icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

ja17ay
6. mar 2018

@vyvka
Ahoj... v tomto neviem, ja som mala naposledy hlien 2-3 dní taký správny pred tým ako mi ovu testy potvrdili ovulacii, v tie dni kedy podľa testov mala byť ovu bol už slabý, takmer žiadny... takže ešte skúste dnes 🙂. Nič tým nepokazite. Skôr naopak 😊.

vyvka
6. mar 2018

@ja17ay dakujem za odpoved aj vcera sme skusali skusime aj dnes ... a potom kazdy druhy treti den hadam to vist musiii haha

ja17ay
Autor odpoveď zmazal
jituska666
6. mar 2018

@vyvka priznám sa neviem. Ja hlien nesledujem, ja robím testy a keď je pozitívny tak ide sa do toho a to je všetko.

linday
7. mar 2018

Ahojte dievcata. Som tu nova. A chcem poradit. Mam pco prvy mesiac testujem ci vobec ovulujem. Posledny menzes bol 34 DC. Dnes som 20 dc a toto su vysledky. Podla prilozeneho letaku v ovu testoch som pri takejto dlzke mala zacat testovat 17 dc. Myslite ze je eate nejaka sanca zee to zosilnie.? Uzivam aj rano a vecer inofolic combi. Dakujem

linday
7. mar 2018

Neda sa mi.pridat fotka 😕 ale su tam len duchovia...

linday
7. mar 2018
linday
7. mar 2018

Aaa podarilo sa 😊

majuska72
7. mar 2018

@linday ja by som testovala ďalej. Na mam zhruba 28dnove cykly a ovulku ( po clostilbegyte) som mala až 18dc. Čiže ja byť na tvojom mieste robila by som do cca 25 dňa

linday
7. mar 2018

Ok dakujem. Urcite bude testovat dalej...Snad by sa mohlo zadarit. Ale ako hovorim mam pco. A doktor sa vyjadril ze citujem brutalne vela vajicok taky perlovy nahrdelnik..

majuska72
7. mar 2018

@linday poznám to, mám to isté :( a bez liekov žiadna ovulácia 😒 držím ti palce, aby si bola čím skôr tehu ❤️

vyvka
7. mar 2018

baby robili ste si Ovu testy ... teda skusali ste si urobit ovu test aj po Ovulaci?? A aka bola vasa ciarka silna ..??

Ja to len skusam kedze mam doma Vela ovu a nudim sa 🤦‍♀️😆😁😆

ja17ay
7. mar 2018

@vyvka
Ahoj..... ja som testovala dalej aj po pozitívnych ovu testoch. Aby som si bola ista, že slabne test... ovu bol najsilnejší (pozitivny 2dni po sebe)=13dc a 14dc, ešte do 18dc bola čiarka celkom silna, ale už nie pozitívna a potom až slabla...
Pozri fotku

linday
7. mar 2018

majuska72 dakujem ti pekne ❤ ja prajem tebe to iste.. 😊

vyvka
7. mar 2018

@ja17ay pekne pomalicky slabli 🙂
Nikdy predtym som moc neriesila ovulku .. ale kedze
Som teraz doma a mam zvysne ovu testy som chcela vediet ako to funguje 😁
Moj je o dost slabsi prva fotka nedela 14dc
Druha dnes 17dc

Asi ovu testy niesu az take nespolahlive ako som si myslela 🙂

ceklis
8. mar 2018

Baby, čo poviete? Porazí ma z tej mojej ovu resp neovu :( bude, či nie?

vyvka
8. mar 2018

@ceklis mne sa zdaju rovnako silne ...

ceklis
8. mar 2018

@vyvka trosku jej este chyba, ale je to asi najviac ako som doteraz mala :( digitalny nezafungoval tak ako pred mesiacom, tak snad bude... dakujem moc

vyvka
8. mar 2018

@ceklis nie vzdy sa zachyti vrchol ...
Ovulka urcite bude ved mas dost silne testy ...
Ja by som sa pokusala mozno nezachytis silnejsi a potom budes lutovat ze si sa mala snazit ked bol aky taky silny :D

ceklis
8. mar 2018

@vyvka neeee, toto nemozem premeskat, tak budeme snazilkovat kazdy den... a potom si dam den dva pauzu a uvidim kam sa dostane teplota
aj ked som si povedala ze uz s tym prestanem... neviem :( som nejaka unavena z toho...

ja17ay
8. mar 2018

@ceklis
Chýba jej kúsok.... Ale poobede alebo zajtra by už mohol byť pozitívny. Ja som takýto mala minulý mesiac na 12dc, a 13dc-14dc som mala dva dni pozitívne testy.. (Ale nezaradilo sa). Kolky DC si? Ja dnes len 10. Testy este úplne slabé ako čaj...😐

ceklis
8. mar 2018

@ja17ay dnes 11dc, ale mavam ovu tak 11-12dc, nevadi, hlavne ze to vyzera nadejne... aspon to mi staci, lebo je tam nadej 🙂 teraz som skusala digi a vyzera to celkom pekne :D

ceklis
8. mar 2018
ja17ay
8. mar 2018

@ceklis no tak vidíš 😊👏👍

dasaa
8. mar 2018

@ceklis podľa mňa sú rovnaké tak šup snažiť sa a držím prsteky aby to vyšlo

ceklis
8. mar 2018

@dasaa dakujem velmi pekne

dadus_ka
8. mar 2018

Co myslite baby? Ja vobec neviem.. Zacina alebo uz je?

ja17ay
8. mar 2018

@dadus_ka ovu prebehne asi zajtra max pozajtra... podľa testu z dneška... ten myslím že bol pozitívny., však?

dadus_ka
8. mar 2018

@ja17ay áno dnes mi prvy krat ukazalo take silne oboje čiarky ale ovu testy skusam prvy krat tak sa v tom este moc nevyznám.

ja17ay
8. mar 2018

@dadus_ka tak uz sa snažte teraz čo najviac 🙂