icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

hennyinnsbruck
27. feb 2014

Ahojte mozem sa nieco opytat?
Prvy krat robim ovu testy. zacala som uz od skoncenia menstr (pre istotu) posledne 3dni mam na nom slabu ciarku-ducha a nesilnie preco?
Mam dlhe cykly prvy duch bol na 16DC.
Je to normalne? 😖 zosilnie ci nieco nie je v poriadku?
Dakujem

lverffy
27. feb 2014

@jaspiska podla mna ovu prebehla vcera ale ako hoborim ten 13den nevidim dobre ten pasik na fotke tak neviem ci este aj dnes je sanca alebo vajivko je uz fuc... este si sprav test zajtra aby si si potvrdila prebehnutie ovu - mal by byt o dost slabsi te pasik. Paa

bejbinka
27. feb 2014

@lverffy isto spravim a aj zajtra popracujeme na babatku...len dufam, ze ta ovulka neprebehla uz v noci...ten dnesny test som si robila o desiatej doobeda. Som zvedava, ze aka silná bude čárečka zajtra? A tak manzel sa tesi, lebo aspon ma dovod odist skor z roboty 😀

lauritka
27. feb 2014

@hennyinnsbruck dlhe cykly ?? kolko dnove??? musis len testovat a cakat na silny testik.

hennyinnsbruck
28. feb 2014

@lauritka ahoj dakujem za odpoved...kolo 35-36 dnove mam.

lauritka
28. feb 2014

@hennyinnsbruck tak len testikuj dalej, to znamena ze asi ovulku mavas az okolo 20 dna cyklu.

renkaniki
28. feb 2014

@ahoj ...este jedna otazocka...vcera rano a vecer bola cirka uz silnejsia.Este nebolo tutu mutu..a dnes ked som si merala zasa ,tak uz o nieco slabsia.Co to teraz znamena??Je este sanca na dnes a zajtra tutu mutovania??? 😀 😕

renkaniki
28. feb 2014

@laurita Ahoj ..este jedna otazocka...vcera rano a vecer bola cirka uz silnejsia.Este nebolo tutu mutu..a dnes ked som si merala zasa ,tak uz o nieco slabsia.Co to teraz znamena??Je este sanca na dnes a zajtra tutu mutovania??? Vcera som si robila test 10:30 a vecer 19:30 a dnes o 10:30 uz je o nieco slabsi

hennyinnsbruck
28. feb 2014

@lauritka ok budem samozrejme dalej testovat. Dnes bol zase duch.
Dakujem velmi pekne 🙂

lauritka
28. feb 2014

@renkaniki no to nic, ciarka moze byt raz silnejsia, raz slabsia. pokial to nie je fakt silne ako kontrolna, je to vsetko negativ

renkaniki
28. feb 2014

@lauritka No myslim si,ze neskor uzsilnejsia nebude,ved som uz18DC.To sa mi zda uz vela.Dnes som mala este hlien rano tahavy.Pobolieva ma troska brucho,ako na menzes.Hmmm....mozem este vecer zmerat,moze byt,ze vecer zosilneje???Vies ono teraz neviem na com som,lebo pon..utorok bol tahavy hlien,streda vecer a vcera tiez,dnes rano zasa,ciarka o troska slabsia,ako vcera.Poviem Ti,tie testy to je veru salena dedinka pre mna...ale Dakujem za odpoved... 🙂

renkaniki
28. feb 2014

@lauritka Mozes sa pozriet na test valika1210.Na 26.02 na strane 97,troska hore...take mam aj ja presne 2x a dnesna o nieco slabsia...diiik

lauritka
28. feb 2014

@renkaniki hmm no nie su sice uplen pozitivne, ale tak mozno si tiez ten pripad, ze nevystihens vrchol.. no..
neviem,, musela by si merat aj BT aby sa to potvrdilo, ci ovulka fakt prebehla.. ono ked nie su testy jednoznacne, tak treba si to potvrdit aj inym sposobom.
mozno ze aj nizsia hladina staci tvojmu folikulu..
kazdopadne mozem predpokladat ked sa uz meni hlien, ze prebehla. a potom cca o 14 dni by mala dojst ms, pripadne najdes dve // 🙂

renkaniki
28. feb 2014

@lauritka No my budeme len dnes tutu mutu,cakala som na tie ciarocky,tak dufam,ze dnes nebude zu neskoro.A tie //kolajnicky by som Rada dalsi mesiac nasla.Ak by sa postastilo,ak zu nie je neskoro dnes.Diiiik 😉

lauritka
28. feb 2014

@renkaniki este stihas ak bol vrchol vcera 🙂

renkaniki
28. feb 2014

@lauritka To 2x to som mala vcera rano a druhy krat vecer a dnes rano tu slabsie....no diiiiiik.Skuusime 😉 A prajem Ti prijemny dnik 🙂

tinus999
28. feb 2014

@lauritka ahojky, mne už čiaročka zoslabla, tak uvidíme či sa zadarilo... 😀

lauritka
28. feb 2014

@tinus999 tak uz len pockat ako sa to skonci ;) tuj tfuj tfuj 😅

tinus999
28. feb 2014

@lauritka áno, ale ako na potvoru ide ten čas strašne pomaly...... 😀

lauritka
28. feb 2014

@tinus999 poznameee ;)

tinus999
28. feb 2014

@lauritka to je to najhoršie obdobie celého cyklu...čakať a čakať a už sa nedá nič robiť... ☹

lauritka
28. feb 2014

@tinus999 jj.. a clovek sa pozoruje, ci ti nahodou nieco nenaznaci, ze to mohlo vyjst .. ;)

rorinka
28. feb 2014

dievcata pls help. ako je to s ovulacnymi testami po ovulke? lebo ja som si myslela ze ta cierka testovacia je viacmenej stale pritomna a sleduje sa len ci tmavne reps. kedy dosiahne intenzitu kontrolnej. no ja som teraz cca 9DPO a vcera bol ovu test slabsi ako ked som zacina a dnes som tam teda ledva nasla naznak tej druhej ciarky. viete mi to pls objasnit?

besnota
28. feb 2014

@lauritka tak zbytocne som sa zas dala namotat na tehu mrcha dorazila v plnej krase na druhy den, len nechapem tu zvysenu teplotu, jedine, ze som zle merala 😕 tak ide sa dalej hor sa na dalsi mesiac 😉

lauritka
28. feb 2014

@rorinka nic, to je v poriadku. taz e slabsia , raz silnejsia, hladina Lh ja stale v tele, mierne kolise.. pokial nie je silny s pozitivny, nic to neznemana.

lauritka
28. feb 2014

@besnota ah to ma mrzi :( ja tiz zajtra cakam mrchanu:(
takze co , marec dame ;) 😀 😎

besnota
28. feb 2014

@lauritka jasné, marec je náš 😉 , no možno ty už nie, drzim palce, velmi velmi 😉 🙂

tinus999
1. mar 2014

@lauritka skúšala si si robiť tehu test??? či náhodou????

lauritka
1. mar 2014

@tinus999 no jasne :D ved ich mam kopec doma. ale nist. 😀 klasika

renkaniki
1. mar 2014

@lauritka.. Ahoj, mne ukazalo dnes kraasne 2 ciarky a ta testovacia o nieco silnejsia.Znamena,ze bude ovu od zajtra.My sme uz vcera tutu mutu...tak sa uvidi,co a ako.A ja som si myslela,ze uz mi ukazovalo poz.testik vo stvrtok.No presne tak bolo,ako si pisala,ze treba dalej testovat....Teraz uz viem,ako to funguje spravne a funguje to....