Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@ruzicccka Vieš čo moc sa v tom nevyznám ale poslala som ti pozvánku do skupiny a napíš im tam..tam riešia aj meranie bazalnej teploty.
@monika1791 dakujem 🙂
@05veronika
Ahojky
Škoda že tu nemáš aj foto zo 6.5. Ale ak bol vtedy pozitívny tak ovu bola.
Úprimne, ja mám tiež takéto ovu testy každý mesiac , minulý mesiac som ich schválne skúšala každý deň cyklu a tento tiež. A stále tam ma mam druhú čiarku, ale uz trochu slabšiu ako kontrolnú. Asi máme viac LH hormonu, čo nie je zlé. Tak ti držím palce, aspoň vidím, že nie som sama, ktorá ma stále na Ovu teste niečo, aj keď je po ovulke 😊
@giuliettka ten 14.5.jr myslím pozitívny, ja som tiež taký mala q o deň bola ovulka.
@05veronika keď KE slabšia testovacia, stále je to negatívne - určite množstvo LH sa môže stále v moci nachádzať
@giuliettka ten spodny.vyzera byt pozitivny.aky bol po 15tich minutach ?? Ak mas hlien.tak snazte.ovula by podla toho mala byt bud dnes alebo zajtra.
Teda zle som napisala ak bol predvcerom pozitivny.ovulka bud vcera.alebo dnes.
Ale nerob z ranneho nabuduce.najskor doobedu okolo 10 tej
@lauritka ahoj, no v podstate oba vyzerali nejak takto rovnako ked som ich urobila...neviem ci sa mohlo stat ze som presvihla vrchol...tazko povedat..a testy robim o pol 10 rano, ale ja som hore uz od 6 cize pre mna normalny cas 🙂
@giuliettka no je to mozne. Ale pojial ste aj tak snažili.tak je to ok
Ahojte, mrchu som mala dostat dnes, najneskor v pondelok, podbrusko uz boli dlhsie ale mrcha sa nevie nejako rozbehnut. A ovu test mi vysiel dnes takyto o 21:30. Moze to byt ze ovu budem mat teraz cez ms, alebo je to normalne ze je takyto. Tehu testy negativne, aspon pred 2-3 dnami boli
@lauritka
Dakujem
@dracik07 Určite si ráno správ tehu test🍀
@dasaa
@monika1791 dievčatá tehu testy negatívne
@dracik07 Ale negatívne pred 2-3 dňami nie?to neznamená že môže byť aj ráno😉
@dadus_ka no to je pekne ale ja so za svoje 2 cykly co som testovala ovulaky nemala ani raz silnu testovaciu ciarku takze ja som do teraz tym ovulakom nepochopila :/
@updatevani prepac ale my sme o com predtym kecali? Neviem najst nasu konverzaciu cize neviem na co teraz reagujes
@dadus_ka nie nic len ti pisem na tu fotku co si dala ze ja tomu nechapem stale :/ aj ked tu je ten rozpis o ovulakoch ...ze len nerozumiem preco mne nevysiel ani raz taky aky mal byt 😒
@updatevani a merias si teplotu? Podla toho najlepsie zistis. Najlepsie je kombinovat teplotu aj ovu testy a doporucujem tie citlivejsie 10 😊
@dracik07 Určite skús tehotenský test
@dadus_ka uz som tehu 🙂 merala som tie 2 cykly aj teplotu aj som testovala prvykrat... teplote som pochopila a testom nie 🙄
@ruzicccka
@monika1791 dievčatá dnes prišla ms a je ako zvyčajne. Tehu testy negatívne a tento ovu test má dosť šokoval
@dadus_ka mne len dnes ms prišla

@monika1791
dakujem ... no myslela som ze ak zacnem teraz zistim
Aspon poovulacne teploty ake mam .. ale zacnem az od noveho cyklu
🙂
Inac ak By som bola tehu ... zistila By som to .. podla toho napriek tomu ze si meriam teplotu od vcera ?
Teda myslim ci mi to ukaze o taky tyzden nakolko som cca 7DPO viem ze ese je skoro ale o par dni alebo nie ?