Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@ivka1282016 podla mna je ta ciarka vpravo silnejsia...myslim si, ze ovulaciu este len budes mat niekedy najblizsie hodiny, mozno dni..
@martinade skus testnut aj zajtra a uvidis...tiez sa mi nezdaju byt rovnake tie pruzky...
@veronika2703 ďakujem
@martinade ak ju budes mat zajtra slabsiu tak to znamena ze uz ju mas... 🙂 mne tak vyslo tento mesiac, jeden den slaba ciarka, druhy den ovela silnejsia ako ta kontrolna a nasledujuci den uz zas takmer ziadna..
@veronika2703 Testnem aj zajta. Ale pre istotu večer nenechám nič na náhodu :D
@veronika2703 ďakujem ,na druhý deň bola o dosť slabšia
@veronika2703 čiže ak je čiarka jedna silná druhá slabšia znamená to že mám ovulaciu?
@monika20111990 ciarky musis mat rovnako sfarbene, alebo testovacia ciarka je svetlejsia ako ta druha, vtedy je ovulacia
@jesika26 čiže keď mám obe rovnako zafarbené
@jesika26 prepáč nechtiac som ti poslala bez dokončenia čiže keď mám obe zafarbené znamená to že mám očakávať ovulaciu a ak je jedna silnejšia druhá slabšia proste že tam je vidno rozdiel tak je ovulácia prepáč možno ti prídem ako blbá ale som v tomto neskúsená a snažíme sa už rok otehotnieť a chcem tieto Ovu testy vyskúšať.
@monika20111990 testovacia ciarka s vyslednou musi mat rovnaku farbu alebo musi byt silnejsia. Zvycajne vtedy ovulacia nastane do 48hod. Ak je testovacia ciarka silnejsia od tej vyslednej, tak ovulacia este nie je.samozrejme treba testovat v rovnaku hodinu a nie z ranneho mocu, no ani nie z mocu ked vela pijes. Nezdas sa mi blba, moje prve tehu vyslo vdaka ovu testom a aj na druhom ked budeme pracovat, tak ich pouzijem
@monika20111990 presne tak ako uz bolo napisane..dolezite je, aby testovacia ciarka bola silnejsia ako ta kontrolna (ta sa ti zobrazi vzdy) alebo aspon taka ista. Skus pozriet tento obrazok 🙂
@jesika26 ďakujem krásne možno ti este napíšem ak si nebudem niečím istá ak by ti nevadilo
@jesika26 Ahoj, prosim ta preco nie z ranneho mocu?
Ahojte, co myslite? pravy je stvrtkovy, stred vcera a lavy je dnesny. Stvrtok je vecerny moc a vcera a dnes ranny. Som nevedela ze sa to nema. vcera a prevceron sme to poistili, skusit aj dnes ci radsej zajtra? Mavam 28 dnovy cyklus cize mi na vcera vychadzala podla toho ovulka. mozem mat tri dni take silne tie čiarky? pozitivny je ale len ten stredny nie?
Ahojte ja som si ovu testy robila 8 mesiacov kym sa nam zadarilo. Najlepsie boli pre mna z lekarne Dr. Max. Ovu testy ich znacky. Vzdy mi ukazali peknu druhu silnu ciarku ed bola ovu. S pepinom som spokojnanebola. Na nich som mala druhu ciarku tmavu skoro vzdy.
@mirkahanny pozitivny je v strede. Ovu by ala dojst do nejakych 24 hodin od pozitivneho ovu testu cize by som to poistila este snazenim dva dni po pozitivnom teste. A to ze mas tri dni tmave je normalne. Test zachytil vzostup hormonov pred ovu a potom aj pokles.
@krumpel aj toto su pepino, ale uz sa pozeram teda po inych... takze v podstate tieto testy mozu byt nanic ....cize ked bol pozitivny piatok rano tak v sobotu a nedelu... takze si dame stvordnovku 😂 lebo uz pri tom prvom v stvrtok kedze som myslela ze mu vela nechyba sme poistili....
Baby, potrebujem znovu poradit. 🙂 som v tom začiatočník. Testujem ovu len druhy mesiac, ale minuly som zle testovala (ranny moč) takze moc neviem zatiaľ vyhodnocovať, nemam dáta 🙂
Otázka znie. Je z dnešného dňa test pozitívny, alebo čiarka nie je dostatočne zafarbená ako referenčná? Môžem očakávať zajtra silnejšie zafarbenie? Prikladam aj graf BT. Ďakujem
@mirkahanny ano pozitivny je ten v strede, ovulacia potom nastane cca do 48 hodin

Tiež potrebujem poradiť. Čo myslíte? Vyzerá to žeby som mohla mať zajtra ovulku? Ten zafarbeny prúžkok sa mi nezdá rovnaky, alebo silnejší ako referenčný. Dolny test je dnešný. Ďakujem