Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@katulienka34 jasne skusim a urcite dam vediet 🙂, vies co po vysadeni HAK mam 37DC lenze na ten 16DC som myslela ze bola ovulka aj bolo mokro tam dole akurat tieto testy ma zmiatli
@katulienka34 teraz vlastne 30.3.by som mala dostat lenze som pila alchemilku na upravu cyklu a mimistar tbl beriem 2 mesiace
@dadus_ka ahaa,takže,keď dobre rozumiem,tak za cca 12 dní máš dostať ms,tak teoreticky by to mohla byť aj ovulka,ale ked hovoríš že si cítila že bola 16DC tak sa mohol ciklus pekne upraviť a ty si tehotná😊 tak som zvedavá, uvidíme 😉
@katulienka34 *cyklus
@katulienka34 ja sama som zvedava ako to bude tak uvidime 😊 pre mna je pozitivne aj jedno aj druhe ci uz som tehotna alebo aspon viem ze sa mozeme snazilkovat a mame este sancu 🙂
@laauraa to ze je dnes trosku silnejsi neznamena ze zajtra bude pozitivny stale sa povazuje za negativny test. Naberanie na intenzite neznamena ze bude pozitivny test. Najlepsie je snažit sa az od pozitivneho aby potom bolo dostatok spermii. Ked ich vsetky teraz vypusti tak zajtra ich bude mať menej :D a pritom je dnes mensia sanca nez ked bude pozitivny
@dadus_ka Ahoj,tak ako testovala si dnes ovu test?
@katulienka34 este niee musim ist kupit do lekarne bo sa mi minuli uz. Okolo 12 budem testovat 🙂 pridam foto
@katulienka34 tak som kupila ale nemali tam 10 IU/L len 25 IU/L takze to inak ukaze no uvidime :/
@leticia22 ak dnes už bolo ťuťumuťu, tak stačí zajtra večer. A potom zase o 24hodin. Spermie by mali vydržať aj 48hodin a niekedy aj viac a často zase nie je dobre, lebo ich kvalita nebude postačujúca. Teda ;) tak to mám nejako načítané ja. Snáď ešte niekto poradí. Držím silno palce nech sa podarí a nájdeš si do dvoch týždňov //
@katulienka34 co myslis? Je menej citlivy
@dadus_ka Ale, utakaj robiť tehotenský?!😉😝
@katulienka34 uz som v praaaci a pridem az o 23 domov 😁 skusim rano este ale ked bude negat tak uz pockam do ms 😊😋
@dadus_ka ok 😊 ale myslím,že bude určite pozitívny 🤗 držím ✊✊
@dadus_ka držím palce to bude isto tehu
@katulienka34 dakujem katuska aj buterfly dufam v to 😘😊

@ja17ay duuufam v to velmi tak skusim testovat dalej a uvidime. 😋