Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@hennyinnsbruck dlhe cykly ?? kolko dnove??? musis len testovat a cakat na silny testik.
@lauritka ahoj dakujem za odpoved...kolo 35-36 dnove mam.
@hennyinnsbruck tak len testikuj dalej, to znamena ze asi ovulku mavas az okolo 20 dna cyklu.
@laurita Ahoj ..este jedna otazocka...vcera rano a vecer bola cirka uz silnejsia.Este nebolo tutu mutu..a dnes ked som si merala zasa ,tak uz o nieco slabsia.Co to teraz znamena??Je este sanca na dnes a zajtra tutu mutovania??? Vcera som si robila test 10:30 a vecer 19:30 a dnes o 10:30 uz je o nieco slabsi
@lauritka ok budem samozrejme dalej testovat. Dnes bol zase duch.
Dakujem velmi pekne 🙂
@lauritka No myslim si,ze neskor uzsilnejsia nebude,ved som uz18DC.To sa mi zda uz vela.Dnes som mala este hlien rano tahavy.Pobolieva ma troska brucho,ako na menzes.Hmmm....mozem este vecer zmerat,moze byt,ze vecer zosilneje???Vies ono teraz neviem na com som,lebo pon..utorok bol tahavy hlien,streda vecer a vcera tiez,dnes rano zasa,ciarka o troska slabsia,ako vcera.Poviem Ti,tie testy to je veru salena dedinka pre mna...ale Dakujem za odpoved... 🙂
@renkaniki hmm no nie su sice uplen pozitivne, ale tak mozno si tiez ten pripad, ze nevystihens vrchol.. no..
neviem,, musela by si merat aj BT aby sa to potvrdilo, ci ovulka fakt prebehla.. ono ked nie su testy jednoznacne, tak treba si to potvrdit aj inym sposobom.
mozno ze aj nizsia hladina staci tvojmu folikulu..
kazdopadne mozem predpokladat ked sa uz meni hlien, ze prebehla. a potom cca o 14 dni by mala dojst ms, pripadne najdes dve // 🙂
dievcata pls help. ako je to s ovulacnymi testami po ovulke? lebo ja som si myslela ze ta cierka testovacia je viacmenej stale pritomna a sleduje sa len ci tmavne reps. kedy dosiahne intenzitu kontrolnej. no ja som teraz cca 9DPO a vcera bol ovu test slabsi ako ked som zacina a dnes som tam teda ledva nasla naznak tej druhej ciarky. viete mi to pls objasnit?
@lauritka.. Ahoj, mne ukazalo dnes kraasne 2 ciarky a ta testovacia o nieco silnejsia.Znamena,ze bude ovu od zajtra.My sme uz vcera tutu mutu...tak sa uvidi,co a ako.A ja som si myslela,ze uz mi ukazovalo poz.testik vo stvrtok.No presne tak bolo,ako si pisala,ze treba dalej testovat....Teraz uz viem,ako to funguje spravne a funguje to....

Ahojte mozem sa nieco opytat?
Prvy krat robim ovu testy. zacala som uz od skoncenia menstr (pre istotu) posledne 3dni mam na nom slabu ciarku-ducha a nesilnie preco?
Mam dlhe cykly prvy duch bol na 16DC.
Je to normalne? 😖 zosilnie ci nieco nie je v poriadku?
Dakujem