Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@simona_simi no ja som len zacala robit ovu testy tak by to mohlo vyjst a rovno by som prestala 😀
@simona_simi Ono, keby som ho nespravila tak vobec netusim, ze som este ovulaciu nemala tento mesiac
@sandy152 ja som sa toľko sledovala tými ovu testami, že potom som netušila, kedy je ovu fakt 😁 len sme sa milovali, keď bola chuť a šup hneď sa aj podarilo 😋
@simona_simi a snazili ste sa kazdy druhy den, ci ako?
@sandy152 v mesiac, ktorý sa to podarilo sme spolu boli 2x 😆
@simona_simi tak tomu sa hovori stastie 😀
Kočky otázočka, hladina LH stúpa aj pred MS? dnes som 9DPO, robila som si ovu a tehu test. Ovu skoro pozitívny z ranného moču, veľa mu nechýbalo a tehu biely :D tak nvm či LH niečo indikuje alebo bežne stúpa aj pred MS 🙂
@sonya6 ovu test tiež dokáže ukázať tehotenstvo.
Koľko dní máš do ms ? Pridaj foto
@simona_simi to práveže neviem, kedže cykly mávam 28dňové ale pozitivívne ovu boli až na 20-21DC, čiže ovu bola cca 22DC predpokladám a dnes som 31DC, čiže 9DPO a tým že ovulka bola neskor posunul sa aj celý cyklus, a teda netuším kedy by mala mrcha doraziť :( Pred tým som ovu neslodovala tak neviem povedať kedy ma šviňa doraziť 🙂
@sonya6 prihoď mi sem tie testíky 🤣
@simona_simi som v práci sfotim ked prídem domov 🙂 nemám ich cvaknuté :(
@simona_simi dnes takto,co povies?
@lolitqa mozem sa spytat aku znacku testov ste pouzili? Ja som testovala v priblizne rovnaku dobu a mne nikdy nevysli tak silne ciarky a to som predtym naozaj malo ak vobec pila ☹ciarka gradualne tmavla a najsilnejsia bola na 14 DC a potom uplne zbledla na druhy den dalsie dni ju sotva vidno..
@sandy152 krásne testíky 😊 takže zajtra a pozajtra ovu. Treba sa snažiť. A spermošky sa držia aj niekoľko dní v tebe tak pekne šup šup 🤗
Držím päste!!!
@putulka ja som skusala tiež pepina ako ma lolitqa, tie mi "nefungovali" tak pekne ako jej a keďže su drahé, kupila som asi tie co mas aj ty, ale tiez sa mi zda ze nejako slabo "kreslia"... (asi som netrafila vrchol-ale ovulacia určite podľa sona bola medzi 16 a 18 Dc) skusala som len prvy cyklus, tak teraz pojdem cely cyklus s tými zelenými, merat budem približne v rovnaký cas, a uvidím ako to bude vyzerat
@1bubko2 Je mozne ze su menej citlive tie One Step, alebo tej cervenej reaktivnej latky tam je pomenej..Ale ako pozeram tie casy, tak si sa testovala v rozne doby...ak buduci mesiac nebudes tehotna skus si ich robit napriklad kazdy den v rovnaku hodinu, ja som skusala najprv dva krat denne, jeden okolo 13:00 a druhy okolo 17:00..ja by som skusila asi aj tie woman secret, teraz neviem ktore vychadzaju lepsie cenovo
Baby poradte ak som rano mala pozitivmy ovulacny test tak ovulacia prebehne do 24 hodin?
@putulka no žiaľ nie som. dnes 1 DC aj ked okolo ovulácie sme sa poctivo snazili. skusame len prvy mesiac no som sklamaná a mam obavu ci je vsetko ok, ked ovulacia bola, aj spermie, aj endometrium vyzeralo štandardne narastene :/, nikdy HAK, ani ziadne dnes 1tak budem zas skúšať o par dni. Ano bud
sa mi to poslalo skor ako som dopisala :D... žiadne problemy, cyklus pravidelny...očakávala som ze to pôjde na 1.pokus.. :/ takze o par dni začnem zas testovať a budem skúšať asi len ten večer, tam sa mi vidi ze vychádzajú trosku tmavsie
@archanjel007 do 48h by mala vraj 🙂 ale nemusí ak to nieco v tele zastavi/posunie
@simona_simi aj dnes takato ciarka 😒
@sandy152 počuj ty ich máš všetky nejaké pekné a tmavé. Nie si ty tehulka ?? Skús tehu test lebo toto je zaujímavé.
@simona_simi nie som, som este len 20 DC a z mineho cyklu som neotehotnela. Ale citala som, ze tieto pepino nie su moc spolahlive lebo ze robia tmave tie ciarky...

@sandy152 mne tehu ukázal až 3 dnes očakávanou MS 😉
A vieš, kedy to vyšlo? Keď som prestala robiť ovu testy 😁