icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

jituska666
2. mar 2018

@ja17ay bola len zas to nevyšlo

ja17ay
2. mar 2018

@jituska666
Mrzi ma to 😐
Ak ti to aspoň trošku pomôže.... nám tiež nie... dnes som už 4dc.

ceklis
2. mar 2018

@jituska666 ani my :( ja už počítam zase dni do ďalšej ovu. Držím palce nech to čím skôr vyjde

ja17ay
2. mar 2018

@ceklis budeme v tom spolu ☺.
A už nielen hladat duchov ale dávať rovno krásne testy baby ✊

ceklis
2. mar 2018

@ja17ay verim, ze to bude len takto :D a nijak inaksie.

danka1603
2. mar 2018

Ahojte idem si tiez po radu prva dcerka sa nam podarila hned a tuzime po druhom babatku ale nedari sa nam.skusame uz viac ako tristvrte roka,tak som musela kupit ovu testy.... co myslite? Snazime sa kazdy den. Pri prvom som ovu testy nepotrebovala...dakujem Vam 🙂

ja17ay
2. mar 2018

@danka1603 ahoj... no vyzera to ze pozitivny ovu test bol 13dc ... takže ovulka bola 14-15dc. Potom už su testy negatívne... tak teraz už len čakať či sa zadarilo. Držím všetky palce ✊

danka1603
2. mar 2018

@ja17ay uvidime nemam skusenosti 😉 tak dufam ,ze ano dakujem 🙂

majuska72
3. mar 2018

Co poviete baby? 🙂 Dr. Mi včera vravela, že zajtra by mala byť ovulácia. Zrejme sa nemylila 😊 konečne po 2 rokoch pozitívny ovu test. Už len dúfať, že to dotiahneme do úspešného konca

ja17ay
3. mar 2018

@majuska72
Pozitívny jasne 👍

butterfly333
3. mar 2018

@majuska72 ešte pozitívny nieje ešte mu trocha chyba

majuska72
3. mar 2018

@butterfly333 je pozitívny, ta vľavo je kontrolná a ta vpravo testovacia , čiže testovacia je oveľa výraznejšia ako kontrolná 🙂

majuska72
3. mar 2018

@butterfly333 takto je to správne odfotené 🙂

butterfly333
3. mar 2018

@majuska72 ahááá tak to áno

vyvka
4. mar 2018

Mozem tento test ..ovu test povazovat za Pozitivny ?
A ak Je ... v priebehu kolko hodin by mala
Nastat ovulka ? 🙂
Totiz piatok som Bola na folikulometrii mala folikul velkosti 17mm dr povedal ze pravdepodobne ovulka bude cez vikend ... som si myslela ze bude dnes zajtra ..mam ist zase ci bola .. takze teraz si to neviem vypocitat kedze ovu test je az dnes ...
Pozitivny 🤔🤔

majuska72
4. mar 2018

@vyvka vyzeráze je pozitívny. Ovu by mala byť pravdepodobne zajtra

dadulik6
4. mar 2018

Ahojte baby je mozne mat takyto ovu test (viem ze nieje pozitivny)ked podla BT som 7dpo? Lebo ta ciarka mi pride dost silna

vyvka
4. mar 2018

@dadulik6 skus tehu test 🙂
Ja som Mala Pozitivny ovu test ked som bola tehu

vyvka
4. mar 2018

@dadulik6 7DPO ak mas taky .. pozitivny ovu test si tehu test uz moze ukazat dusika “ ducha “ za skusku nedas nic 🙂

dadulik6
4. mar 2018

@vyvka len nemam doma musim vydrzat do rana 😂😂 a kupit tento som si robila teraz o 18.15 nieje sice pozitivny ale pride mi dost tmavy.. vcera mi klesla bt vraj to moze byt implantacny pokles tak neviem este pockam asi

vyvka
4. mar 2018

@dadulik6 ja som Mala
Taky isty a na druhy den este silnejsi a bola som tehu a to som ani netusila mala som este 6 dni ten cas do ms a uz som
mala pekneho ducha jasne vyditelneho
🙂

dadulik6
4. mar 2018

@vyvka ja mam 8 dni do ms len ta teplota mi proste nesedi uvidim aka bude zajtra rano a hned kupim tehu testy 😂

majuska72
4. mar 2018

Môžte mi ešte poradiť ? Vrchný je robený včera , dolný dnes. Prečo je stále pozitívny? Ovulácia mala byť dnes (povedala dr.), v piatok som si pichala pregnyl a od zajtra som mala brať progesteron

pink_lady
4. mar 2018

@majuska72 on moze byt pozitivny aj kvoli pregnylu - obsahuje hcg myslim ktory reaguje aj na ovulacne testy a sposobuje ich pozitivitu...momentalne by si mala mozno pozitivny aj tehotensky test (z pregnylu)

majuska72
4. mar 2018

@pink_lady ahaaa, ďakujem za info 🙂

lauritka
4. mar 2018

@majuska72 je to pregnylom.vysoka davka hcg a na to reaguju aj ovu testy.

dadulik6
5. mar 2018

@vyvka tak teplota mi dneska stupla znovu pekne nad ciaru skusala som aj tehu ale ten je negativny tak este s testovanim pockam

vyvka
5. mar 2018

@dadulik6 mozno Je len skoro ..na testovanie skusala si 10tkovy test ??
Ten ukazuje skore tehu ale ak si trpezliva potom to je super .. ja len hadam podla seba ze ja by som to nevydrzala 😆😁

dadulik6
5. mar 2018

@vyvka hej pepino 10tkovy nic ine mi neostava len byt trpezliva 😁 skusala som znovu aj ovu len asi je v nom menej farbiva lebo aj kontrolna je bledsia nez ta zo vcera

vyvka
5. mar 2018

@dadulik6 To je ovu test ?
Ci tehu ?