Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@ivusik1111 lebo minulý mesiac sme mali sexik 16,18,20 deň , a podarilo sa (neudržalo) ale tento mesiac len 17deň a zajtra,20deň tak hádam sa trafime zase.
@ivusik1111
Pekný test .
Minulý mesiac 19dc
@ivusik1111
@hennyinnsbruck
Držím prsty nech to vyjde ;)
No my sme mali včera , predvčerom a myslis ze mame aj dnes či ?
@ivusik1111 ja by dala zajtra. . Nech je obden 😉
Aj ja držím palceky😊😊
@hennyinnsbruck
A co sa stalo ze sa malé neudržalo ? :( mala si pozitívny test a potom prišla ms ? Koľko dňový máš cyklus ?
@ivusik1111 druhý x sa to stalo. . Hej ms prišla vlastne 2 dni neskôr i keď som duphaston brala. Cyklus mám 32 dňový.od 3 dpo beriem duphaston. . Ak sa to ešte raz stane idem na genetiku
@hennyinnsbruck
No ja už mám za sebou aj genetiku a celkove hematologicke vyšetrenia , teraz čakám na výsledky
@hennyinnsbruck
Aha môj dnešný ovulacny takýto ... myslis ze tympadom bola ovu včera podľa toho testu alebo nebola vôbec ? 😒.
Včera večer ma strašne bolel ľavý vaječník tak neviem lebo ten včerajší test nebol úplne pozitívny či ? Neviem teraz
@ivusik1111 podľa mňa bola ovu. Poistite este dnes😉😉
@ivusik1111 uplne pozítivny nemusis vychytit podla mna. Moj z min mesiaca tiez nebol uplne ze pozit. Vcera ste mali sex takze super.dajte aj dnes ked mate chut, drzim palceky😎😎
@hennyinnsbruck
Ďakujem snáď máš pravdu ;) aj Vám držím prsty ;)
@lenkalencesova
Ahoj ... a vieš kedy mávaš asi ovu ? A koľko dňové cykly máš ? Mne tu z toho vychádza ze ovu si mala 18 DC a aj na ten 22DC vyzerá pozitívne :( tak neviem ...
@ivusik1111 vobec neviem kedy mavam ovulku, preto som chcela skusit testy a kazdy druhy vyzera pozitivny. 35 a niekedy aj viac dnove mavam cykly. Ja sa v tom tiez nevyznam :(
@lenkalencesova
Nevyzerá každý druhý pozitívny aspoň podľa mna teda ... musíš mat rovnako silne alebo silnejšiu čiarku ... a hormonálne si ok ?
@ivusik1111
Este jedna vec , nemôžeš byt tehu ?
@lenkalencesova
Este jedna vec nemôžeš byt tehu ?
@ivusik1111 to neviem, gyn. mi ho este nerobil, ale myslim ze by nebol odveci.
Chcela by som byt tehotna.
@lenkalencesova tieto testy su asi viac citlive, tiez testujem tymito prvy krat, su cely cas taketo tmavsie, preto je to take zavadzajuce.. no pozityvny urcite len ked je ciarka tmavsia
@ivusik1111 hormonalny profil som myslela, ale asi si si domyslela ;)
@lienka0700 aha, takze byvaju tmavsie, asi to bude tym. Uz som sa zlakla ze som ina 🙂
@lenkalencesova
A kedy si mala ms naposledy ?
@monika_akinom
Držím prsty 🙂

@hennyinnsbruck
Ja som dnes 20 DC tak uvidime ;)