icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

ejuska2586
18. okt 2017

@bale1rinka Pi 100% ananasovy dzus, alebo si kup Bromeladin. Pomahaju na uhniezdenie...

bale1rinka
18. okt 2017

@ejuska2586 ja som počula, že grepový, oki kúpim.

sara92
18. okt 2017

@bale1rinka Ono to vyzerá, že ten 18 je už slabšia testovacia a aj podľa teploty to vyzerá tak, že ovulácia prebehla včera..ale nikde nie je napísané, že keď to minulý mesiac nevyšlo zo snaženia dva dni pred, tak že to tento mesiac tiež nevyjde..určite môže 🙂..a snažte sa aj dnes..lebo aj deň po ovulke je možnosť 🙂 ..aj keď ja sa v tomto začínam len orientovať, tak ma opravte ak sa mýlim..ale z toho čo som tu poprečitovala mi to tak vychádza 🙂 Takže, držíím palce..hlavne byť v pokoji a v pohodičke 🙂

ejuska2586
18. okt 2017

@bale1rinka Grepový je na ovuláciu. To sa pije pred. Po ovulácii sa pije ananásový. Mám to odskúšané na sebe. A zakaždým zafungovalo 🙂

sara92
18. okt 2017

Baby, čiže..ovu test pozitívny som mala včera, snažili sme sa 15 - teho, včera,keď bol test pozitívny, dnes sa budeme tiež a pre istotu aj zajtra..od kedy mám počítať dni DPO, aby som vedela kedy testovať, keď nemeriam bazálku? Ďakujem za info 🙂

bale1rinka
18. okt 2017

@ejuska2586 už mám kúpený💃

bale1rinka
18. okt 2017

@sara92 len ja už nemám čas, už mám aj vysoký vek, na budúci mesiac mám poslednú šancu lebo v 12/2017idem na hormonálnu liečbu kvôli cyste čo mi vyberali a endometrióze, tak som nešťastná, sklamaná, smutná, depresívna..všetko čo si len vieš predstaviť.😢

ejuska2586
18. okt 2017

@bale1rinka Okie. Pi tak 4-5 dni. Drzim palce...

sara92
18. okt 2017

@bale1rinka Hlavne mysli pozitívne.. a šanca na otehotnenie je aj keď sa snažíte dva dni pred ovuláciou..aj deň po nej..tak dnes ešte zvýšte šance 🙂 A buď v pohodičke, ono to naozaj pomáha..držím Vám veľmi, veľmi palce 🙂

ersp
18. okt 2017

Chcem sa opytat, dnes som 15 DC, 28 dnovy cyklus a na ovu testoch uz ledva vydno druhu ciarku...viem ze neni ani jeden test pozitivny, mohla som pripadne premeskat medzi 10-11 DC?? V ten den 11DC som robila test o 4 hodiny neskor ako zvycajne...

sweetdreams
18. okt 2017

@ersp toto by zaujimalo aj mna, lebo u mna to vyzera tento mesiac velmi podobne.

korytnacka1981
18. okt 2017

@ersp ja by som ešte testovala ďalej, mne sa ovulka posúvala niekedy až na 22 dc pri 28 dňovom cykle, ale je možné tiež, že si nevystihla vrchol

ersp
19. okt 2017

@korytnacka1981 testovat budem urcite aj dalej, len uz som s toho magor doslova..s manzelom sa snazime aj tak pravidelne ale chcela som vediet kedy bola/bude ovu 🙂

korytnacka1981
19. okt 2017

@ersp mne to tiež skákalo, každý mesiac ináč bola ovu..

henuska82
19. okt 2017

@ersp mne bolo odporucane aby som ovu test robila 2 x denne- rano a poobede.

dzamajka
21. okt 2017

Zdravim zienky...vidim,ze ste tu skusene,co sa merania ovu tyka...ja to tento mesiac skusam v zivote po prvykrar.Dovod?Som po kyrete, 3cykly uz mam za sebou a chceli by sme sa posnazit o babo.Chcela som si tymito testsmi iba utvrdit,ci su moje cykly normalne,teda,ci ovulujem,alebo nie.No zatial mam vsetky testy negativne,s coho som dost smutna.Hlien uz pozorujem,preto som zmatana...mam uz dve deticky,ktore sa nam podarili na prvykrat,nikdy som toto neriesila,ibaze teraz som na pichybach,ci je vsetko v poriadku.Ci vobec mam ovulacne cykly po tom kyrete.Chceli by sme este jedno babo.Este dodam,ze vzdy som mala cyklus 28dnovy, a po kyrete sa mi skratil na 25 dni...teraz som v strede cyklu,teoreticky by som mala ovulovat,no testy ukazuju opak.Okrem toho slabucko krvacam,iba pri utreti.Som zmatana.

