Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@ivusik1111 26.10. posledna
@lenkalencesova
Neskúsiš predsa tehu test alebo nemôžeš byt teoreticky tehotná ?
@ivusik1111 teoreticky by som aj mohla byt 🙂 tak si ho hned rano spravim a dam vediet ;)
@ivusik1111 ahoj 🙂 test som nakoniec ani nemusela robit este vecer prisla ms :( ale chvilku som dufala. Nevadi tak nabuduce. Dakujem ze si napisala 🙂
@lienka0700 dakujem ze si napisala, skusim este iny druh testov 🙂
@lenkalencesova
Ja kupujem v lekárni dr MAx značku lady max v balení je 7 ks za 6,70 e tuším 🙂 tie sú dobre 🙂 držím pršteky nech Vám to čoskoro vyjde 🙂
ahojte babenky. chcem sa opytat.MS mi meska 2den, tehu test nic a ovu mi silnie. Je mi jasne ze mam pockat par dni a znovu skusit. ja len ci ste sa s tym nestretli a ake to moze mat dovody. :( dakujem
@ivusik1111 dakujem 🙂
@sonka_miro
LH stúpa a klesá počas dňa stále ja som mala tiež raz silnejšie raz slabšie ovu testy ...
Ahojte baby. Z tychto dvoch testov neni ani jeden pozitivny ze? Ide o to, ze mi pravdepodobne zacal PMS, co zvykne okolo 5 DPO, ale podla testov a BT som ovulaciu este nemala. Pred tyzdnom som mala taketo testy, co som vyhodnotila ako negativne, od tedy su len slabsie. BT je vyssia odkedy meriam, ale zase som bola chora, takze tiez nula bodov. Pripadne.... nestretli ste sa s tym, ze by ste mali bolest v podbrusku a prsnikov pred ovulaciou?
@janedoe
Neukazuje fotku testov 🙂
@janedoe
Testy sú negatívne ... musíš mat aspoň rovnako silne čiarky ... ktorý deň cyklu si ? Píšeš , ze si bola chorá , to ti mohlo tiež posunúť ovulaciu alebo môže byt ze máš aj anovulacny cyklus , to sa stáva ... mna osobne pred ovuláciou stále boli v podbrušku a aj vaječníky ale s bolesťou pŕs skúsenosti nemám
Po pi hnuti pregnylu kedy sa snaxit v den pi hu alebo den po
@ivusik1111 ja som ich tiez vyhodnotila, ako negativne. Ale kedze BT som zacala merat neskor a stale mam 36.7-37 co su moje poovulacne teploty, tak uz robim konspiracne teorie, ze ovu bola skor 😂 Lebo ani mna prsniky nikdy neboleli. Ale tak nechame sa prekvapit. Tento cyklus so mnou telo robi co chce 😊
Ahojte, beriem 4.balenie Inofolicu, cyklus mi upravil na 28 dni..dnes som 12 DC avsak na OVU teste mam stale iba slabuckeho ducha..je mozne ze aj pri takom pravidelnom cykle budem mat posunutu ovulaciu? resp. ako rychlo stupa LH?
@veronika2703
LH stúpa a klesá počas celého dňa ....ja som mala jeden deň iba jednu čiarku a na další deň bol test skoro pozitívny ... hlavne meraj každý deň v rovnaký čas . Ja som merala okolo 13:00 ....
@veronika2703
Čítala som inak ze niektorým babám infolic posunul ovulaciu , tak uvidis ...
@ivusik1111 zu dva dni je takyto ma slak Trafi.vajecnik Boli jak svina. A to som 21dc
@hennyinnsbruck
No ja som takýto nemala :( na druhý deň už tam nebola skoro vôbec čiarka :( tak dúfam ze ovulka bola :( dúfam ze ste poistili 😀
@lienka0700 duphik na 3 dpo. Takze na 3/4den od posledneho poz.testu
@ivusik1111
Vcera bol sexik Dame zajtra. Nechapem Co to MA byt
@hennyinnsbruck dakujem za radu 🙂
Neni Zac ja tiez tak beriem
Drzim place
@hennyinnsbruck dakujem, dufam ze dufik pomoze a podari sa 🙂
aj tebe drzim palce, nech je tento mesiac nas ;)
Otazocka!!!!!!
Raz citam ze ovu je 12=36hod od prveho pozitivn ovu testu Raz ze od posledneho ako to je????
Ja mala utorok a streda mega posit ovu test a bolesti vajecnika este Vcera vecer. Dnes nic. Takze ovu je teraz predpokladam. Dnes mozme poistit ze? Naposledy bolo tutu mutu utorok navecer
@hennyinnsbruck ahoj, no ked su dva dni pozitivne, je tazsie presne určit vrchol. ako plodne dni sa teda pocitaju este dva dni po poslednom pozitívnom teste.
Ovulacia spravidla nastava do 48 hodin po vrchole, ale moze aj skor. Presnejsie by to potom urcilo meranie BT? kedy sa teplota zdvihne.
urcite este poistite.
@lauritka bt nemeriam... Hej poisti

@lenkalencesova ja som doteraz testovala inymi, tiez som si najskor myslela ze daco je divne..ale to skor tie testy si trochu divne nie mi 😉