Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@jana_13 Skús spraviť ešte jeden podvečer
@bale1rinka z grafu na neda vycitat ci bude v utorok. Ak budeš mat zajtra alebo pozajta alebo iny den pozitívny ovu test, tak od posledného pozitívneho ovu testu dojde za približne 12-24-48 hod k ovulke.
@martinade tak si ešte počkám na stúpnutie teploty
@bale1rinka merias a testujes prvy krat? ci poznas svoj cyklus a približne kedy mas ovu?
Ake dlhe mas cykly? Mas ich pravidelné?
@martinade no meriam asi 2hý mesiac a testy robím už 2roky ☹ prestáva ma to baviť, menzes mám skoro pravidelný... cyklus 25-26-27 dní ako kedy a dĺžka krvácania-raz je 5 dní raz 8 dní...som po laparoskopii a povedali mi, že mám endometriózu,ale hormonálne som vraj ok už po tých všetkých zákrokoch,..tak sledujem BT a dnes mám bolesti na ľavej strane,ale teplota nestúpla test bol slabý (viď foto)tak neviem či bude zajtra ovulka či až stredu.....podľa všetkého mám ovulku cca 13-14-15 deň podľa bolestí a testov, no stále niesom tehotná ☹
@bale1rinka tak si prave v tych dnoch kedy očakavas ovu. Ak si nemala ovu test pozitívny, tak teplota nevystupila, čo je normálne lebo az po ovu vystupuje teplota. Ja mam ovu väčšinou 13-15 a tento mesiac az 17dc. Niekedy sa ovu posunie. Este chodim na folikulometriu.
Ak mozem poradiť tak prehladnejsia applikacia na bazalka grafy je fertility friend. Tam ti apka po 3 dnoch zvysenej teploty ako v 6 predchádzajúcich dňoch sama vyznaci ovu.
Ja mam tiez laparku za sebou a zaciatkom novembra ma caka dalsia, ale bojujeme dalej. Isto sa to podari ✊
@martinade asi tak, táto apka mi vyhovuje, predošlý mesiac mi vyznačila ovulku ako som postupne pridávala teploty, tak asi sa mi to posunula...neviem robiť s fertility friend, voláko mi to nešlo ☹ tak ti držím palce

@bale1rinka napodobne . Isto sa to podari.

@heveri35 verila by som lekarke sak ona to videla... A tieto digi testy...co ja viem skor palickove
@hennyinnsbruck aj palickovy som robila aj ten pozitívny, doteraz co som digi robila vždy negatívny bol.
@heveri35 a lekarka co vravela? Aky velky je folikul? Mas Foto palickoveho?je uplne pozit?
@hennyinnsbruck lekárka vravela ze nič nevidí,,nic viac. Foto palickoveho nemám, ale bola silnejšia čiarka určite.
Ahojte.myslíte,že môže byť už pozitívny? Zhora:včera podvečer, dnes obed a dnes večer. Testovacej chýbal mini kúsok do rovnako silnej a dnes večer už slabšia ako na obed. Keďže menzes som tento rok mala 2 krát a jedno dvojdňové špinenie šli sme včera na to a dnes to poistime. Keď počítam to špinenie tak včera 16DC.

@heveri35 Ahoj.Toho 25.9.sa mi zdá najpozitívnejší..a 26.9.je tiež ešte skoro pozitívny..takže pravdepodobne bola ovulácia 27.9.