icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

dolynkag
3. okt 2018

@thinush aha....tak to som zvedavá, ako to bude vyzerať zajtra...... prihod aj tehu 🙂

thinush
3. okt 2018

@dolynkag ja sa tehu uz bojim robit, vzdy sklamanie..ale spravim

dolynkag
3. okt 2018

@thinush to verím... tak urob ovu...ak bude silnejší, tak tehu 🙂 je to hrozná závislosť toto fakt

monika1791
3. okt 2018

Pozitívnejší ovulačný test som snáď ešte ani nemala😁 @lauritka chcem sa ťa opýtať či nemôže byť falošne pozitivny keď mi dnes bol pichnutý pregnyl..ako viem že ovulka bude ale či si ho môžem zaznačiť do FF

lauritka
3. okt 2018

@monika1791 silne pozitivny je preto, že pregnyl je vysoká dávka HCG tehotenskeho hormonu 🙂 a na ten reaguje aj ovulačný test. tehulky mavaju pozitivne ovzulačne testy.

lauritka
3. okt 2018

v podstate mozes, lebo ovulacia bude za 36 hodin od podania pregnylu.

monika1791
3. okt 2018

@lauritka Myslela som si😁tak radšej nič neoznačim..no snáď bude čím skôr 😁 folik mal už 24mm.A nevieš po akom čase si môžem spraviť tehu test?keď je to tak s tým pregnylom

thinush
3. okt 2018

@lauritka ahoj, prosím vedela by si poradit k mojmu prispevku? Strana spat 🙏🏼

lauritka
3. okt 2018

@thinush no myslim, ze to bude tym tvojim PCO. chcelo by to merat bazalku.. aby si videla ake su teploty a kedy prebehla ovulacia, len podla testov to v tvojom pripade neurcis.. dokonca mozes mat aj plodne znaky ako hlien a ovu nemusi prebehnut, jedine teplota by to potvrdila. pri PCO mas prirodzene zvyšený LH hormon, takze ovu testy mozu byt silnejšie viackrat za cyklus.

thinush
3. okt 2018

@lauritka dakujem tiez si to myslim, uz som raz taky cyklus mala tak je to zrejme tym pco

mimca40
4. okt 2018

Vidite tam druhú čiarku alebo ju vidim iba ja

2veronika262
4. okt 2018

@mimca40 je tam 😊

mimca40
6. okt 2018

@2veronika262 len škoda že nič z toho mrcha došla :(

2veronika262
6. okt 2018

@mimca40
To ma mrzí :/ ja som na tom podobne, ale na budúci mesiac sa nám to musí podariť 🙂

enusamt
7. okt 2018

Dnes 26dc a konecne sa zacina prejavovat na lavej strane ovulacna bolest a aj testy sa rychlo zvyraznuju... uvidim kedy to bude ozaj pozitivne... na druhej strane, je to strasne neskoro, netrufam si hadam,kedy ta ms vlastne pride... ved najdlhsi mavam 34 😒

mima1
Autor odpoveď zmazal
dolynkag
8. okt 2018

@mima1 podľa môjho analyzera z mobilu ešte nie

matqa411211
8. okt 2018

@mima1 podľa mňa môže byť..zistíš zajtra ak spravíš ďalší...ja som si tiež myslela raz na mojom že mu ešte chýba ale na druhý deň už bol slabší

2veronika262
8. okt 2018

@mima1
Určite skus zajtra ešte jeden, ale osobne si myslím ze je pozitívny 🙂 ja som nikdy silnejší nemala a mávam ovuláciu 🙂

halabala12
8. okt 2018

Dievcata prosim poradte...velmi si s manzelom prajeme babatko, snazime sa uz rok a tento mesiac som zacala uzivat inofolic 2x denne ma odporucanie lekara. Robila som si aj ovu testy, no bohuzial som medzicasom ochorela, tak sme sa snazili cez plodne dni len 1.10. co podla testu vyzera na ovulku, prikladam foto...myslite ze je tam sanca? Dnes je 7 dpo, no zatial necitim ziadne priznaky :(

daniela123321
8. okt 2018

@halabala12 Ahoj.Testik máš pozitívny toho 1.10.takze ovulka prebehla do 48 hod.takze dnes si 6-7DPO.Šanca je vždy ak ste sa snažili cez plodné dni.Drzim palce🍀✊

mima1
Autor odpoveď zmazal
janulka_1
9. okt 2018

ahojte, neviem ci mate niektora skusenosti ale skusim. Chystame sa 2x na KET. Ako beriem tento krat esteimax tak mam strasne vela ovulacneho hlienu, dnes som len 6DC. Ako to je mozne?

2veronika262
9. okt 2018

@mima1 áno myslím ze ten včerajší 🙂

mimca40
9. okt 2018

Ahoj myslíte že už ho môžem považovať za pozitívny?

mimca40
9. okt 2018
matqa411211
9. okt 2018

@mima1 áno
@mimca40 podľa mna jj

jana_13
10. okt 2018

Ahojte. Prosim viete mi poradit ci je tento test pozit.? Dakujem

lili225
10. okt 2018

@jana_13 zdá sa, že mu ešte kúsok chýba