Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Ahote babulky ma na vasto otazocku..urcite o ovu testoch viete vela.ja mam problem.taky ze chcem pomocou nich urcit neplodne dni......moja otazka znie:
V pondelok som mala pozitivny ovu test .....v utorok som si nerobila a v stredu bol uz negativny.....styk nechraneny sme mali dnes v nedelu myslite ze uz teoreticky bolo po ovulacii?momentalne uz nechemlen bytsom tehu mam tri deti ale kebyisto sa stalo nicmoja sa nedeje....vyuzivame prirodzene metody....tie tei predtym sme, malu nanprvy sup pomocou ovu testov....terazsk neviem.ci je. Rovnakosk spolahlive I naopak
@ivka1282016 a tehu test si si nerobila? Aky máš dlhy cyklus?
Test som robila pred dvoma dňami a bol negativny cyklus mám od 35-40 dni
@ivka1282016 jedna moznost ze si tehu vtedy byva aj ovu test pozitivny aj ked tento nie je. Alebo druha vec ak je to pepino ovu test, tak ja som mala skoro vzdy ked som si ho spravila taketo silne druhe ciarky, aj ked ovu vtedy nebola.
Zajtra skúsim tehotenský test ...áno je to pepino
Len som myslela že pred menzesoˇ budú už slabé tie čiarky
@ivka1282016 toto iste som mala aj ja a tehu som nebola :\
Ahojte, môžem sa spýtať ,čo by ste robili na mojom mieste? O bábo sa snažíme 8 mesiacov , z toho 5.mesiac si robím ovu testy a ani jeden nevyšiel pozitívne. Moja dr povedala že ešte sa tým nebude zaoberať pokým to nie je rok. MS mám pravidelnú 28 dní každý mesiac a testy si robím od 10 DC po 20 DC . Tentokrát som si objednala z netu testy a budem si ich robiť každý deň od 1DC po 28 DC nech viem , že som ju naozaj nepresvihla. Ak budú negatívne, je normálne že moja dr mi nechce spraviť iné vyšetrenia? Mám 24 rokov , takže s vekom to nesúvisí. Pred rokom som mala mmt, je možné že sa mi ovulácia zastavila odvtedy a predtým prebiehala? Ďakujem
Dobrá appka
https://www.fertilityfriend.com/Faqs/Fertility-...
Niečo na čítanie 🙂
https://www.fertility.sk/?m=plodnost-a-zdravie&...
O meraní BT a appkach/programoch na vytváranie grafov http://merenibt.xf.cz/index2.html
ahojte baby, mam len taku technicku otazku: Moze ovu test zosilniet viac krat za cyklus?-testy boli takmer bez druhej ciarky, len v jeden den bola ciarka pekne viditelna no stale slabsia ako kontrolna.. mam cakat este ze sa druhy krat ukaze a zosilnie ? 🙂 dufam ze som to nenapisala ako madar, dakujem za odpovede 🙂
@zuzka6432 môže byť ovulácia počas menzesu? Či je to nemožné?
@monika20111990 ževraj môže, práve na sebe zisťujem že mám pravdepodobne deň-dva pred menzesom ovuláciu ja. A to mám pravidelný 28 DC. Je to asi zriedkavé ale môže sa stať že aj cez ms , nejaké baby písali, že práve tak sa im podarilo otehotnieť
@jaja63 dobrá otázka to by aj mňa zaujímalo
@monika20111990
@jaja63 najskor podla ovulacnych testov
@lumikuma moze to znamenat iba dve veci.bud si presvihla vrchol kebo LH moze byt zvysene I nanapr parhodin u niekooho I dva dni ...kazdy to ma inak...kazda zena potrebuhe roznu dobu a hladinu LH na prasknutie folikulu......alebo este len budes ovuloat.a aky dlhy mavas cyklus?...meraj dalej..kazdpopadne ten test ber ako negativny......ja osobne mavam ovu test dva dni pozitivne ato tak ze ta testovacia je vyrazne tmavsia a potom tret den je uz slabsia ako kontrolna no predsa ju dost vidno
@janatttt a stalo sa ti niekedy ze ti na jeden den vybehla ciarka a potom si mala este dalsie ciarky silnejsie ked bola ovulacia? zaujima ma ci to je bezne ze ten hormon moze behat hore dole.... myslela som ze len pred ovulkou.. cyklus mam teraz rozhadzany, mavala som pravidelny 26 ale posledny bol 33. ta ciarka bola na 12.den(to by aj sedelo s mojim povodnym cyklom), teraz som 17. den a stale nic.
Ahojte. Ja už ničomu nerozumiem. Minuly rok som sa testovala síce 2x ale čiarky boli niekoľko dni silne a teraz mám inofolic combi a prvý a teraz druhý mesiac čiarky slabé tak 2dni a potom nič. Nechápem. Veď inofolic má pomôcť a nie zastaviť ovulku. Bolesti mám veľké. Aj viac špinim ako predtým tak neviem kde je chyba. Minuly mesiac aj tento mesiac som dostala herpes presne 10dc. Tentokrát ešte horší. Je možné že mi z nejakého dôvodu inofolic nesadol? Mám balenie ešte na mesiac ale už neviem či ho mám ešte dobrat alebo prestať. Tu sú fotky z minula a teraz po inofolicu. Druhý obrázok kde. Sú try testy tak som mala dva dni predtým prázdne a dnes tiež prázdny. A brucho boli ako na ovulku
Zienky ak mi pichne pregryl zajtra a muz ma ma prist piatok rano myslite ze s toho daco klapne ??
Žienky myslíte si, že ak sa snažíme o bábo "len" 8 mesiacov (myslím to tak že to ešte nieje ten rok, po ktorom sa dr zaoberá príčinami) ale už pár mesiacov podľa ovu testov nemám ovulku , tak môžem ísť za dr s požiadavkou aby mi spravila folikulometriu alebo iné vyšetrenie keďže nezaznamenavam ovu? ( Ani hlien , ani pozitívne testy ani bazalnou teplotou niekoľko mesiacov), alebo musím čakať ešte tie 4 mesiace aby ma nevysmiala že ešte to nieje ani rok a ja chcem vyšetrenie? Ďakujem ❤