Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Ahoj kocky.... Mam 12DC,rano ma prekvapil taky poriadny ovulacny hlien (mávam tak 14-15DC, alw pijem drmek na posilnenie ovu), tak som hneď "znasilnila" manžela... :D Poobede som si robila Ovu test - včera bol negatívny, dnes ukážkovo pozitívny.... Moja, možno trápna otázka, stačí ranny xxx, alebo ešte to poistiť dnes večer /zajtra ráno?
Baby, prosim vás, čo vám zaberá na ovulacne bolesti? Bolest podbruska, krížov az do stehien mi ide a aj nevoľno mi zvykne byť. Ďakujem.
@dasaa chcela by som sa spytat kolko tyzdnov na to si prisla na to ze si tehotna?
@angelsfaith podla mna test este nie je pozitivny, ale je mozne ze si mala len redsi moc
@pink_lady dakujem. Skusim urobit este jeden podvecer,ci ciarka nebude silnejsia.
@angelsfaith zavisi aj od citlivosti testov, ja mam aj menej citlive a tie sa maximalne sfarbia tak ako mas ty ten posledny, takze ja by som povedala, ze by aj mohol byt. Tie pred nim urcite nie.
@monika_akinom ked som si robila podvecer dalsi,tak uz ciarka bola o nieco bledsia. Cize asi by som mohla ten posledny na fotke povazovat za pozitivny lebo bol najsilnejsi zo vsetkych....
@angelsfaith myslim, ze ano 🙂, nie vzdy sa uplny vrchol zachyti
@angelsfaith posledny mas urcite pozitivny by som povedala ... nie vzdy vrchol sa da zachytit ... ja by som sa snazilkovala tak ci tak nikdy nevies kedy motyka vystreli 😆
@monika_akinom @vyvka dakujem pekne, tak sa z toho tesim,lebo som mala obavu ci ja vobec tu ovulaciu mam,endometrioza,potraty,operacie... mozno motyka vystreli 😊😊😊
@angelsfaith ovulacne testy ovulaciu nepotvrdzuju, mozu len poukazat na to, ze vajicko dozrieva a folikul sa zvacsuje,vdaka stupaniu hladiny LH hormonu, ktory ovu testu zachycuju. ci ozaj praskne a uvolni sa, ti ukaze a potvrdi bazalna teplota, odporucam zacat merat od dalsieho cyklu a nieco si o tom zistit 😉, drzim palce
Bazalnu teplotu mam nastudovanu,tak od dalsieho mesiaca pridam aj to 🙂 dakujem
Ale mala som aj vcera take dlhsie pichnutie v mieste kde je lavy vajecnik,tak mozno to ovulacia nakoniec naozaj bola 🙂
@angelsfaith ja to cítim pravidelne každý mesiac keď mám ovulaciu.
@ceklis no takze mi nič zas

@jituska666 ako to? Nebola ovu?

Tak znova ja... Dnes som si robila ovulacny teste a bol to určite vrchol , lebo testovacia čiarka bola omnoho silnejšia ako kontrolná. Ale o dve hodiny po teste som na wc objavila krv (ja ju mám vždy pri ovu) a tak sa pýtam... Na letáku od testu mám napisanr že: ak chcete otehotnieť, najlepšie čas na pohlavný styk je 24 hodín OD uplynutia vykonaneho pozitívneho testu do 48 hod.
Čiže zajtra bude šanca na otehotnenie keďže som už dnes mala tú krv ? Poraďte 😐