icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

putulka
22. okt 2017

@dzamajka urcite skuste aj ine, ja by som kupila aj tej digi ale aj z ebay by ma s 20timi tycinkami vysiel na asi 30eur co je dost vela ☹ je mozne ze po zakroku sa telo este spamatava, mozno vas cyklus zostane dlhsiu dobu 25 dnovy, mne sa po porode skratil z 29 na 27, co nieje az take hrozne, ono je asi lepsie mat kratsi cyklus ako dlhsi, ak sa snazite..prajem aby sa to podarilo cim skor 🙂

putulka
23. okt 2017

Takze dnes sa mi podarilo kupit dalsie testy az vecer ale myslim ze pozitivny bol az dnes..neviem ci je to tymi testami ale ozaj pekne tie ciarky vychadzaju..tak klop klop dufam ze to vyjde.

putulka
24. okt 2017

Ahoj, preco mi ta teplota nestupla? Myslite ze dnes este nebude ovulacia? Ak to spravne chapem tak by mala na den vystupit o 0,3 stupna a potom klesnut a ono nic..

lauritka
24. okt 2017

@putulka ved ovulacny si mala pozitivny len včera. ovulacia nastava do 48 hodin po vrchole LH a az potom stupne BT

putulka
24. okt 2017

@lauritka aha, lebo ked som pozerala rozne tie grafy BT a tam mi prislo ze ta teplota im stupala hned na druhy den ako mali pozitivny test..tak potom budem cakat teda 🙂

lauritka
24. okt 2017

@putulka praveze nie, v drvivej vacsine stupa az o dva dni po teste 🙂

semisa
24. okt 2017

Ahojte baby .. je v pohode aj citlivost testu 20ml/u alebo si mam radsej kupit 10tkovy ... zatial mi ukazoval slabe ciarky 10tkovy ale poslednu ovulku ak bola som presvihla ... neskoro som zacala testovat a dalsiu este len mam mat a radsej som zacala testovat cely cyklus aby som si overila kedy skutocne je ... a zacala som s 10tkovymi len uz neman a dnes mi dosli z ebaya ale tie som zistila ze su 20tkove ... Diky za odpovede 🙂

peknykvietok
24. okt 2017

predáva niekto ovulačné testy?

korytnacka1981
25. okt 2017

@peknykvietok kuk do môjho bazáru

linday
25. okt 2017

Ahojte dievcata. Viete mi poradit? Mam syndrom PCO a izivam INofolic viac nez mesiac. U mna je ta ovulacia diskutabilna kedze mam PCO ale aj napriek tomu sa nam podarilo prirodzenou cestou mat 2 deticky ani neviem ako. Doktor mi povedal ze prirodzenou cestou mat nikdy nebudem. Chceme tretie ale nejak to nejde. Posledny cyklus bol 37 dni. Ovulacne testy som skusala od 20 teho dna a stale skusam. Lenze dnes 26 den cyklu s zacala mazat. Boli ma vajecnik a testy vyzeraju takto. Co si myslite? Dakujem

ersp
25. okt 2017

Mám ešte otázočku.. Odkedy sa počíta 1.DPO ak som mala pozitívny ovu test v sobotu a nedelu?? 🙂

monika_akinom
25. okt 2017

Ahojte, chcem sa poradit, ci je prvy test +, nechapem, preco som mala test silnejsi a dalsie dni slabsie, merala som vzdy v rovnaky cas, aj som rovnako dlhu dobu nepila. Dakujem

dzamajka
25. okt 2017

Nuz u mna to vyzera takto nejako...podla mna,ani jeden nie je pozitivny...pri mojom 25 dnovom cykle by to malo byt niekde okolo 12teho/13teho dna...test z toho 13teho dna je najsilnejsi,ale nie pozitivny vcera som mala aj hlien,dnes uz nic...neviem,ci je problem v testoch,alebo vo mne...

linday
25. okt 2017

Nikto mi tu neporadi??? 😕

sweetdreams
28. okt 2017

ahojte, pridam svoju skusenost. tento mesiac som pouzila testy dr. max, dve plne ciarky som nemala ani raz, minuly tyzden v pondelok bola ciarka silnejsia ako zvycajne plus do toho bolest v podbrusku a spinenie.... tak sme skusili a dnes som na tehotenskom nasla uplne slabucku druhu ciarku🙂 tak sa modlim, aby uz len silnela a vsetko bolo ok 🙂 cize mi z toho vychadza, ze aj ovulany test nemusi byt uplne stopercentny 🙂

monika_akinom
29. okt 2017

@sweetdreams gratulujem a drzim palce aby silnela 🙂, mozes sa s nami podelit o druhu // 🙂, vzdy sa potesim ❤

sweetdreams
29. okt 2017

@monika_akinom dakujem, podelim sa az trochu zosilnie, zatial ju vidim len ja a manzel 🙂 🙂 dufam ze vsetko dobre dopadne.

simkamatko
29. okt 2017

@sweetdreams drzim silno prsty my zatial nic :(

lauritka
29. okt 2017

@linday este si testovala dalej ?? nebolo to pozitivne, dobre by bolo si to odsledovat aj meranim BT, či ovulacia prebehla.. inak sa moze aj posunut. ale je aj mozne ze si proste nevystihla vrchol.

epelino
29. okt 2017

Ahojte po roku snazenia a asi pol roku testovania ovulacmymi testami idem v stvrtok na folikulometriu.dufam,ze za niekam posunieme.manzelov spermiogram je vyborny.potom zostava asi len laparoskopia -priechodnost vajecnikov ale toho sa bojim :-/

monika_akinom
29. okt 2017

Ahojte, tento mesiac este nic z ovu....asi... A nejako mi to kolise. Dnes som 17DC, minuly mesiac som mala uz po ovu v tento den. Neviem ci cakat dalej a testovat.

monika_akinom
30. okt 2017

Uzzzz????? 😀

lauritka
30. okt 2017

@epelino neboj sa, je to v pohod,e vsetko prespiš
@monika_akinom ano uz 🙂 mozte zacat snazit.

monika_akinom
30. okt 2017

@lauritka vuaaa konecne, uz som stracala nadej, dakujem 😉

majuska72
30. okt 2017

@linday mám podobný problém ako ty (pco a ovulaciu žiadnu) . Inofolic u mňa nezaberá. Aj sa nejako liečis? Ak chceš napíš mi súkromnú správu ;)

kudusko
30. okt 2017

@monika_akinom áno už je ešte sa ťa môžem opýtat odkiaľ objednávala tieto testy? Dik

epelino
30. okt 2017

@lauritka a ty si to absolvovala ak sa smiem spytat? Pomohlo? Vdaka

lauritka
30. okt 2017

@epelino nepomohlo, lebo nebol tam problem 😀

monika_akinom
30. okt 2017

@kudusko ahoj, objednavala som z mojalekaren sk. GS ovultest 3v1. 3ks za 1,33, boli v akcii, ale stale su po 1,80, lepsie ako 5e 🙂,co je povodna cena

kudusko
30. okt 2017

@monika_akinom jaj aha diki takže si to teraz užívaj 😍