Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Ahojte. Prvý krát skúšam ovu testy, dnes 12DC . Ešte nie je pozitívny však? Od včera mám bolesti v podbrusku aj hlien je 2-3 dni už taký ako má byť ☺. Teplotu si nemeriam. Popravde 2 deti sa nám podarili hneď, ked sme plánovali. Teraz skúšame tretie od novembra cca, ale zatiaľ bez úspechu, preto testujem ovu, aby sme to vystihli.
@ja17ay
Hej ešte mu chýba 🙂 Druhá čiarka musí byť aspoň taká ako je kontrolná alebo silnejšia 🙂 A potom prebehne ovu od pozitívneho testu medzi 24-48 hod 🙂 Držím palčeky !
Ešte poradím testuj jednou značkou 🙏
@dasaa
@simona_simi
Ďakujem ☺. Budem určite testovať 👌, nech to nezmeskame...
Tie ružové mi prišli až včera, škoda, inak by som testovala iba 1 značkou. Mala som dovtedy iba z lekárne testy.
@ceklis tie ruzove su asi one stepky, neviem. Kupovala som od @korytnacka1981 a su citlivost 10, cize tie najcitlivejsie
@rebeka211 ahoj, ten zeleny je citl. 20 znacka GS ovultest 3v1
@dasaa urcite dnes urobim ak budem doma z prace. myslim si, ze nebude este druha ciarka lebo vacsinou zacnem citit ovulaciu.no al uvidim. 🙂
@ceklis ty si spokojna s digitalnym testom? ako ho pouzivas ty?alebo ako casto?
Kedy snazilkovat ? Ak mam pichnuty pregnyl 🙂
@jituska666 mne vyšiel teraz prvý krát pozitívne, tak som sa veľmi tešila, zvláštne že ten ma citlivosť slabšiu a ten s lepšou citlivosťou to nezachytil. Veď uvidím další cyklus.
@jituska666 jaaaj a používam ho ozaj len raz, dvakrát za cyklus a hlavne v práci keď nemám ako riešiť ten tycinkovy.
@ja17ay ano je pozitivny, na ostatne neviem poradit, tiez mam chlapca 😁
@ja17ay a este ovu testy sa robia medzi 10:00 a 20:00, skor a neskor nema vyznam 😉
@ceklis
@dasaa
@monika_akinom
Ďakujem 😊❤
Skúšať už asi nebudeme... muž tvrdí, že vie ako na dievča, 1-2 dni pred ovu mximalne, nech to nechám na neho 😂😂. Tak dufam, že vie čo robí 👍 a včerajšok zaberie ....
@ja17ay aj ja som citala tu na mk vela pripadov, co sa milovali cez ovu a bolo dievca, zial, co to bude v rukach nemame 😉 hlavne aby bolo zdrave
@monika_akinom presne ako píšeš je to jedno ci to bude dievčatko alebo chlapček hlavne nech je zdravucke 🙂
@ceklis ja som si včera doobeda robila digitálny test a bola len slabá čiarka čiže negatívny a večer som si urobila zas a bol pozitívny, zvláštne že tentokrát som nič necítila. Som bola prekvapená že bol pozitívny. Tak sme sa samozrejme do toho pustili. Možno a dúfam že tentokrát už niečo zamiesame . Vlastne od včera ako som mala ovulaciu tak teda od včera by mala prebehnúť ovulaciu 24-48h? Chápem správne? Prikladám foto testu.mam si ešte aj dnes urobiť test?
kde je kto!!!! 😲
@jituska666 ahoj... ja som tento mesiac nováčik v ovu testoch... Tak len sama za seba ti odpíšem 😊
Tak odkedy si mala pozitívny test, treba skúšať 👍. Ovu nastane ďalšie 1 max 2 dní. A dnes si skúsila testovať? Už by asi mal byť slabší, aj keď nie vždy, niekto vraj ma aj 2 dní pozitívny, ale predpokladám, že ty a ani ja do tej kategórie nespadame 😁.
Ja mám ovu potvrdenu takmer vždy na 14DC a aj podľa ovu testov mi vyšiel 13dc pozitívny , čiže ovu prebehla na 14ty. Oboch synov sne splodili presne v 14dc . Predtým ani potom sme sa nepokusali. Proste len 14dc...predtým a potom pár dni nič. Tak ti držím palce aby ste aj vy zamiesili v správny čas. Testy si mala krásne 😊
@ja17ay ahoj, ja som mala tento pozitívny test na 10 den. Väčšinou som si robila test len keď som začala cítiť trochu bolesti, ale tentokrát som si urobila test v podstate náhodne že vyskúšam a dobre som aj urobila. Nejak doobeda som mala negatívny a večer pozitívny. Samozrejme hneď v ten večer sme sa snažili. Až na druhý den som začala cítiť teda tu ovulaciu čiže u mna tým pádom prebehla na ten 11 den. Snažili sme sa aj v ten 11 den čiže včera. Robila som si aj dnes ráno test ale nie z ranného mocu a bol negatívny. Dnes si dávame pauzu, podľa mna to aj tak už dnes nemá význam. Nestalo sa mne žeby som mala 2x pozitívny ovulacny test, iba raz. Teraz už len asi čakať čo sa bude ďalej diať. A to je na tom to najhoršie 🙏🏼
@jituska666 krásny smajlík ;) držím palceeee
@ceklis dakujeeem. Juj toto čakanie teraz či sa zadarí či nie 🍀😈
@jituska666 nooo 🙈 mi hovor, ja počítam hodiny 🙏🏻🤪
Tak aj ja vás prosím o radu 🙂 18.2 , čiže včera som bola 14DC a mala som silno pozitivny ovu test, myslím tak že tá druhá čiarka bola ešte silnejšia. Ale nerozumiem prečo nemám plodný hlien. Deň pred ovu (teda deň pred testovaním) som mala pocit mokra , takisto aj v deň testovania ale hlien vôbec nemal tu konzistenciu bielka. No a dnes mám už biely hlien. Včera sme sa s priateľom pokúšali, ale vôbec nemám z toho dobrý pocit keďže som nemala ten hlien. Čo si o tom myslíte? Mohla byť ovulka aj tak, keďže ovu test vyšiel pozitívne ale iné príznaky neboli?

@monika_akinom Prosim ta,ten zeleny ovu test je aka citlivost?To je woman?