icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

dadus_ka
19. mar 2018

@ja17ay duuufam v to velmi tak skusim testovat dalej a uvidime. 😋

dadus_ka
19. mar 2018

@katulienka34 jasne skusim a urcite dam vediet 🙂, vies co po vysadeni HAK mam 37DC lenze na ten 16DC som myslela ze bola ovulka aj bolo mokro tam dole akurat tieto testy ma zmiatli

dadus_ka
19. mar 2018

@katulienka34 teraz vlastne 30.3.by som mala dostat lenze som pila alchemilku na upravu cyklu a mimistar tbl beriem 2 mesiace

katulienka34
19. mar 2018

@dadus_ka ahaa,takže,keď dobre rozumiem,tak za cca 12 dní máš dostať ms,tak teoreticky by to mohla byť aj ovulka,ale ked hovoríš že si cítila že bola 16DC tak sa mohol ciklus pekne upraviť a ty si tehotná😊 tak som zvedavá, uvidíme 😉

katulienka34
19. mar 2018

@katulienka34 *cyklus

dadus_ka
19. mar 2018

@katulienka34 ja sama som zvedava ako to bude tak uvidime 😊 pre mna je pozitivne aj jedno aj druhe ci uz som tehotna alebo aspon viem ze sa mozeme snazilkovat a mame este sancu 🙂

leticia22
19. mar 2018

Baby vy ste tu skúsené, môžte mi povedať, či mám už pozitívny test? A kedy treba mať styk po pozitívnom teste? Ďakujem

lauritka
19. mar 2018

@leticia22 no posledne dva. mozte zacat uz od dnes a este nasledujuce dva dni

leticia22
19. mar 2018

@lauritka ďakujem si zlatá. A ovu mi kedy asi prebehne od pozitívneho testu? Lebo ja som chcela snazilkovat až zajtra ráno a stredu ráno, keďže máme slabšie spermie, tak aby sa stihli aj dobyť 😊

laauraa
19. mar 2018

@lauritka ahoj moja tak svagrina teraz robila ovu testik a takyto ma este asi neni uplne pozitivny ale asi dnes mozu skusat ci ? Dakujem😘

dadus_ka
19. mar 2018

@laauraa to ze je dnes trosku silnejsi neznamena ze zajtra bude pozitivny stale sa povazuje za negativny test. Naberanie na intenzite neznamena ze bude pozitivny test. Najlepsie je snažit sa az od pozitivneho aby potom bolo dostatok spermii. Ked ich vsetky teraz vypusti tak zajtra ich bude mať menej :D a pritom je dnes mensia sanca nez ked bude pozitivny

laauraa
20. mar 2018

@dadus_ka aha dobre dakujeem ☺

lauritka
20. mar 2018

@laauraa este treba posetrit a zacat az od pozitivneho.dnes by mohol byt.hoci ako pise vyssie daduska.nemusi to ppatupne tmavnut.
Ale pokiaľ je aj hlien.pripadne pobolievanie podvruska tak uz sa to moze blizit
Nech skusi dnes okolo obeda

katulienka34
20. mar 2018

@dadus_ka Ahoj,tak ako testovala si dnes ovu test?

dadus_ka
20. mar 2018

@katulienka34 este niee musim ist kupit do lekarne bo sa mi minuli uz. Okolo 12 budem testovat 🙂 pridam foto

leticia22
20. mar 2018

Baby a neviete čo je toto? Som myslela že ovu test bol pozitívny včera a dnes mal blednut, a zrazu urobím dnes a testovacia čiarka oveľa silnejšia ako kontrolná dokonca.

ceklis
20. mar 2018

@leticia22 krásna čiarka 🙂 ovu bude do 24-48 hodín. Tento dnešný je ukážkovo pozitívny 👍🏻

dadus_ka
20. mar 2018

@katulienka34 tak som kupila ale nemali tam 10 IU/L len 25 IU/L takze to inak ukaze no uvidime :/

leticia22
20. mar 2018

@ceklis aha ďakujem, takže byť ovu aj dnes? Lebo rozmýšľam kedy naplánovať styk 😂 mala som dnes ráno, tak kedy ďalší? Ďakujem moc

ceklis
20. mar 2018

@leticia22 ak dnes už bolo ťuťumuťu, tak stačí zajtra večer. A potom zase o 24hodin. Spermie by mali vydržať aj 48hodin a niekedy aj viac a často zase nie je dobre, lebo ich kvalita nebude postačujúca. Teda ;) tak to mám nejako načítané ja. Snáď ešte niekto poradí. Držím silno palce nech sa podarí a nájdeš si do dvoch týždňov //

dadus_ka
20. mar 2018

@katulienka34 co myslis? Je menej citlivy

leticia22
20. mar 2018

@ceklis ďakujem ti krásne, no po troch rokoch by teda tie // potešili 😊

ceklis
20. mar 2018

@dadus_ka teeeda! Skús ten tehotenský ✊🏻✊🏻✊🏻

dadus_ka
20. mar 2018

@ceklis asi skusim zajtra 😋😋

katulienka34
20. mar 2018

@dadus_ka Ale, utakaj robiť tehotenský?!😉😝

dadus_ka
20. mar 2018

@katulienka34 uz som v praaaci a pridem az o 23 domov 😁 skusim rano este ale ked bude negat tak uz pockam do ms 😊😋

katulienka34
20. mar 2018

@dadus_ka ok 😊 ale myslím,že bude určite pozitívny 🤗 držím ✊✊

butterfly333
20. mar 2018

@dadus_ka držím palce to bude isto tehu

dadus_ka
20. mar 2018

@katulienka34 dakujem katuska aj buterfly dufam v to 😘😊

laauraa
20. mar 2018

@lauritka ahoj tak teraz vecer robila tesik a je takyto ☺taze dnes ovu a dnes maju dat sexik ? A este potom kedy ? A potom jeden den sa nepocita a az ten dalsi je 1dpo ? Dakujem
@laauraa