Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@katulienka34 je negat cakam do ms 😁 mam tusaka ze to bude ovu. Ten 16dc sice nechápem ale keby bola ovulka teraz vysvetlovalo by to preco sa nam nedari. Prvy krat som si robila testy a nevedela som ze mam tak neskoro a to sme sa moc nesnažili. Uvidiiiime ak by to vyslo na ms by to uz malo ukazat.
@dadus_ka 🤔hmm.tak predsa ovulka a keď si písala,že aj BT to ukázala,tak to je tak.Asi máš dosť citlivé ovulacne testy,keď ti takto ukazuje,ešte skús zajtra testnúť a uvidíš aký bude..Tak aspoň vieš kedy máš ovulku 😊a už len sa posnažiť 😍
@katulienka34 no konecne viem len ma trapi ze je tak neskoro. Aby sa stihli uhniezdit vajicko 🐣
@dadus_ka veď ešte počkaj,možno sa ti ms pár dní posunie a bude to akurát 😉uvidíš ďalší cyklus aký bude 🤗
@dadus_ka a máš aj teraz nejaké príznaky na ovu?
@katulienka34 @ja17ay dufam ze mate pravdu baby. Doteraz po vysadeni som mala vzdy presne sice bol dlhy cyklus ale dostala som na den presne....dufam ze nepride vobec 🙏
@katulienka34 tak doteraz som nevedela kedy mam ovu tak som nejak nesledovala ale hej citila som teraz ze ma boli v podbrusku aj vajecniky a neviem este ake priznaky by som mala mat :D
@dadus_ka no veď uvidíš a jediné čas ukáže čo z toho bude,ale držím ✊✊ a skús ešte zajtra ovu testik a uvidíme aký bude 🤗
@katulienka34 @ja17ay este mi prosiiim poradte baby ked uz nastalo zvysenie teploty znamena to ze vajicko uz zacalo putovat? Teda ak sa oplodnilo.
@dadus_ka No áno,preto sa hovorí,že je dobre pri meraní BT, robiť aj ovulacne testy,lebo bazalka nám len potvrdí,že už je po ovulke a ovulač.t nám ukazujú 12-48 hod pred ovulkou.Tak 1den zvýšenej teploty počítame 1dpo ale je najlepšie, ešte merať aspoň 3dni aby sa nám ta zvýšená teplota potvrdila...uuf dúfam,že si ma pochopila 😉😋
@dadus_ka ale keď tak pozerám a počítam tvoje ovu testy,tak ty praktický,kebyže toho 16teho bol pozitívny ovu.test ,tak si teraz cca 12 dpo,tak teraz neviem či je možné aby boli testy úplne bez dušika 🤔 ale možné to je či?
@katulienka34 jasne uz chapem 🙂 vysvetlila si to dobre takze dnes som 1dpo :D. Lenze stale citim taku bolest obcas pichnutie a tie krize och... Ja myslim ze kebyze 16dc bola ovu uz by to bolo vidiet. Hlavne noc predtym som pila dost vina a podla mna to tie testy ovplyvnilo :/ na to vlhko dole sa zas spoliehat neda teraz som zas mala len minimálne.
@dadus_ka tak len už počkať a uvidíš ako sa to vyvinie 😉

@laauraa super.takze dnes alebo zajtra mala prebehnut ovulacia. Cca do piatka sa mozu snazit