icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

simona_simi
3. okt 2017

@sandy152 mne tehu ukázal až 3 dnes očakávanou MS 😉
A vieš, kedy to vyšlo? Keď som prestala robiť ovu testy 😁

sandy152
3. okt 2017

@simona_simi no ja som len zacala robit ovu testy tak by to mohlo vyjst a rovno by som prestala 😀

sandy152
3. okt 2017

@simona_simi Ono, keby som ho nespravila tak vobec netusim, ze som este ovulaciu nemala tento mesiac

kudusko
3. okt 2017

@sandy152 ty necítis ovu?Ja každý mesiac cítim bolesti niekedy mansie niekedy vacsia

sandy152
3. okt 2017

@kudusko no uz tyzden ma pobolieva podbrusku obcas, tak neviem ci je to ovu a dnes som akurat spozorovala trochu hlien ale zaroven aj nejaky zvlastny moc, akokeby v nom boli bielkoviny alebo co, dufam, ze nem nejaky zapal...😔

simona_simi
3. okt 2017

@sandy152 ja som sa toľko sledovala tými ovu testami, že potom som netušila, kedy je ovu fakt 😁 len sme sa milovali, keď bola chuť a šup hneď sa aj podarilo 😋

kudusko
3. okt 2017

@sandy152 neboj keď sú plodné dni je kopec hlienu vieš aby sa spermosky zalepili to je ako lepidlo

sandy152
3. okt 2017

@simona_simi a snazili ste sa kazdy druhy den, ci ako?

simona_simi
3. okt 2017

@sandy152 v mesiac, ktorý sa to podarilo sme spolu boli 2x 😆

sandy152
3. okt 2017

@simona_simi tak tomu sa hovori stastie 😀

sonya6
4. okt 2017

Kočky otázočka, hladina LH stúpa aj pred MS? dnes som 9DPO, robila som si ovu a tehu test. Ovu skoro pozitívny z ranného moču, veľa mu nechýbalo a tehu biely :D tak nvm či LH niečo indikuje alebo bežne stúpa aj pred MS 🙂

simona_simi
4. okt 2017

@sonya6 ovu test tiež dokáže ukázať tehotenstvo.
Koľko dní máš do ms ? Pridaj foto

sonya6
4. okt 2017

@simona_simi to práveže neviem, kedže cykly mávam 28dňové ale pozitivívne ovu boli až na 20-21DC, čiže ovu bola cca 22DC predpokladám a dnes som 31DC, čiže 9DPO a tým že ovulka bola neskor posunul sa aj celý cyklus, a teda netuším kedy by mala mrcha doraziť :( Pred tým som ovu neslodovala tak neviem povedať kedy ma šviňa doraziť 🙂

simona_simi
4. okt 2017

@sonya6 prihoď mi sem tie testíky 🤣

sonya6
4. okt 2017

@simona_simi som v práci sfotim ked prídem domov 🙂 nemám ich cvaknuté :(

lolitqa
4. okt 2017

Co mi nato poviete kočky? Hor sa nato však? 🙈😊

sandy152
4. okt 2017

@simona_simi dnes takto,co povies?

sandy152
4. okt 2017
putulka
4. okt 2017

@lolitqa mozem sa spytat aku znacku testov ste pouzili? Ja som testovala v priblizne rovnaku dobu a mne nikdy nevysli tak silne ciarky a to som predtym naozaj malo ak vobec pila ☹ciarka gradualne tmavla a najsilnejsia bola na 14 DC a potom uplne zbledla na druhy den dalsie dni ju sotva vidno..

lolitqa
4. okt 2017

@putulka ahoj, testiky sú značky pepino, kupované v dm, ale mam aj woman secret a tie taktiež citlivosťou reagujú rovnako 😊

simona_simi
4. okt 2017

@sandy152 krásne testíky 😊 takže zajtra a pozajtra ovu. Treba sa snažiť. A spermošky sa držia aj niekoľko dní v tebe tak pekne šup šup 🤗
Držím päste!!!

1bubko2
5. okt 2017

@putulka ja som skusala tiež pepina ako ma lolitqa, tie mi "nefungovali" tak pekne ako jej a keďže su drahé, kupila som asi tie co mas aj ty, ale tiez sa mi zda ze nejako slabo "kreslia"... (asi som netrafila vrchol-ale ovulacia určite podľa sona bola medzi 16 a 18 Dc) skusala som len prvy cyklus, tak teraz pojdem cely cyklus s tými zelenými, merat budem približne v rovnaký cas, a uvidím ako to bude vyzerat

putulka
5. okt 2017

@1bubko2 Je mozne ze su menej citlive tie One Step, alebo tej cervenej reaktivnej latky tam je pomenej..Ale ako pozeram tie casy, tak si sa testovala v rozne doby...ak buduci mesiac nebudes tehotna skus si ich robit napriklad kazdy den v rovnaku hodinu, ja som skusala najprv dva krat denne, jeden okolo 13:00 a druhy okolo 17:00..ja by som skusila asi aj tie woman secret, teraz neviem ktore vychadzaju lepsie cenovo

archanjel007
5. okt 2017

Baby poradte ak som rano mala pozitivmy ovulacny test tak ovulacia prebehne do 24 hodin?

1bubko2
5. okt 2017

@putulka no žiaľ nie som. dnes 1 DC aj ked okolo ovulácie sme sa poctivo snazili. skusame len prvy mesiac no som sklamaná a mam obavu ci je vsetko ok, ked ovulacia bola, aj spermie, aj endometrium vyzeralo štandardne narastene :/, nikdy HAK, ani ziadne dnes 1tak budem zas skúšať o par dni. Ano bud

1bubko2
5. okt 2017

sa mi to poslalo skor ako som dopisala :D... žiadne problemy, cyklus pravidelny...očakávala som ze to pôjde na 1.pokus.. :/ takze o par dni začnem zas testovať a budem skúšať asi len ten večer, tam sa mi vidi ze vychádzajú trosku tmavsie

1bubko2
5. okt 2017

@archanjel007 do 48h by mala vraj 🙂 ale nemusí ak to nieco v tele zastavi/posunie

sandy152
5. okt 2017

@simona_simi aj dnes takato ciarka 😒

simona_simi
5. okt 2017

@sandy152 počuj ty ich máš všetky nejaké pekné a tmavé. Nie si ty tehulka ?? Skús tehu test lebo toto je zaujímavé.

sandy152
5. okt 2017

@simona_simi nie som, som este len 20 DC a z mineho cyklu som neotehotnela. Ale citala som, ze tieto pepino nie su moc spolahlive lebo ze robia tmave tie ciarky...