Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Pozitívnejší ovulačný test som snáď ešte ani nemala😁 @lauritka chcem sa ťa opýtať či nemôže byť falošne pozitivny keď mi dnes bol pichnutý pregnyl..ako viem že ovulka bude ale či si ho môžem zaznačiť do FF
@monika1791 silne pozitivny je preto, že pregnyl je vysoká dávka HCG tehotenskeho hormonu 🙂 a na ten reaguje aj ovulačný test. tehulky mavaju pozitivne ovzulačne testy.
v podstate mozes, lebo ovulacia bude za 36 hodin od podania pregnylu.
@lauritka Myslela som si😁tak radšej nič neoznačim..no snáď bude čím skôr 😁 folik mal už 24mm.A nevieš po akom čase si môžem spraviť tehu test?keď je to tak s tým pregnylom
@thinush no myslim, ze to bude tym tvojim PCO. chcelo by to merat bazalku.. aby si videla ake su teploty a kedy prebehla ovulacia, len podla testov to v tvojom pripade neurcis.. dokonca mozes mat aj plodne znaky ako hlien a ovu nemusi prebehnut, jedine teplota by to potvrdila. pri PCO mas prirodzene zvyšený LH hormon, takze ovu testy mozu byt silnejšie viackrat za cyklus.
@mimca40 je tam 😊
@2veronika262 len škoda že nič z toho mrcha došla :(
@mimca40
To ma mrzí :/ ja som na tom podobne, ale na budúci mesiac sa nám to musí podariť 🙂
Dnes 26dc a konecne sa zacina prejavovat na lavej strane ovulacna bolest a aj testy sa rychlo zvyraznuju... uvidim kedy to bude ozaj pozitivne... na druhej strane, je to strasne neskoro, netrufam si hadam,kedy ta ms vlastne pride... ved najdlhsi mavam 34 😒
@mima1 podľa mňa môže byť..zistíš zajtra ak spravíš ďalší...ja som si tiež myslela raz na mojom že mu ešte chýba ale na druhý deň už bol slabší
@mima1
Určite skus zajtra ešte jeden, ale osobne si myslím ze je pozitívny 🙂 ja som nikdy silnejší nemala a mávam ovuláciu 🙂
Dievcata prosim poradte...velmi si s manzelom prajeme babatko, snazime sa uz rok a tento mesiac som zacala uzivat inofolic 2x denne ma odporucanie lekara. Robila som si aj ovu testy, no bohuzial som medzicasom ochorela, tak sme sa snazili cez plodne dni len 1.10. co podla testu vyzera na ovulku, prikladam foto...myslite ze je tam sanca? Dnes je 7 dpo, no zatial necitim ziadne priznaky :(
@halabala12 Ahoj.Testik máš pozitívny toho 1.10.takze ovulka prebehla do 48 hod.takze dnes si 6-7DPO.Šanca je vždy ak ste sa snažili cez plodné dni.Drzim palce🍀✊
ahojte, neviem ci mate niektora skusenosti ale skusim. Chystame sa 2x na KET. Ako beriem tento krat esteimax tak mam strasne vela ovulacneho hlienu, dnes som len 6DC. Ako to je mozne?
@mima1 áno myslím ze ten včerajší 🙂

@thinush aha....tak to som zvedavá, ako to bude vyzerať zajtra...... prihod aj tehu 🙂