icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

putulka
9. okt 2017

Ahojte, mam otazku...je mozne aby sa LH zvysoval ked sa blizi menzes? Teda po ovulacii ziadna ciarka a teraz len tak zo srandy a bola tam taka slaba..

barbi339
9. okt 2017

@rula a kolko ste to spinila??

lululka22
9. okt 2017

@putulka LH mas v tele stale, mozno si len dlhsie nepila nic a test sa zda silnejsie alebo ovu este len bude ale potom sa aj MS posunie... ak zacinas s testami jeden cyklus testuj stale aby si vedela ako to je u teba. drzim palce.

rula
9. okt 2017

@barbi339 no som sice stara paka, ale tykaj mi prosim . Spinila som od toho utorka, dnes uz dobre. vo stvrtok pojdem na stichy. a Ty sa ako citis? co Ti povedali pi op,.?

barbi339
9. okt 2017

@rula a stara zas isto nesy 🙂 kolko mas rockov??....
a kde si bola na laparke??
ta mne po operacii powedali ze vacovody som mala prechodne len na vajecnikoch stena zhrubnuta
ta mi porobili vpichy

sandy152
9. okt 2017

Baby ja uz tym mojim ovu testom ozaj nerozumiem, dnes zosilnela zase ciarka 🙄 dnes som uz 24DC, cyklus mavam 29-31 dni...

lolitqa
9. okt 2017

@sandy152 LH hormón je v moči stále...a z týchto testikov nieje žiadny pozitívny 😏 najbližšie ma k nemu ten zo 4.10...

sandy152
9. okt 2017

@lolitqa no ono ten 4.10 a 2.10 vyzeraju nazivo tmavsie ako na foto, mne len nejde do hlavy to, ze uz slabol a zase silnie...

rula
9. okt 2017

🙂43 😇 bola som v BA .
tak hned po ms ideme na to😉😃

rula
9. okt 2017
lolitqa
9. okt 2017

@sandy152 stačí že dlhšie nebudeš piť (dlhšie ako dve hodiny) viac koncentrovaný moč môže vyjsť trochu tmavší...každopádne uvidis ako to pôjde dalej,,,ja uz mam všetky testy negatívne od 4.10

barbi339
9. okt 2017

@rula este stara neste 🙂
Ja mam 23 🙂

semisa
11. okt 2017

Ahojte baby, chcem sa s vami poradit ohladom ovulky .. mavam dlhu ms a konecne mi skoncila .. cyklus mavam 37 dnovy ale teraz asi bude predlzeny ... odkedy mi skoncila ms si robim.. viem ze testy su negativne ale chcem vediet ci sa mam na to kaslat alebo pokracovat ... stale su neg. Sice vcera som mala taky vytok ako vajecne bielko a trochu krvi tam bolo ale iba trosku na toaletaku .. inak nic .. boli ma lava strana vajecnikov obcas ale ovulku mi neukazuje .. iba tenulinke ciarky ktore ani poriadne nevidno .. posledne dva testy hrubnu ale nesilneju ... diky

barbi339
12. okt 2017

Ahojte je normslne za na 24dc je folikul 26mm??
Ale mam po laparke

1nikuska9
12. okt 2017

Ahojte, ja si tento mesiac robim uz 2 tyzdne ovu testy. Pred tyzdnom v piatok som bola na folikulometrii na 16 DC. Jeden z folikulov mal 24mm. A vecer som citila velku bolest v podbrusku no testy su stale negat. Je vidiet aj druha ciarka ale nieje az taka silna ako kontrolna 😏 Neviem ci bola obulacia. Mali ste to niekedy?

epelino
14. okt 2017

Ahojte smiem sa spytat folikulometriu vam odporucil vas gynekolog ? Kedy sa tam chodi? Presne v strede cyklu? Dakujem.my sa snazime rok.moj hormon.profil vyborny, muzov spermiogram ukazkovy a stale nic.rada by som sa posunula dalej dakujem

sara92
17. okt 2017

Ahojte žienky 🙂 Prosím Vás,je tento ovu test pozitívny?Dnes som testovala úplne prvýkrát,pociťovala som celý deň bolesti v podbrušku/vaječníkoch,tak som kúpila test,nech vieme či je to ovuláciou..a vyšiel takto hneď po pár sekundách.Ak je pozitívny,kedy sa snažiť?

1nikuska9
17. okt 2017

@epelino
Ahoj, folikulometriu mi odporucil moj gynekolog. Chodim ako mam cas, vacsinou to byvalo okolo 12 dna cyklu.
Tiez mame vsetko v poriadku, no napriek tomu mi predpisal clostilbegyt a s nim som mala ovu 16-17. den

1nikuska9
17. okt 2017

@sara92
Test je pozitivny a snazit by ste sa mali hlavne dnes a potom este par dni

epelino
17. okt 2017

@1nikuska9 a nepomohlo zatial? A ako vies kedy mas ovu? Robis aj testy?

1nikuska9
17. okt 2017

@epelino
Teraz cakam prvu menstruaciu po uzivani clostilu tak uvidim ci pride. Ale ovu som mala v poriadku aj bez liekov tak neverim, ze pomoze. Uz mam doma dalsiu krabicku a zacnem uzivat 2 tabletky denne. Robim si testy no tento mesiac som bola opat na folikulometrii, mala som 2 velke folikuly, vecer som citila velku bolest no napriek tomu ovu testy negat. Doteraz vsak byvali pozit okolo 12 dna cyklu

epelino
17. okt 2017

@1nikuska9 diky.ja by som to chcela tiez skusit...ja mavam ovu testy zhruba v strede cyklu ukazkove tak neviem.kde je problem.uvidime.drzim palce.

1nikuska9
18. okt 2017

@epelino
Ani ja neviem kde mame problem, vsetky vysledky su dobre. Tiez drzim palce 😉

sara92
18. okt 2017

@1nikuska9 Ďakujem veľmi pekne 🙂 A držím palce, aby boli čoskoro dve čiarky na tehu teste 🙂

bale1rinka
18. okt 2017

ahojte, tak 15.10,16.10 na ovu teste malinký náznak druhej čiarky a 17.10 úplne krásne dve rovnako sfarbené čiarky, teplota 15.10-36,3,,teplota 16.10-36,4,,a teplota 17.10-36,4, teplota dnes 36,7, ovulka bola včera? mám šancu dnes?

ejuska2586
18. okt 2017

@bale1rinka Ano, ovulka bola vcera. Vajicko je schopne oplodnenia do 12 hodin po uvolneni, takze dnes doobeda este relativne ano... Ale ak bolo nieco predtym, mala by si mat "zasoby". Tie v tebe vydrzia v idealnych podmienkach aj 72 hodin.

bale1rinka
18. okt 2017

@ejuska2586 no sex bol iba14.10 a15.10... Fnuk,zasa nič... pochybujem že sa dačo udržalo s spermií...😢

ejuska2586
18. okt 2017

@bale1rinka Tak zo 14 mozno, ale z 15 istotne.

bale1rinka
18. okt 2017

@ejuska2586 minulý mesiac sme to presne takto mali dva dni pred ovulkou a dva dni po,a dostala som menzes,tak sa idem modliť💃

bale1rinka
18. okt 2017