icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

lverffy
26. feb 2014

@tinus999 podla toho co mam odtestovane zatial na tvojich testoch nevyzera ze sa blizi resp. blizila ovulacia. Nesleduj ducha ty musis cakat na ciarku aspon tak silnu ako je kontrolna ony tieto ovu testy maju stale take jemne ciarky raz viac raz menej - cakaj kym budu obe rovnako vyrazne. papa

lverffy
26. feb 2014

@macinka92 a mas dobre testy? neskusis inu firmu resp. skontoluj "datum spotreby". Podla mna by riadny ovu test mal zachytit zvysene LH a to je hormon ktory vypudi vajicko z folikul takze nemala by byt ovu bez pozitivneho testu... moj nazor.... este ma napada ze mozno uz hlien zodpoveda ovulacii ale pokracuj v testoch a mozno za den - dva uz budes pozitivna. AK budes aj dalsi mesiac z toho zmatena odporucam merat bazalnu teplotu ako sprievodny priznak. papa

macinka92
26. feb 2014

@tinus999 ahoj right time o d voman secret tie su stlae uplne bez vysledku a teras som predvcerom kupila predictor a tie mi asi po hodine ukazu ducha

macinka92
26. feb 2014

@lverffy ano mam kupene teras dva druhy predictor tie mi ukazu ducha a tie right time od sicrit voman tie nic iba jednu palicku a vobec nic

macinka92
26. feb 2014

@lauritka dnes to mam uz17nasty den po menstruacii a stalennic

lauritka
26. feb 2014

@macinka92 no a ake dlhe mavas cykly ?? lebo a nepravidelne, tak ovu moze prist aj neskor.

macinka92
26. feb 2014

ja mavam tych 27-28 dni posledna ms bola 10-11,2,2014

lverffy
26. feb 2014

@macinka92 tak ja ti z osobnej skusenosti mozem povedat ze jak prediktor vyzera sofistikovane a "pekne" tak na prd fungoval 🙂 - nemam dobre skusenosti aj ja som bola z neho zblbnuta lebo raz duch svetlejsi potom tmavsi potom aj kontrolna ciara bola taka vselijaka. Podla mna chod podla secret woman ten sa mne velmi osvedcil neukazoval nic a ked sa blizila ovu zacala vznikat ciarka dokonca cez obed bola svetla a vecer uz tmavsia ako kontrolna a uz s aj islo na to 🙂

macinka92
26. feb 2014

@lverffy hej vdaka a tak teda ten seceret voman mi neukazuje stale nic a ms som mala 11,2,2014 zaciatok ciźe dnes je to uz 17nasty den

lverffy
26. feb 2014

@macinka92 a od ktoreho dna testujes?? ja som vzdy zacala spolu s plodnym hlienom a otehotnela som ked som nahodou zistila ze ovu mam uz 9ty den

macinka92
26. feb 2014

@lverffy viesco je toprvy mesiac a zacala som asi od 7meho dna asi druhy den ako mi ms skoncila a ta bola nejake 4-5 dni ...neviem co to mam uz jedneho synceka a to som ani nevdelea o nejakych ovu testov mala som len 18mnast a snazilisme sa dennodenne rok az kym sa tro podarilo a teras skusam testy aby to vyslo skorsie a neviem co to☹

macinka92
26. feb 2014

@lverffy a chcem sa opytat hlien uz mam druhy den a velmi vela a testy absolutne nic robim si aj dva za den na obed a vecer a ty si ako robila

macinka92
26. feb 2014

@lverffy a tets right time ukazal hned dve ciarky ci ako

valika1210
26. feb 2014

@lauritka ahoj tak zase ovu stmavol vcera takyto testik prvy na obed druhy vecer... Dnes bol hlienik a na obed uz ovu mamatest slabucky...myslis ze mozem ratat ze ovu prebehla teda dnes?a ako sa to teda pocita dpo ? 🙂 dakujeem

lauritka
26. feb 2014

@valika1210 no nebol sice uplne pozitivny, ale mozno ti to rychlo stuplo 😉 cize ovu dnes, este pripadne zajtra a potom uz mozes pocitat dpo.

