Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
myslite ze mu este chyba lebo mam pocit ze uz ovu mam prsia ma bolia ako slak aj vajecnik aj hlien mam
teda od pozitivneho do 48 hodin
@monika_akinom ďakujem rada ozvem sa určite
@wiwi22 gratulujem a tisko zavidim (v dobrom samozrejme)😉
@sewie a čo to znamená keď je svetlejší tak je už po ovulacii alebo prichádza?
@monika20111990 od pozitivneho testu by mala prebehnut ovulacie do 48hodin myslim😉
ovulacia
@sewie čiže keď ti vide test pozitívny dve čiarky tak o dva dni prichádza ovulácia?ja som neskúsená v tomto preto sa pýtam
@monika20111990 do 48hodin moze prebehnut hocikedy 😊
@sewie Ďakujem
@jituska666 dakujem
Ahojte chcela by som sa poradiť, začala som si robiť ovulácie testy teraz prvý cyklus to skúšam a podľa mna mo vyšiel aj pozitívny... podľa plodného hlienu sa riadiť veľmi nemôžem, lebo podľa toho som mala plodný hlien už 5 dni pred ovuláciou... chcem sa opýtať že či je ten ovulačný test z 29.12. pozitívny? A že či je normálne že dnes už skoro druhu čiarku vôbec nevidno? Ďakujem 30-31 som si test nespravila, nestíhala som
@snazilka1004 ano bol pozit8vny
@lauritka to som rada že telo funguje a ma to tak byt že potom ta čiarka zase úplne zoslabne?
@snazilka1004 ano.moze to rychlo klesnut.teda hladina lh.
ahojte, mám otázku. 30.12. mi vyšiel pozitívny ovulačný test. Nasledujúce 2 dni už čiarka výrazne zoslabla... Dnes, po 3 dňoch som však mala biely ťahavý hlien vo veľkom množstve.. mohla nastať ovulácia po 3 dňoch od pozitívneho testu?
Ahojte baby.prosím Vás poradite mi niektorá idem si prvý krat robit ovu testy ? Ako na to a všetko okolo toho ? Dakujem
@vierka098 Testuj medzi 10:00- 20:00 a nikdy nie z prvého ranného moču. Pred testovaním by sa nemalo piť ani močiť cca 2 hodiny. Používaj rovnakú značku a citlivosť testov.Výsledok sa vyhodnocuje 10 minút po testovaní a ovu by mala prebehnúť 12 až 48 hodin po poslednom pozitívnom teste. Je dobre si to odsledovať, zo začiatku si urobiť možno 2testy za deň (doobeda - poobede), niekedy jeden deň druhu čiarku nie je vidiet a hneď následný deň LH stupne a môže byt test pozitívny. 😉 Prajem veľa štastia 😘

Dievčatá čo myslite ?dnes som skúšala prvý krát