Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@katulienka34 Katulienka vcera som skusala rano a nic. Teraz cez obed uz nechcem robit ale zajtra rano asi skusim 🙂
@ja17ay po vysadeni antikoncepcie mam cykli 37 dnove. No brala som take tabletky na upravu aj alchemilku som pila ale ked som mala 16dc taky ovu test tak som pre istotu prestala. Myslela som ze sa upravuje cyklus ked som 16dc mala taky test ale teraz ozaj neviem. Aj ma uz 2 dni picha vo vajecnikoch aj obcas zo spodu ma pichne.
@dadus_ka určite a daj vedieť, držím ✊✊😉
@katulienka34 dakujem moc 😊😊❤️
Baby
Ak mavam Dlhe cykly 32-34 dnove
A dnes som 14DPO tak ms
Je mozne ze pride az 26 marca cize az o 8 Dni ?
Moj menstruacny kalendar mi to tak ukazuje
A zatial ma nikdy neklamal 1-2 dni hore dole maximalne bud prisla skor alebo neskor ale len o 1-2 dni
A je mozne ze tehu testy stale snehovo biele napriek tomu ze som uz 14DPO ?? Myslite si ze tam este nejaka nadej je ?? 🙂
@vyvka
Ahoj.... no šanca a nádej je vždy. Pokiaľ neni ms tak ešte nič nie je nemožné. Aj sa snažíte pre istotu dalej? Predsa len.... motyka môže vystreliť aj teraz, nikdy nevieš.
No máš potom nejaku dlhú lutealnu fázu....., vychádza mi to na 22 dní. Normal je 10-16. Nerobila si si ovu testy ešte aj neskôr?
Myslím, že tehotensky test by ti už mohol niečo ukázať 14dpo ak si tehulka, no nie je to pravidlo.
To co je za fotka 😁
@dadus_ka Ahoj,no ako, testovala si? 😉
Neda sa mi pridat fotka 😕
@katulienka34 katuska pridavam fotku. Na tt nevidim nic ale ovu zase mega silna aj dnes
@dadus_ka Ešte skús tak o 2 dní tehu testik,ale toto keď nebude tehotenstvo,tak ja už fakt neviem..😊 ovulač.testy sú mega pozitívne 😊daj potom vedieť,už teraz som zvedavá čo z toho bude 🤔☺️
@dadus_ka A aký dlhý ciklus zvykneš mať? Neviem či si to už spomínala,ale nechce sa mi spätne listovať 😋

@dadus_ka tiez by som na tvojom mieste vyskusala tehu test 😊 mne tiez takto ukazal ovulacny tehu 😊