lverffy
26. feb 2014

@macinka92 no ja som robila okolo 15:00 kazdy den a ked mi zrazu ztmavol urobila som kontrolu aj vecer okolo 19:00 a bolo to z tam - posli fotku tych tvojich testov. A nemas nejake stresy, diety alebo neviem nieco co mohlo vynechat ovulaciu? Kolko cyklov uz testujes??

valika1210
26. feb 2014

@lauritka dakujem 🙂 🙂

macinka92
26. feb 2014

@lverffy poslem zajtra praveze testujem prvy krat nic nic nechudnem nestresujem nic

lverffy
26. feb 2014

@macinka92 ok ja som bola tiez z toho najprv osprostena ale ked ovulacia prichadzala vysledky uz boli jasne - posli foto kukneme spolu a pospekulujeme 🙂 - mozno ovu este len pride!!!

renkaniki
27. feb 2014

@lauritka Tak mala si pravdu,ze este pockat,ze to stupne...tak teraz som si robila test a je uz ciarka silnejsia.Nie az taka,ako kontrolna,ale ju zu pekne vidiet.Tak sup sa na to,ze???? 🙂 😉Alebo zajtra lepsie???A ako by to bolo,keby som aj zajtra urobila test???Moze byt ciarka silnejsia alebo uz slabsia???

bejbinka
27. feb 2014

Dievcata, po pol roku marneho snazenia o babo som si na tento mesiac po prvykrat kupila ovu testy, takze som uplny zaciatocnik...prosim Vas poradte ci uz dnes sa vrhnut na manzela alebo este cakat a testnut sa zajtra?? Je to 13.ty den od menzesu...mavam obvykle 28 dnovy cyklus, plus-minus 1 den.

lauritka
27. feb 2014

@renkaniki tak si este pockaj na silne ;) uz mozno zajtra budu 🙂

lauritka
27. feb 2014

@bejbinka uz zacnite dnes 🙂

bejbinka
27. feb 2014

@lauritka dakujem, dam na Tvoju radu...uz som mu napisala, nech dojde skor dnes z roboty 😎

macinka92
27. feb 2014

@lverffy dnes vecer to nahodim dakujem moja zlata si

jaspiska
27. feb 2014

ahojte dievcence, viete sa mi vyjadrit k tymto testom, ci ide o pozit. výsledok? Dnes (13. ty) den uz je ciarka slabsia. dikes

lverffy
27. feb 2014

@jaspiska podla mna ovulacia bola avizovana v den 11 a prebehla v den 12 ale ta fotka z dna 13 je taka otazka /bud zla foto alebo fakt uz po ovulacii/ - mozno este v tento den by ste mali vyskusat. Od prveho pozitivneho ovu testu by mala ovulacia prebehnut do 24 hodin cize ja odhadujem ze dva najplodnejsie dni bolo 11 a 12. pa

lverffy
27. feb 2014

@bejbinka dnes uz avizuje test ovulaciu! urcite dnes zacat ! 🙂 a zajtra pokracovat - sprav aj test aby si si to potvrdila ale ovu prebehne do 24 hodin od pozitivneho testu takze sup na to dnes aj zajtra.

jaja9891
27. feb 2014

Zienky mna to uz nebavi :( cakat,testovat,nevediet na com som... ta pseudomenopauza a hormony su take velkeee svinstvo, ovu test negativny,od vcera ma boli v podbrusku,neviem ci si to uz nenamyslam,18.2. bola sliznica nizka,folikuly 9 mm....a moj graf stale dole, ako to zvladate,tieto testovania a merania a tak.... ja som este poriadne nezacala a uz sa citim psycho 😀

http://www.fertilityfriend.com/home/4c16ae

jaspiska
27. feb 2014

@lverffy dakujem za odpoved. Podla teba je teda pozitivny a bola ovu? 🙂