Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lili225 skus tehu test... Nikdy nevies
@hennyinnsbruck skusila som...je ako ten sniezik 🙂...viem, ze by sa mal robit z ranneho mocu, ale keby to malo byt tehu, tak uz aky taky naznak by tam bol.
@lili225 ah ok.. Jasne zalezi kolko dpo si.. Mne stale ukazalo ca 10dpo poobede 😊
@hennyinnsbruck tak to netusim, kedze testy mi ovu za cely mesiac neukazali 😉...ja si fakt myslim, ze to bude konecne ta ovu...aj ked na 32dc si dala sakra na cas 😁
@lili225 no ked mas take dlhe cykly moze byt aj ovu, dokonca to nemusi absolutne nic znamenat uvidis veru....
Ahojte mam na predaj ovulacne testy 21 ks za 8€ ak by mal niekto zaujem, kupovane tu na mk aale my uz sme si poklad doniesli z nemocky domov a nestihli sme vyuzit.
@lauritka smola,doma zaúradovala črevná chrípka,BT mi vyskočila na 37.58, samozrejme, veď som mala teplotu... takže vôbec netuším kedy bola ovulka, ďalší mesiac v čudu 😖
@bale1rinka aaaah .to ma mrzi. 😩
@lenkaaninka Ahoj.Pozitivny test sa počíta od posledného testu takže si sprav ešte zajtra😉a ovulka je za 12-48hod.od posledného pozitívneho testu.
@lenkaaninka Kľudne si už zajtra ráno daj Duphaston
@daniela123321 ďakujem
Ahojte, prosím máte niektorá skúsenosť s takýmto cyklom? Najprv som myslela že ovu bola 13DC, aj podľa hlienu a krčku to sedelo, BT som nemerala. No potom som testovala ďalej (ale ráno, dúfala som, že ukážu rýchlo tehu) a testy vyzerali nasledovne. Ten včerajčí je slabší, bol robený neskoro poobede, dnešný je doobeda, ale nie z prvého.
Dnes som vlastne 28DC, môže to byť anovulačný cyklus alebo toto robia testy pri PCO (mávam dlhé nepravidelné cykly). Neviem či mám ešte čakať, alebo ísť na vyvolávačku nech sa menzes uráči prísť 🙂
ĎAKUJEM ZA NÁZORY
@thinush a tehotensmy si neskusala?? 🙂
@polovnicka92 skúšala ešte minulý týždeň, ale nič :(
@thinush tak vyskusaj teraz 🙂 a daj vediet ;)
@thinush Skús tehotenský test😉
Dobry den, pridavam sa k vam ako uplny zaciatocnik...
Predom sa ospravedlnujem za sloh 😀 kym som nezacala testovat, tak pocitovo - "ms" bolesti, prehanky , malokedy nejaky hlien, som ovulaciu registrovala cca 15 az 18 dc...
teraz prvy raz testujem od 7dc.. dnes je to 20 dc
a furt nic ... testy stale slabucke az biele.testovala som vzdy poobede,ale par dni rano aj vecer.. vcera som mala jednodnove spinenie,co som nikdy nemala oprostred cyklu...
Dodavam ,ze cyklus mam v rozmedzi 32 az 34 dnovy... BT som nikdy nemerala a zatial ani neplanujem.. nakolko je to veda pre mna ☺ a staci nachladnutie a uplne to skresli meranie...
Viem,ze sa vyskytuje ovulacne spinenie,ale v akom zmysle? Ze prave ovulacia prebieha alebo este len bude? Je mozne ju mat tak neskoro?
Alebo je mozne,ze som ju presvihla a preto sa testy javia ako uplne negativne?
V tom pripade ma napada jedna otazka pre skusene... pri dlhorocnom testovani by ste v priemere povedali,ze v aky cas je najcastejsie ovulacia? Rano, obed, vecer?
Dakujem

@enusamt ja v tomto nie som skusena, tiez to tento cyklus robim prvy krat...po druhej dcere sanim mi velmi rozhadzal cyklus...no cuduj sa svete, tento mesiac som mala ovu az na 35 den...co mi potvrdili testy a aj teplota...dovtedy boli testy len laba ciarka alebo ziadna...no a k tomu spineniu, ja som ho mala ked som mala cystu...ale to samozrejme nemusi byt tvoj pripad

@dolynkag ja viem :( čítala som tvoj príbeh a preto držím o to viac všetky palce aby sa zadarilo čím skôr a nebolelo to tak veľa. Moc moc ti to prajem. Super inak že ovu príde. Merias aj bt?
Ja som teraz 17dc, cykly mávam úplne krátke (20-22dni), úplne zle. Ale to asi kvôli tej ovu na 9-10dc. Sa veľmi teším že tým že ovu bola na 14dc sa mi trosku aj cyklus posunie.
Môj ovu test bol takýto, fakt prvý krát sa mi taký podaril.
Tak držím palce a zajtra ešte poistite a daj vedieť ako to prebieha ✊🏻✊🏻✊🏻