icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

lauritka
21. mar 2018

@laauraa super.takze dnes alebo zajtra mala prebehnut ovulacia. Cca do piatka sa mozu snazit

dadus_ka
21. mar 2018

@katulienka34 je negat cakam do ms 😁 mam tusaka ze to bude ovu. Ten 16dc sice nechápem ale keby bola ovulka teraz vysvetlovalo by to preco sa nam nedari. Prvy krat som si robila testy a nevedela som ze mam tak neskoro a to sme sa moc nesnažili. Uvidiiiime ak by to vyslo na ms by to uz malo ukazat.

ceklis
21. mar 2018

@dadus_ka fiha, aj tak mat take pozitívne ovu testy toľko dni po sebe. A dnes si ovu test tiež robila? Znova taká silná testovacia čiarka?

dadus_ka
21. mar 2018

@ceklis dnes som uz nerobila. Bt si sice nemeriam ale ako mi ukazal prvy pozitivny test tak som skusila zmerat. Tie 3 dni som mala okolo 36,6 a az dnes uz 36,91 takze je to jasne. Len sa obavam tej kratkej lutealnej fazy 9 dni do ms :/

katulienka34
21. mar 2018

@dadus_ka 🤔hmm.tak predsa ovulka a keď si písala,že aj BT to ukázala,tak to je tak.Asi máš dosť citlivé ovulacne testy,keď ti takto ukazuje,ešte skús zajtra testnúť a uvidíš aký bude..Tak aspoň vieš kedy máš ovulku 😊a už len sa posnažiť 😍

dadus_ka
21. mar 2018

@katulienka34 no konecne viem len ma trapi ze je tak neskoro. Aby sa stihli uhniezdit vajicko 🐣

ja17ay
21. mar 2018

@ceklis
Ahoooj, a ako ty? Netestovala si ešte od nedele?

katulienka34
21. mar 2018

@dadus_ka veď ešte počkaj,možno sa ti ms pár dní posunie a bude to akurát 😉uvidíš ďalší cyklus aký bude 🤗

ja17ay
21. mar 2018

@dadus_ka
Je možné ak máš dlhšie cykly , že by bola ovulka neskôr. Ja som minulý mesiac mala tiež 2 dní pozitívny ovu test okolo 13,14dc . Ms by sa tým pádom mala posunúť, ak vôbec príde.... 👍

katulienka34
21. mar 2018

@dadus_ka a máš aj teraz nejaké príznaky na ovu?

dadus_ka
21. mar 2018

@katulienka34 @ja17ay dufam ze mate pravdu baby. Doteraz po vysadeni som mala vzdy presne sice bol dlhy cyklus ale dostala som na den presne....dufam ze nepride vobec 🙏

dadus_ka
21. mar 2018

@katulienka34 tak doteraz som nevedela kedy mam ovu tak som nejak nesledovala ale hej citila som teraz ze ma boli v podbrusku aj vajecniky a neviem este ake priznaky by som mala mat :D

katulienka34
21. mar 2018

@dadus_ka no veď uvidíš a jediné čas ukáže čo z toho bude,ale držím ✊✊ a skús ešte zajtra ovu testik a uvidíme aký bude 🤗

ceklis
21. mar 2018

@ja17ay jasne že testovala :( ale aj pondelok aj včera úplne nič, tak som sa zmierila s príchodom ms :( už len čakám a odpočítavam kedy príde. A ty ako? Kedy skúsiš testovať?

ja17ay
21. mar 2018

@ceklis
Ale nieeeee nečakaj nič. Ja som dnes len 6dpo tak možno cez víkend, to bude ale len 9-10dpo takže ešte týždeň neistoty nam pred sebou 😂.

dadus_ka
21. mar 2018

@katulienka34 @ja17ay este mi prosiiim poradte baby ked uz nastalo zvysenie teploty znamena to ze vajicko uz zacalo putovat? Teda ak sa oplodnilo.

ja17ay
21. mar 2018

@dadus_ka
Fuu tak v tomto ti veľmi neporadim, akurát už asi prebehla ovulka. Vlastne.. asi už začalo putovať.. Či sa oplodnilo zistíš až tak za 10 dní cca , možno viac.

laauraa
21. mar 2018

@lauritka dobre dakujem velmi pekne aaa zee akurat mi druha svagrina poslala tiez testy totiz oni sa snazia obe 😂 a vyzera to ze aj ona bude mat coskoro ovu vsak ? Ci ? Dnesny testik je posledny dakujem

pink_lady
Autor odpoveď zmazal
dadus_ka
21. mar 2018

@ja17ay ahaa a prvy den zvysenej teploty je teda 1dpo?

katulienka34
21. mar 2018

@dadus_ka No áno,preto sa hovorí,že je dobre pri meraní BT, robiť aj ovulacne testy,lebo bazalka nám len potvrdí,že už je po ovulke a ovulač.t nám ukazujú 12-48 hod pred ovulkou.Tak 1den zvýšenej teploty počítame 1dpo ale je najlepšie, ešte merať aspoň 3dni aby sa nám ta zvýšená teplota potvrdila...uuf dúfam,že si ma pochopila 😉😋

katulienka34
21. mar 2018

@dadus_ka ale keď tak pozerám a počítam tvoje ovu testy,tak ty praktický,kebyže toho 16teho bol pozitívny ovu.test ,tak si teraz cca 12 dpo,tak teraz neviem či je možné aby boli testy úplne bez dušika 🤔 ale možné to je či?

dadus_ka
21. mar 2018

@katulienka34 jasne uz chapem 🙂 vysvetlila si to dobre takze dnes som 1dpo :D. Lenze stale citim taku bolest obcas pichnutie a tie krize och... Ja myslim ze kebyze 16dc bola ovu uz by to bolo vidiet. Hlavne noc predtym som pila dost vina a podla mna to tie testy ovplyvnilo :/ na to vlhko dole sa zas spoliehat neda teraz som zas mala len minimálne.

katulienka34
21. mar 2018

@dadus_ka tak len už počkať a uvidíš ako sa to vyvinie 😉

veronika2703
Autor odpoveď zmazal
sebik20
21. mar 2018

Ahojte dnes okolo 16hod som si urobila ovu test a hla...

laauraa
21. mar 2018

@dadus_ka
@lauritka ahojte tak ta prva svagrina co mala vcera pozitivny tak prave mi poslala takyto test 😂cize ovu je dnes ? A ked mali vcera sex dnes pauza a zajtra zas sex?bude to stacit ? Dakujem

ceklis
21. mar 2018

@ja17ay to čakanie je najhoršie. Nooo, ja mám zajtra asi 1DC pred sebou, už som začala špiniť :( test robiť si je asi blbosť :( tak počkám na zajtra a potom hor sa na další cyklus. Tebe držím palce nech už ms nepride ✊🏻✊🏻✊🏻

dadus_ka
21. mar 2018

@laauraa ano kludne zajtra 🙂

laauraa
21. mar 2018

@dadus_ka dakujem a druha svagrina ma takyto aj ten je uz pozitivny ? Ci ?