Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Ahojte dievcata 🙂 neviem ci mozem,ale snad ano.darujem 11 ovu testov woman secret right time (teda za cenu postovneho) ak by sa niekomu zisli.kupila som v osiali po potrate a tuzbe po tehu,no asi to nebol najlepsi napad.budem rada ak niekomu posluzia 🙂
3 Januara som prisla o nase vysnivane babo v 8tt
Otehotnela som vdaka tabletkam na podporu ovulky ( CLOMID)
Piatok som bola na folikulometrii kedze som ich zase zacala brat
Folikul mal 17mm dnes som bola zase a dr povedal ze pravdepodobne uz Bola ovulka kedze tam uz nic nevidel vcera som mala neskutocne bolesti v podbrusku asi prvy krat v zivote som citila velku bolest pri ovulke piatok a pondelok idem na odber krvy ci ovulka prebehla teda dr mi povedal ze chcu vediet ci v tom obale bolo aj vajicko a to vedia zistit s krvy dost ma to vystrasilo aj ked mi nepovedal ze si Mysli ze je nieco Zle len asi chcu mat istotu no napriek tomu ma to dostalo som si myslela z mi dnes len oznami ze je vsetko v poriadku
Stalo sa Vam Niekedy ze ste Mali ovulku teda folikul praskol ale bez toho aby dnu bolo vajicko?? Ja som o tom este ani len nepocula a teraz zbytocne sa obavam ze co ak ... nieco nieje v poriadku 🤦♀️
@vyvka ja mávam každý mesiac pri ovu bolesti ovu prebehne no či tam je vajko neviem no beriem clostilbegyt no zatiaľ sa nezadarilo
@butterfly333 moze sa stat ze Tam vajko nieje napriek tomu ze bola Ovulka nechapem tomu ja Len dufam ze Tam bolo lebo tento vikend sme sa snazili o sto sest 😆😁😆
@vyvka áno aj to sa môže stať
len niektore su nekvalitne, to je moj nazor. pepino testy vo vseobecnosti nie su ok, ja som si kupovala z lekarne, nepamatam sa na tie znacky, ale byvaju aj po viac kusov, 10 ks v baleni, a to uz sa oplati 🙂 co sa tyka testovania, ja uz mam cosi odtestovane 😃
treba testovat po obede. vecer ani rano nikdy nie je taka vysoka hladina lh. kazdy den v podobny cas.
@dadulik6 ja koza som chcela odpoved upravit a omylom vamazala...ale dakujem ze si stihla odpovedat
teraz mam este debilnejsiu otazku....cisto teoreticky...ked ponorim naraz vedla seba ovulacny aj tehotensky test...je teoreticky mozne ze by ta farba z druhej ciarky na ovu teste presla na tehotensky test....lebo totiz ja som to nevydrzala a testovala, pouzila oba testy co mi zostali ....a na oboch po dve ciarky...na tehu teste slabsia ale zretelna...ale kedze tomu neverim, zacinam konspirovat...
@dadulik6 dnes bol teho negat, tak teda fakt neviem, za noc som bola asi 10x curat, mozno len moc zriedeny moc, ale skor si myslim ze to bolo vcera falosne...uvidime...som nevyspata, vynervovana (syn mal celu noc 39, takze momentalne mi to je asi aj jedno)
@majuska72 toto ti ja neviem povedat....ako dlho sa snazite? kolko mas rokov (teda viem ze je to pre zenu neslusna otazka :D)...ja mam 36...orvy chalan bol na prvy sup, a druhe nie a nie (aj ked teda zas az tak dlho sa nesnazime...ale bude iny otec, no ten je v uplnej norme.. bola som operovana aj na endometriozu (rok po operacii som otehotnela, bez liecby) a teraz mam zas vraj cystu ale podla dr to nevadi...ze nie je velka...)
@pink_lady ďakujem veľmi pekne 🙂 aj ja som mala cyklus presný ako hodinky, takže zistenie že mám pco bolo pre mňa šokom .a ovu bez liekov nemám, takže aj to bola prekážka. No uvidím , už radšej nič nečakám, za tie 2 roky uz bolo veľa sklamaní. A som síce "mlada" ale naším snom bolo do mužovej 30 mať dieťa. A 30 má o 3 mesiace 😪 ale aspoň že on je v poriadku
@majuska72 ja som otehotnela pri synovi až po 3 rokoch . Niekedy to veru trvá . Aj teraz sa snažíme a zatiaľ nič. Minuly rok som predsa otehotnela ale potratila bohužiaľ . Ja už mám za pár dni 41

@jituska666 to mi je ľúto, ale netreba sa vzdavat. Veľmi ti držím palce ❤️
a otehotnela si po tých 3 rokoch normálne , či tiež za podpory liekov? JE to veľmi nespravodlivé , že niekto ani nevie ako príde k dieťaťu a niekto veľmi chce a nedarí sa roky 😪
@majuska72 ja som nikdy nebrala nejaké lieky a ani som si nerobila ovulacne testy. Proste sa to stalo a človek to už ani nečakal.
@jituska666 tak to si mala super . Držím palce aby sa aj teraz zadarilo 😉
Baby prosim vas potrebujem vasu radu 🤗 nedelu som sem pridavala pozitivny ovu test pondelok som uz mala ovu negativny ovulka pravdepodobne bola nedelu mam to potvrdene aj od lekara kedze uz nevidel ziaden folikul za ten cas som skoro ziadny plodny hlien nemala az dnes
Natahovaci zlty podobny tomu plodnemu hlienu nechapem ved uz by som mala mat po Ovulke moze mi to niekto vysvetlit ako je to mozne stalo sa vam to ?
🙄🤔
@vyvka mne sa zdá že som to mala naposledy aj ja tak ale tiež tomu nerozumiem
@jituska666 a v case ovulky plodnych dni si Mala Nejaky hlien ? Ja som mala uplne len malo a len obcas
A teraz vela co uz by malo byt po ovulke

@vyvka toto je ovu