icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

putulka
5. okt 2017

6 rokov dozadu som otehotnela na 2. pokus no vtedy som pouzivala digitalny ovu. Test od Clearblue..Ked bol na displeji prazdny kruh tak som netrafila tie dni a ked sa objavil smajlik tak bola najvyssia sanca na otehotnenie...neviem proste menej ma to stresovalo, teraz kupujem lacne testy po 20 centov kus a lustim ciarky ..potom co som otehotnela som tu citacku a zbytok tych tyciniek posunula kamoske a tym to vyslo na 2. Krat..

simona_simi
5. okt 2017

@sandy152 ja som ovu poriadne nerobila lebo mi to podľa nich nevyšlo ani raz. Ale používala som Pepino tehu testy a mne neduchovali a nerobili žiadne kanáliky 😁

sandy152
5. okt 2017

@simona_simi no neviem, asi kaslem na to w budeme sa snazit az kym nedostanem ms

lolitqa
5. okt 2017

@sandy152 ahoj k tým pepino testikom, ja síce testujem prvý mesiac...ale mne to ovulku ukázalo krásne, a dnes ráno aj pekne vystúpila bazalna teplota, čiže za mna pepino spoľahlivé 😊

sandy152
5. okt 2017

@lolitqa ahoj, no tie tvoje sa mi zdaju tmavsie, co hovoris na moje?

sandy152
5. okt 2017

@lolitqa robila si aj dalsie dni?

lolitqa
5. okt 2017

@sandy152 tvoje tmavnu pekne len uz asi dosť dlho, ale vyzerá to ako keby mali stmavnúť zajtra uz úplne, ja ked som uz videla tmavší pásik Tak som doistoty o pár hodín spravila ešte jeden test, aby som ten vrchol nepresvihla...teplotu si nemerias? Ono ešte to že ti test ostane pozitívny neznamená že ta ovulka aj prebehne, preto je lepšie súbežne robiť aspoň dve veci 😊

lolitqa
5. okt 2017

@sandy152 a robila som ešte dnes testik a uz bol negatívny 😊

sandy152
5. okt 2017

@lolitqa tak neviem ja uz no, vcera sme sa snazili, zajtra vyskusam este raz test mam posledny a uvidim co to prinesie 🙂

sandy152
5. okt 2017

@lolitqa snazite sa kazdy den? Ja som pocula, za najlepsie je kazdy druhy, neviem co je na tom pravdy

lolitqa
5. okt 2017

@sandy152 vždy ked sa dá a je chuť 😊 aj mimo plodných...veď tam na tom grafe co som pridala tak všade kde sú srdiečka tak sme makali 🙈😊 čiže často a dosť,,,uvidíme, v podstate sa snažíme teraz prvý cyklus tak uvidíme ako to vypáli, o dva týždne budem múdrejšia, uz vidím jak budem kusat nechty od nervozity a odolávať nespravit skôr test ako v deň očakávanej ms 🤦🏽‍♀️😂

sandy152
5. okt 2017

@lolitqa no to mi hovor😀, ja tiez ocakavam ms niekedy 14.-16.10, aj ty?

lolitqa
5. okt 2017

@sandy152 mne podľa ovu by mali dôjsť 18.10,,,cyklus som vždy mala 32dni, ale teraz som brala aj gynex aj pila cajik,,,tak uvidíme či mi to cyklus neskrati na 29dni...lebo podľa ovulky to vychádza žeby mal byt kratší ako bol predtým, ale predtým som neriešila žiadne snaženie o bejbino, čiže ani som nevedela kedy ovu bola a či vôbec...uvidíme, ale Nedockava som uz teraz 😂😊

bale1rinka
6. okt 2017

ja včera neskutočný smútok, prišiel menzes...merala som b.t. aj ovu testy som štyri urobila a trafila som sa podľa oboch, sex sme mali každý deň, celý týždeň a nič...tak hor sa na júlovčiatko cca 17.10.:pray:

sandy152
6. okt 2017

@simona_simi
@lolitqa baby dnes takto, robila som pepini ainu znacku, uz su negativne nie? 😒

