Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
myslite ze mu este chyba lebo mam pocit ze uz ovu mam prsia ma bolia ako slak aj vajecnik aj hlien mam
@sewie a čo to znamená keď je svetlejší tak je už po ovulacii alebo prichádza?
@monika20111990 od pozitivneho testu by mala prebehnut ovulacie do 48hodin myslim😉
@sewie čiže keď ti vide test pozitívny dve čiarky tak o dva dni prichádza ovulácia?ja som neskúsená v tomto preto sa pýtam
Ahojte chcela by som sa poradiť, začala som si robiť ovulácie testy teraz prvý cyklus to skúšam a podľa mna mo vyšiel aj pozitívny... podľa plodného hlienu sa riadiť veľmi nemôžem, lebo podľa toho som mala plodný hlien už 5 dni pred ovuláciou... chcem sa opýtať že či je ten ovulačný test z 29.12. pozitívny? A že či je normálne že dnes už skoro druhu čiarku vôbec nevidno? Ďakujem 30-31 som si test nespravila, nestíhala som
@lauritka to som rada že telo funguje a ma to tak byt že potom ta čiarka zase úplne zoslabne?
ahojte, mám otázku. 30.12. mi vyšiel pozitívny ovulačný test. Nasledujúce 2 dni už čiarka výrazne zoslabla... Dnes, po 3 dňoch som však mala biely ťahavý hlien vo veľkom množstve.. mohla nastať ovulácia po 3 dňoch od pozitívneho testu?
Ahojte baby.prosím Vás poradite mi niektorá idem si prvý krat robit ovu testy ? Ako na to a všetko okolo toho ? Dakujem
@vierka098 Testuj medzi 10:00- 20:00 a nikdy nie z prvého ranného moču. Pred testovaním by sa nemalo piť ani močiť cca 2 hodiny. Používaj rovnakú značku a citlivosť testov.Výsledok sa vyhodnocuje 10 minút po testovaní a ovu by mala prebehnúť 12 až 48 hodin po poslednom pozitívnom teste. Je dobre si to odsledovať, zo začiatku si urobiť možno 2testy za deň (doobeda - poobede), niekedy jeden deň druhu čiarku nie je vidiet a hneď následný deň LH stupne a môže byt test pozitívny. 😉 Prajem veľa štastia 😘

Dievčatá čo myslite ?dnes som skúšala prvý krát