ersp
21. okt 2017

@korytnacka1981 tak predsa si mala pravdu a oplatilo sa ďalej testovať. Včera som to už vzdala, poobede a večer bolesť podbruška a dnes už len zo zvyku som spravila ovu testy 2 a oba pozitívne. Dnes síce som už 18 DC ale verím, že sa nám s manželom zadarí aj tak 🙂

ersp
21. okt 2017

PS: tá fotka poriadne skresľuje :D

sweetdreams
21. okt 2017

@dzamajka ahoj, ak mas dve deti, ktore sa podarili na prvykrat, tak sa a ovulacnymi testami netrap 🙂 aspon teda ja som zacala s ovu testami, ciarky mi blednu a tmavnu ako sa im zachce, takze som sa nimi len zbytocne vystresovala... buduci mesiac uz pojdem bez nich, myslim, lebo sa z toho akurat tak zblaznim... takze tolko moja rada 🙂

korytnacka1981
21. okt 2017

@ersp topka 🙂 ja som tiež mala každý mesiac iný deň ovu... šuuup na manžela 🙂

ersp
21. okt 2017

@korytnacka1981 Dnes ideme na to a v pondelok poistime a uvidíme o dva tyždne vysledok aký bude 🙂

korytnacka1981
21. okt 2017

🙏@ersp

sasajanaj
21. okt 2017

Dnes 1. krát takto. Asi to ešte nie je ono, či? V každom prípade dnes ideme na to,lebo už musíme.

putulka
22. okt 2017

Ahoj, dnes som robila ovulacny test, tentokrat som kupila inu znacku lebo tie minuly mesiac boli slabo vidno, aj kontrolne ciarky..BT mam 36,56 najviac, kedy by mala stupnut? Zajtra?

simka556
22. okt 2017

Ahojte prosím vás o radu tento mesiac som začala testovať chcela by som sa opýtať či už je pozitívny a ovulácia je až v priebehu 24 hod alebo už dnes pretože priateľ odchádza znova na týždeň preč 😏 .. ďakujem 😊

dzamajka
22. okt 2017

@putulka ahoj,mozem otazku?Aky dlhy mas cyklus?

putulka
22. okt 2017

@dzamajka Ahoj, mam 27 az 28 dnovy, tento mesiac som mala ale menzes az 6 dni plus 2 dni spinenie tak som myslela ze sa mi to poposuva o niekolko dni ale vlastne kazdy mesiac mi ovulacia vychadzala na 14 az 15 den, ale ktovie, test z predchadzajucich cyklov nevysiel ani jeden uplne ukazkovo pozitivne..dnes som mala bolesti v podrusku a aj vcera vlastne. Bazalnu teplotu si meriam iba tento mesiac a zatial ta teplota sa drzi pod 36,60

dzamajka
22. okt 2017

@putulka vdaka za odpoved,ja tiez iba zacinam,resp.testujem,ako funguje moje telo...moj cyklus je kratsi,25dnovy...a podla toho by som mala mat ovulaciu zajtra...ibaze moje testy su negativne...tak netusim,ci robim nieco zle,alebo mam zly test,alebo ovulacia bude neskor,alebo ju vobec nemam...no milion otaznikov....

putulka
22. okt 2017

@dzamajka Ahoj, ja som pri mojom synovi vtedy mala clearblue digi ovu test a ten mi prvy mesiac ukazal smajlika ale neotehotnela som, az na druhy mesiac sa podarilo po smajliku...teraz sa snazime bez digi testu, skusala som lacne one step z ebay ale velmi slabo vychadzali tie ciarky, podla nich som vlastne neovulovala, tento mesiac som ich minula a tak som si kupila v DM pepino a tie krasne ciarkuju, no aj psychika zafungovala podla mna, mne pomohlo si to cele zacat aj uzivat a nie iba bezhlavo plodit 🙂 proste treba mat aj chut na to.. ja som skusala tak ze som dve hodiny nepila a potom urobila test a takto v ten 1. mesiac snazenia aj 3x za den aby som zistila kedy asi je ta hladina toho hormonu najvyssia...mne vychadzal o 14tej hodine a este vecer okolo 18tej hodiny a tak som vtedy testovala a zacala som 10 dnom cyklu...u Vas by som skusila mozno zacat uz 8 dnom, ale sledujte si aj hlien, moze byt aj vodovy taky som mala tento mesiac, minuly mesiac bol bielkovy..a tiez ako sa citite, akonahle mate na to chut tak isto chodte na vec 😉

dzamajka
22. okt 2017

@putulka no pravda...my to zatial nejako nesilime,berieme to lajtovo...ono,pisala som uz vysie,nikdy som ovu testy a vlastne ani seba neriesila...kazde moje tehotenstvo vyslo na prvykrat bez akehokolvek testovania,iba to posledne nedopadlo dobre...musela som podstupit zakrok...a teraz mame pocit,ze je ten spravny cas opat sa pokusit...preto som iba chcela nejako zistit,ci fungujem normalne,ci vsetko nabehlo,ako ma ..pred zakrokom som mala 28dnocy cyklus ako hodinky...teraz sa to skratilo na spominanych 25..a ked vidim,ze ciarky nikde,trocha sa obavam,ci je vsetko okej,ak chapes.Verim ze ano a ze sa coskoro budeme tesit...testovat som zacala,presne ako pises 8 mim dnom...dnes to citim subjektivne na coskoru ovu (hlien,bolesti v podbrusku) no tie testy neukazuju veru nic ...asi skusim ine...