icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

daniela123321
10. okt 2018

@heveri35 Ahoj.Toho 25.9.sa mi zdá najpozitívnejší..a 26.9.je tiež ešte skoro pozitívny..takže pravdepodobne bola ovulácia 27.9.

daniela123321
10. okt 2018

@jana_13 Skús spraviť ešte jeden podvečer

lauritka
10. okt 2018

@jana_13 este chýbalo.takzr bud dnes večer zosilnie alebo az zajtra.zase mozes urobit okolo obeda.

bale1rinka
15. okt 2018

pozrite baby, voláko sa ani z grafu nevyznám, žeby až v utorok bola ovulka?

martinade
15. okt 2018

@bale1rinka z grafu na neda vycitat ci bude v utorok. Ak budeš mat zajtra alebo pozajta alebo iny den pozitívny ovu test, tak od posledného pozitívneho ovu testu dojde za približne 12-24-48 hod k ovulke.

bale1rinka
15. okt 2018

@martinade tak si ešte počkám na stúpnutie teploty

martinade
15. okt 2018

@bale1rinka merias a testujes prvy krat? ci poznas svoj cyklus a približne kedy mas ovu?
Ake dlhe mas cykly? Mas ich pravidelné?

bale1rinka
15. okt 2018

@martinade no meriam asi 2hý mesiac a testy robím už 2roky ☹ prestáva ma to baviť, menzes mám skoro pravidelný... cyklus 25-26-27 dní ako kedy a dĺžka krvácania-raz je 5 dní raz 8 dní...som po laparoskopii a povedali mi, že mám endometriózu,ale hormonálne som vraj ok už po tých všetkých zákrokoch,..tak sledujem BT a dnes mám bolesti na ľavej strane,ale teplota nestúpla test bol slabý (viď foto)tak neviem či bude zajtra ovulka či až stredu.....podľa všetkého mám ovulku cca 13-14-15 deň podľa bolestí a testov, no stále niesom tehotná ☹

martinade
15. okt 2018

@bale1rinka tak si prave v tych dnoch kedy očakavas ovu. Ak si nemala ovu test pozitívny, tak teplota nevystupila, čo je normálne lebo az po ovu vystupuje teplota. Ja mam ovu väčšinou 13-15 a tento mesiac az 17dc. Niekedy sa ovu posunie. Este chodim na folikulometriu.
Ak mozem poradiť tak prehladnejsia applikacia na bazalka grafy je fertility friend. Tam ti apka po 3 dnoch zvysenej teploty ako v 6 predchádzajúcich dňoch sama vyznaci ovu.
Ja mam tiez laparku za sebou a zaciatkom novembra ma caka dalsia, ale bojujeme dalej. Isto sa to podari ✊

bale1rinka
15. okt 2018

@martinade asi tak, táto apka mi vyhovuje, predošlý mesiac mi vyznačila ovulku ako som postupne pridávala teploty, tak asi sa mi to posunula...neviem robiť s fertility friend, voláko mi to nešlo ☹ tak ti držím palce

sticker
martinade
15. okt 2018

@bale1rinka napodobne . Isto sa to podari.

sticker
dolynkag
16. okt 2018

Žeby dnes prebehla ovu?

enusamt
16. okt 2018

@dolynkag vcera krasne pozitivny test, tak dnes sup sa snazit 😉

lili225
Autor odpoveď zmazal
heveri35
30. okt 2018

Ahojte čo myslíte je pozitívny? Ďakujem za názor

heveri35
31. okt 2018

Baby robila som si dnes digi test ovulacny, pozitívny, ale dnes som bola aj na folikumetrii a doktorka, že nič. Ako to je teda v tomto prípade?

hennyinnsbruck
31. okt 2018

@heveri35 verila by som lekarke sak ona to videla... A tieto digi testy...co ja viem skor palickove

heveri35
31. okt 2018

@hennyinnsbruck aj palickovy som robila aj ten pozitívny, doteraz co som digi robila vždy negatívny bol.

hennyinnsbruck
31. okt 2018

@heveri35 a lekarka co vravela? Aky velky je folikul? Mas Foto palickoveho?je uplne pozit?

dolynkag
31. okt 2018

@heveri35 a čo teploty, meriaš?

heveri35
31. okt 2018

@dolynkag nemeriam

heveri35
31. okt 2018

@hennyinnsbruck lekárka vravela ze nič nevidí,,nic viac. Foto palickoveho nemám, ale bola silnejšia čiarka určite.

sasajanaj
31. okt 2018

Ahojte.myslíte,že môže byť už pozitívny? Zhora:včera podvečer, dnes obed a dnes večer. Testovacej chýbal mini kúsok do rovnako silnej a dnes večer už slabšia ako na obed. Keďže menzes som tento rok mala 2 krát a jedno dvojdňové špinenie šli sme včera na to a dnes to poistime. Keď počítam to špinenie tak včera 16DC.

juliagas
4. nov 2018

Ahojte baby co si myslite o tomto? Dnes 52DC a 21 dni mi. Meska mrcha vsetky ovu testy robene dnes..

lili225
4. nov 2018

@juliagas a tehotenský si neskusala?

juliagas
4. nov 2018

@lili225 skusala ale je o nicom jako vidim tam nieco ale ajtak uz pri takom dlho meskani by mal ukazat riadne kolajnice...

lili225
4. nov 2018

@juliagas pokial nemas ovulaciu, tak jedine navstivit lekára... Teplotu si nemerias?

juliagas
4. nov 2018

@lili225 ved maaam dnesne testy to potvrdili

elly23
5. nov 2018

Včerajší test, spravila som náhodou a snažíme sa už o druhé

mimca40
10. nov 2018

Ahojte môžem ho už považovať za pozitívny ďakujem