icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

zuzapiky
7. feb 2018

@dasaa ano to viem; nepila som ale aj tak veľa cikam 🙂) no ano od včera nechce pridavať foto :((

vyvka
7. feb 2018

@ivusik1111 to je krasa Gratulujem viem aku radost prezivas ja som bola tehu no bohuzial som v 8tt potratila ..ale bola som v 7tt na sono a bola tam Mala skrnka ktorej bilo ❤️ A bolo to to najkrajsie co som kedy videla tak velmi ma niektore baby posuvaju v pred ze coskoro sa budem tesit aj ja
S manzelom sa uz snazime teda nedavame si pozor aj ked mrska este nedorazila tak dufam ze sa coskoro pochvalim aj ja je to velmi pekny pohlad a je to pekne ze aj ked uz tehu si tak
Si tu ostala a povzbudzujes baby 🙂

vyvka
7. feb 2018

Mna by skor Baby zaujimalo ako je to pri merani bazalnej teploty googlila som no nikde sa nepise aka by mala byt Teplota pri bliziacej sa ovu alebo pri prebiehajucej ovu ... viem ze kazda zena je ina tym padom ma kazda inu teplotu no mne sa to zda take tazke na to prist .. vobec tomu nechapem 🤷‍♀️🤷‍♀️😆😆

ivusik1111
7. feb 2018

@zuzapiky
Ja som v decembri otehotnela vďaka ovu testom a pritom som test nemala úplne pozitívny ako ty a na druhý deň som ho mala uz bledý a otehotnela som 🙂 ale mala som aj ovu bolesti ... ty necítis ?

zuzapiky
7. feb 2018

@ivusik1111 Ano cítim ; pichá ma každú ovulku ale stále iba ten istý na pravej strane a pokiaľ viem tak sa to strieda raz pravy druhy mesiac lavý ; ale mna iba na pravo stále....aj som pila grepovy džus na hlien. ...ale nebolo ho bohvieako veľa....len som sa vyhadzala z tych grepov ako pubertačka ...

ivusik1111
7. feb 2018

@zuzapiky
O tom grepovom džúse som počula ale nikdy som to neskusala .... a BT si nemerias?

zuzapiky
7. feb 2018

@ivusik1111 ano; prvykrat tak sa v tom nevyznam; zajtra hodim fotku ak pojde

ivusik1111
7. feb 2018

@zuzapiky
Oki 🙂 podľa mna ovu budes mat podľa bolesti co opisuješ a ovu testov v priebehu 24 hod 🙂 tak sa pekne snažte 🙂

ivusik1111
7. feb 2018

@vyvka
Ďakujem krásne za tvoje slova ❤️ Áno povzbudzujem pretože viem , aká je silná túžba keď chces bábätko . A aj viem aká je bolesť keď o vytúžene bábätko prides , kedže som v lete potratila nášho maličkého v 20 tt . Preto som rada ak možem babám poradiť a pomôcť keď sa snažia o svoje vytúžene bábätko ❤️😘

vyvka
7. feb 2018

@ivusik1111 je mi to Luto ale citala som ze si zase Tehu ? Co k tomu dopomohlo ? 🙂

ivusik1111
7. feb 2018

@vyvka
Áno áno som na začiatku 14 tt 🙂 tak dúfam ze bude všetko v poriadku ❤️. No neviem co tomu napomohlo ale ten mesiac ako som otehotnela tak som prvýkrát vyskúšala ovu testy a podarilo sa 🙂 brala som femibion , do ovulácie som pila alchemilku a po ovulacii som brala duphaston 🙂 tak neviem co z toho zabralo ale som veľmi vďačná za to ze som opäť tehotná a ze dcérka bude mat dúfam čoskoro súrodenca ❤️ . Vy sa ako dlho snažíte ?

