Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Ahojte baby .. je v pohode aj citlivost testu 20ml/u alebo si mam radsej kupit 10tkovy ... zatial mi ukazoval slabe ciarky 10tkovy ale poslednu ovulku ak bola som presvihla ... neskoro som zacala testovat a dalsiu este len mam mat a radsej som zacala testovat cely cyklus aby som si overila kedy skutocne je ... a zacala som s 10tkovymi len uz neman a dnes mi dosli z ebaya ale tie som zistila ze su 20tkove ... Diky za odpovede 🙂
predáva niekto ovulačné testy?
@peknykvietok kuk do môjho bazáru
Ahojte dievcata. Viete mi poradit? Mam syndrom PCO a izivam INofolic viac nez mesiac. U mna je ta ovulacia diskutabilna kedze mam PCO ale aj napriek tomu sa nam podarilo prirodzenou cestou mat 2 deticky ani neviem ako. Doktor mi povedal ze prirodzenou cestou mat nikdy nebudem. Chceme tretie ale nejak to nejde. Posledny cyklus bol 37 dni. Ovulacne testy som skusala od 20 teho dna a stale skusam. Lenze dnes 26 den cyklu s zacala mazat. Boli ma vajecnik a testy vyzeraju takto. Co si myslite? Dakujem
Mám ešte otázočku.. Odkedy sa počíta 1.DPO ak som mala pozitívny ovu test v sobotu a nedelu?? 🙂
Nikto mi tu neporadi??? 😕
ahojte, pridam svoju skusenost. tento mesiac som pouzila testy dr. max, dve plne ciarky som nemala ani raz, minuly tyzden v pondelok bola ciarka silnejsia ako zvycajne plus do toho bolest v podbrusku a spinenie.... tak sme skusili a dnes som na tehotenskom nasla uplne slabucku druhu ciarku🙂 tak sa modlim, aby uz len silnela a vsetko bolo ok 🙂 cize mi z toho vychadza, ze aj ovulany test nemusi byt uplne stopercentny 🙂
@sweetdreams gratulujem a drzim palce aby silnela 🙂, mozes sa s nami podelit o druhu // 🙂, vzdy sa potesim ❤
@monika_akinom dakujem, podelim sa az trochu zosilnie, zatial ju vidim len ja a manzel 🙂 🙂 dufam ze vsetko dobre dopadne.
@sweetdreams drzim silno prsty my zatial nic :(
Ahojte po roku snazenia a asi pol roku testovania ovulacmymi testami idem v stvrtok na folikulometriu.dufam,ze za niekam posunieme.manzelov spermiogram je vyborny.potom zostava asi len laparoskopia -priechodnost vajecnikov ale toho sa bojim :-/
@epelino neboj sa, je to v pohod,e vsetko prespiš
@monika_akinom ano uz 🙂 mozte zacat snazit.
@lauritka vuaaa konecne, uz som stracala nadej, dakujem 😉
@monika_akinom áno už je ešte sa ťa môžem opýtat odkiaľ objednávala tieto testy? Dik
@kudusko ahoj, objednavala som z mojalekaren sk. GS ovultest 3v1. 3ks za 1,33, boli v akcii, ale stale su po 1,80, lepsie ako 5e 🙂,co je povodna cena
@monika_akinom jaj aha diki takže si to teraz užívaj 😍

@dzamajka urcite skuste aj ine, ja by som kupila aj tej digi ale aj z ebay by ma s 20timi tycinkami vysiel na asi 30eur co je dost vela ☹ je mozne ze po zakroku sa telo este spamatava, mozno vas cyklus zostane dlhsiu dobu 25 dnovy, mne sa po porode skratil z 29 na 27, co nieje az take hrozne, ono je asi lepsie mat kratsi cyklus ako dlhsi, ak sa snazite..prajem aby sa to podarilo cim skor 🙂