Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
🙂43 😇 bola som v BA .
tak hned po ms ideme na to😉😃
Ahojte baby, chcem sa s vami poradit ohladom ovulky .. mavam dlhu ms a konecne mi skoncila .. cyklus mavam 37 dnovy ale teraz asi bude predlzeny ... odkedy mi skoncila ms si robim.. viem ze testy su negativne ale chcem vediet ci sa mam na to kaslat alebo pokracovat ... stale su neg. Sice vcera som mala taky vytok ako vajecne bielko a trochu krvi tam bolo ale iba trosku na toaletaku .. inak nic .. boli ma lava strana vajecnikov obcas ale ovulku mi neukazuje .. iba tenulinke ciarky ktore ani poriadne nevidno .. posledne dva testy hrubnu ale nesilneju ... diky
Ahojte je normslne za na 24dc je folikul 26mm??
Ale mam po laparke
Ahojte, ja si tento mesiac robim uz 2 tyzdne ovu testy. Pred tyzdnom v piatok som bola na folikulometrii na 16 DC. Jeden z folikulov mal 24mm. A vecer som citila velku bolest v podbrusku no testy su stale negat. Je vidiet aj druha ciarka ale nieje az taka silna ako kontrolna 😏 Neviem ci bola obulacia. Mali ste to niekedy?
Ahojte smiem sa spytat folikulometriu vam odporucil vas gynekolog ? Kedy sa tam chodi? Presne v strede cyklu? Dakujem.my sa snazime rok.moj hormon.profil vyborny, muzov spermiogram ukazkovy a stale nic.rada by som sa posunula dalej dakujem
@epelino
Teraz cakam prvu menstruaciu po uzivani clostilu tak uvidim ci pride. Ale ovu som mala v poriadku aj bez liekov tak neverim, ze pomoze. Uz mam doma dalsiu krabicku a zacnem uzivat 2 tabletky denne. Robim si testy no tento mesiac som bola opat na folikulometrii, mala som 2 velke folikuly, vecer som citila velku bolest no napriek tomu ovu testy negat. Doteraz vsak byvali pozit okolo 12 dna cyklu
ahojte, tak 15.10,16.10 na ovu teste malinký náznak druhej čiarky a 17.10 úplne krásne dve rovnako sfarbené čiarky, teplota 15.10-36,3,,teplota 16.10-36,4,,a teplota 17.10-36,4, teplota dnes 36,7, ovulka bola včera? mám šancu dnes?
@bale1rinka Ano, ovulka bola vcera. Vajicko je schopne oplodnenia do 12 hodin po uvolneni, takze dnes doobeda este relativne ano... Ale ak bolo nieco predtym, mala by si mat "zasoby". Tie v tebe vydrzia v idealnych podmienkach aj 72 hodin.
@ejuska2586 no sex bol iba14.10 a15.10... Fnuk,zasa nič... pochybujem že sa dačo udržalo s spermií...😢
@bale1rinka Tak zo 14 mozno, ale z 15 istotne.
@ejuska2586 minulý mesiac sme to presne takto mali dva dni pred ovulkou a dva dni po,a dostala som menzes,tak sa idem modliť💃

Ahojte, mam otazku...je mozne aby sa LH zvysoval ked sa blizi menzes? Teda po ovulacii ziadna ciarka a teraz len tak zo srandy a bola tam taka slaba..