ivusik1111
7. feb 2018

@vyvka
Nás drobček , foto z pondelka ❤️

vyvka
7. feb 2018

@ivusik1111 krasnucky drobcek malinky ❤️❤️❤️
A za aky cas od Potratu si otehotnela ??
No my ... zhruba rok rok a pol ale nepovedala by som ze to bolo skusanie tuzili sme po babo ale nic extra sme preto nerobili brala som a beriem kyselinu listovu potom inofolic ale len kratko .. zhruba pol roka .. to mozem nazvat vazne snazenim ... ovu testy a pohlavny styk kazdy druhy den kedze som mala PCO a do ovulky sa bolo tazko trafit .. ( bola som na laparoskopickom zakroku )
Niekto hovori ze PCO mam stale len mam ovulku predtym som pravdepodobne mala anovulacne cykly ..tak neviem ci to nazivat mala pco alebo mam ale to je jedno ...
Presla som si testovanim dokonca som mala mesiac co mesiac pozitivne ovu testy a napriek tomu...nic 🤷‍♀️ Napokon som sa dostala do centra kde mi dali tabletky na ovulku (clomid ) ktore mi pomohli a na 3 cyklus som Otehotnela
Som 5 tyzdne po potrate ... kyret som
Nepodstupila cistila som sa “ sama “ tak dufam ze je vsetko v poriadku tehu testy negativne snazime sa zase ... a uvidime co bude kedze zatial prva MS od potratu ... este nebola ...

ivusik1111
7. feb 2018

@vyvka
Ja som po potrate v lete dostala prvú ms až po 6 týždňoch ... ale tak ja som to mala trosku ťažšie kedže som mala vlastne akoby pôrod ale museli ma čistiť pretože placenta vo mne ostala ... teraz som vlastne otehotnela hneď prvý cyklus ako sme sa mohli snažiť ... potratila som v júli 3 mesiace sme nemohli aby sa maternica zregenerovala a koncom novembra som otehotnela ... tak dúfam ze ti zo vyjde čoskoro a budes sa tešiť z babatka ❤️. Ak máš možnosť kúpiť alchemilku tak skús ju piť do ovu ... je dobrá jednak na ovu a aj na sliznicu maternice , ale počkaj najprv na ms

vyvka
7. feb 2018

@ivusik1111 mam doma alchemilku no chcela som pockat do MS bojim sa sice je to hlupe ...nebojim sa mat nechraneny sex ale
Bojim sa alchemilky 🤦‍♀️ 😁
Neviem mozno sa mylim lebo nieje to moc pravdepodobne ale ..mam hlien ako pro ovulacii priesvitny tahavy a boli ma v pod brusku .. mozno je to ono 🤷‍♀️

jituska666
8. feb 2018

nam to zas nevyslo ☹

zuzapiky
8. feb 2018

@ivusik1111 toto je ten graf; neviem sa v tom vyznať

iwulqa
9. feb 2018

Bany mozeme povazovat za pozitivny? A kedy je vhodne sa snazit mali sme sex vcera dame dnes a treba aj pozaktra?

korytnacka1981
9. feb 2018

@iwulqa už mu chýba len kúsok, skús o pár hodín ešte 1

dasaa
9. feb 2018

@iwulqa my už sme skúšali pri takomto teste každý deň a podarilo sa

iwulqa
9. feb 2018

@korytnacka1981 dobre skusim tak za dve hodky tento bol robeny o 19:20

iwulqa
9. feb 2018

@dasaa dakujem tak sa posnazime aj my

dasaa
9. feb 2018

@iwulqa ovulacne testy sa robia len do 20hod. Ani nerob ale sup sup do postele 🙂
Držím prsteky

korytnacka1981
9. feb 2018

@dasaa
@dasaa skús potom zajtra

iwulqa
9. feb 2018

@dasaa aha a ja si ich bezne robim aj o pol noci 😱😱😱 to aom metusila ze len do osmej sa maju robit

dasaa
9. feb 2018

@iwulqa z prvého ranného moču sa nerobia ovulacne testy ani po 20hod.Nevadi 🙂 už budeš vedieť.

iwulqa
9. feb 2018

@dasaa uz ano dakujem za informacie

ceklis
9. feb 2018

Ahojte, tomuto tiež ešte chyba, že?

ceklis
9. feb 2018

Aj keď tomu nerozumiem :( lebo digi sa takto ukázal. Tak ako to je?

korytnacka1981
9. feb 2018

@ceklis kúúsoček 🙂