lolitqa
6. okt 2017

@sandy152 no uz áno, ale ani tie predtým asi neboli úplne pozitívne, najviac sa mi zdá ten zo 4.10,,,bazalnu teplotu si nemerias? Tam by si mala istotu že či bola ovu alebo nie...lebo testy sú jedna vec, oni vypovedajú len o tom že ten LH hormón sa dvihne, ale nehovorí to o tom či aj folikul praskne alebo nie...to zistíš len bazalnou...teda ak sa mýlim nech ma niekto opraví ale myslím, že to tak je

sandy152
6. okt 2017

@lolitqa nie nemerala som praveze,mne sa tiez zda ten 4.10 najsilnejsi tak uvidim ako to dopadne. Robila som aj preto tie testy, aby som vedeli kedy budem moct asi robit tehu test kvoli tomu, ze si potrebujem pichat fraxik. Myslis, ze okolo 14.10 uz by mohol tehu nieco ukazat?

sandy152
6. okt 2017

@lolitqa tie tesy aj vybledli uz, ale v limite bolo 3.10 a 4.10 uplne tmave

lolitqa
6. okt 2017

@sandy152 u mna ovulka prebehla 4.10...čiže mali by sme byt natom rovnako 🙈 A myšlienky spraviť test uz mam teraz 😂 ale to by bolo úplne zbytočne...ale budúci víkend to uz možno risknem a ked bude negatívny tak uz počkám len na ms, buď príde alebo urobím další test 😊

simona_simi
6. okt 2017

@sandy152 je to fakt zaujímavé s tebou 😊 no ak ste sa milovali celý týždeň počas ovu je tam veľká šanca. Jedine ak to bolo už veľmi často neboli spermošky také silné. Ony sa v tebe inak udržia aj 5 dní 😉

sandy152
6. okt 2017

🙈 a kedy mas dostat? Ja uz by som tiez testovala najradsej, ale na buduci tyzden idem este na vysetrenie syndromu lepivych dosticiek tak som zvedava ako dopadnem

sandy152
6. okt 2017

@lolitqa 🙈 a kedy mas dostat? Ja uz by som tiez testovala najradsej, ale na buduci tyzden idem este na vysetrenie syndromu lepivych dosticiek tak som zvedava ako dopadnem

sandy152
6. okt 2017

@simona_simi no je to zaujimave ale napr tento iny testik je viditelne svetlejsi oproti pepinu takze to pepino asi fakt nie je dobre 😒 snazili sme sa kazdy druhy den, ze vraj tak je to najlepsie a poistime to aj dalsie dni pre istotu 😀

lolitqa
6. okt 2017

@sandy152 no ms by mala prísť okolo 18.10...takze uvidíme teda 😊

barbi339
7. okt 2017

Neviem ci sem.to patri
V utorok som podstupila laparku vajecnikov vsetko prechodne az na vajecniky zhrubnuta stena mi do nich dr urobila vpichy aby dochadadzalo k ovu
No len streda spinenie stvrtok tiez pistok uz mrnej dnes zas kukam.ze spinim
Ako rozoznam ci to je spinenie alebo ms

jaja63
7. okt 2017

Ahojte,chcem sa spytat,ze ako vam lekarka zistila,ze mate nepriechodne vajecniky?co tomu predchadzalo? Dakujem.

barbi339
8. okt 2017

Nedarilo sa mi otehotniet na ult mi zistili pcos syndrom tak ma dala na laprku kde do vas n
Daju taku modru vodu a pozeraju ci prejde vajcovodmi vajecnikmi
Mne nepresle len do vajecnikov

rula
8. okt 2017

@barbi339 ahoj, som na tom rovnako, v utorok som bola na laparke, moc som nespinila, skoro nic, ale dnes na papieri pokazde, vlasocnice s niecim. u mna to ms nie je, som 17 DC, takze je to take pozvolne samocistenie po zakroku

barbi339
9. okt 2017

@rula a mozen sa opytat kvoli comu ste bola na laparke a co vam zistili
Ja mam zas 22dc a sem.tam spinim.uz

rula
9. okt 2017

@barbi339 ahoj, ja uz dnes nespinim vobec. mala som cystu a prefukli mi vajcovody a urobili drilling vajecnikov