pozitívneho testu a ktovie ako dozreje vajíčko takže môžete aj dnes podľa mňa a to či to bude dievčatko... 🙂 som neveriaca, ale pomodlím sa...asi tak...
Ahojte baby, skusim sa s Vami poradit aj v tejto skupinke, robila som si dnes ovu test nakolko idem zajtra ku gyneko. na prehliadku a asi nie je moc vhodne aby sme sa dnes snazili aj ked by som mala mat prave plodne dni (asi by to videl a necitila by som sa prilis komfortnr 😀slight_smile:. Cyklus mam posledne mesiace cca 28-31 dni a teraz som mala naposledy ms 16.9, myslite, ze na zaklade takeho ovu testu sa da povedat ci ovulka uz bola alebo len bude? Budem Vam vdacna za kazdu radu 🙂
@sandy152
Ahoj. Ovu bude v priebehu 24 - 48 hodín 🙂 takže zajtra,pozajtra ... 🙂
@simona_simi a je mozne, ze uz aj bola? Alebo to by viac zoslablo?
@sandy152 Nebola. Keby bola čiarka je slabučká
@simona_simi aha no dobre, tak sa teda budeme snazit aj dnes a zajtra si ho spravim zas, mala by som asi priblizne v rovnakom case alebo aj hned rano mozem?
@sandy152 V rovnakom čase ... Ja som robila okolo 13 hodiny ... A dve hodiny pred tým nepiť vodu 🙂 tekutiny ...
@simona_simi oki 🙂 snad sa zadari no, nechcela som to takto naprogramovat ale asi nemam na vyber no, tak ci tak sa na to sustredim, ci s ovu testami alebo bez...😒
Ja som taka nedočkava či sa podarilo.... čakať aspoň 10 dni kým si môžem urobiť tehu test je celá večnosť
@simona_simi ahooj tak vcerajsi ovu je vrchny a dnesny spodny, co myslis? 😕
@sandy152 bude ešte zajtra tmavší. Takže zajtra a pozajtra sa snažiť 😆 držím palčeky.
@simona_simi ach boze, to potom kedy budem moct robit tehu testy ked som tak posunuta 😀

@ejuska2586 uvidíme každopádne budem informovať 🙂