icon

Ovulačný test - neviem, čo si myslieť o výsledku

niobe16
27. sep 2020

Ahojte maminky. S mužom sa snažíme o bábätko a dnes poobede som si urobila ovulačný test. Nakoľko som si myslela ze už mám po ovulácii lebo predchádzajúce výsledky testov boli také ze postupne bola testovacia čiarka rovnako silná ako kontrolná ale dnešný výsledok ma prekvapil a neviem co si mam o tom myslieť a ako to celé vyhodnotiť. Par sekúnd po tom ako som začala s testovaním ovulacnym testom sa objavila silná testovacia čiarka a po chvilke slabulinka kontrolná. Vobec neviem co si mam o tom myslieť. Ďakujem pekne za za Vaše rady

Ovulačný test - neviem, čo si myslieť o výsledku
marvin1234
27. sep 2020

@bambulienka25 no toto nemá cenu. 😆
Autorka, odporúčam tehotenský test.

lauritka
27. sep 2020

Preedpokladam,ze BT.nemerias?? V piatok a v sobotu bol aky??? A kolky den cyklu si?

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
persefona25
Autor odpoveď zmazal
jaskolka
27. sep 2020

@bambulienka25 a aký ešte inak ma byt pozitívny? Presne taký som mala v 6 týždni tehotenstva, testovacia svietila ako žiarovka. A kontrolna bola, slabšia, to je pointa ovulačného testu, testovacia musí byť rovnaká, alebo silnejšia ako kontrolná, čiže presne ako na obrázku.

jaskolka
27. sep 2020

Čisto na ukážku, ovulačny test v 6 potvrdenom týždni tehotenstva, len zo zvedavosti som urobila ho vtedy, testovacia v sekunde vybehla, ešte skôr ako ta kontrolna

niobe16
autor
27. sep 2020

@lauritka Nie BT nemeriam. Momentálne som 35 deň cyklu ale ešte menštruáciu ani nečakám lebo mávam veľmi nepravidelne cykly, od tých 38 dní cca koľkokrát aj do 50 dní. V piatok bol ovulačný test podobný tomu dnešnému.

marinecka95
27. sep 2020

@bambulienka25 no jednoducho ten test je mega pozitívny - ešte raz opakujem : testovacia čiarka je silnejšia ako kontrolná čiarka = POZITÍVNY OVULAČNÝ TEST !!!!!!!!!!

kikusha2212
27. sep 2020

@niobe16 ahoj. Ja som vzdy cez ovu mavala ako ty pises, najprv postupne tmavnucu testovaciu ciarku, potom rovnako tmsve a potom takyto. Testovacia ciarka bola niekolkonasobne tmavsia ako kontrolna. Ovu potom prebehla do par hodin. Dnes sa posnazte 😊

nelca0510
Odpoveď bola odstránená
marvin1234
27. sep 2020

@niobe16 ešte môže byť, že telo sa opakovane snaží ovulovať, takže sa ti stáva počas cyklu viac krát pozitívny ovu test, ja som mala 52 dňový cyklus cca (pcos) a stávalo sa to aj tri krát,ale podľa BT ovu bola až na tretí pokus. Držím palce 🙂

marinecka95
27. sep 2020

@nelca0510 nedovolí mi to nereagovať !! Musím zastať autorku diskusie - blbá, že sa opýtala či je ovulačný test pozitívny?
Mne sa stalo to isté - 15 DC ovu test pozitívny, ms meškala a 38 DC taktiež takto mega pozitívny 🤷‍♀️ Čo to malo znamenať dodnes neviem ale radšej sa podobných komentárov zdržte

niobe16
autor
27. sep 2020

@nelca0510 Blbá si tu jedine tak ty, keď sa nevieš normálne vyjadriť a hneď na druhého útočiť. Ja si nerobím ovulačné testy na určenie tehotenstva, mávam dlhé cykly čiže presne vedieť kedy mam mat ovulácii je ťažké, ale vysvetľovať ti nemusím nič.

jaskolka
27. sep 2020

@niobe16 práve preto, že máš cyklus nepravidelný, zajtra nabehni do drogérie a kúp tehotenský test, lebo je skutočne možné, ze budu tam pekne //.

nelca0510
27. sep 2020

@marinecka95 nezdrzim. Keď mám 35 DC robím tehotenský. Co ma pco alebo nie, robím ten.

nelca0510
27. sep 2020

@niobe16 tak si sleduj viacero znakov a nespoliehaj sa na ovulacne testy. Ja blbá nie som.

kikusha2212
27. sep 2020

@nelca0510 nechapem preco ju urazas. Pise, ze mava aj 50 dnove cykly, cize dnes na 35 den cyklu kludne moze mat ovu.

niobe16
autor
27. sep 2020

@kikusha2212 ďakujem pekne za jednoznačnú odpoveď 🙂

niobe16
autor
27. sep 2020

@marinecka95 ďakujem pekne 😊

niobe16
autor
27. sep 2020

@jaskolka ďakujem pekne za vysvetlenie 😊

nelca0510
27. sep 2020

@kikusha2212 co si potom robí od cca 12 dňa až po 50 ovulacne testy?? Nech sleduje iné znaky. Na pribalovom letaku je napísané, kedy je test pozitivny. AK leták nechápe, OČIVIDNE neviem čitat s porozumenim, tak asi najmúdrejšia v chotári nie je.

kikusha2212
27. sep 2020

@niobe16 nemas za co 😊 Ale ako pisu baby, moze to byt aj tehotenstvo. To mozes tersz zistit aj bez tehu testu, ak mas takyto ovu test, bud je to ovu alebo tehu. Skontroluj si krcok a ak je otvoreny vysoko, tak je to silna ovu a ak je dole tvrdy zatvoreny tak je vysoka pravdepodobnost tehotenstva 😊 kazdopadne drzim palce 😊

marinecka95
27. sep 2020

@nelca0510 no comment

kikusha2212
27. sep 2020

@nelca0510 ja som si robila ovu testy aj od 5dc ked som nevedela kedy priblizne moze byt. Pri nepravidelnom cykle na tom nie je nic blbe. Peniaze na to ma a teba to trapit nemusi aj keby ich za cyklus urobila 100

marvin1234
27. sep 2020

@nelca0510 a čo je na tom? Ja som robila testy aj merala BT a pri 52 dňovom cykle bola ovu 36 DC. čo tebe na tom vadí že autorka sa snaží zistiť kedy ovuluje?

niobe16
autor
27. sep 2020

@nelca0510 Blbá možno nie si ale pravdepodobne nevieš jednat s ľuďmi a svoje vysoke ego si dokazujes len za internetom. Viacero znakov? To co sleduješ u seba, nemusí platiť aj u druhých.

zuzuliennka1
Autor odpoveď zmazal
marinecka95
27. sep 2020

@zuzuliennka1 čítali ste reakcie v diskusii vyššie? 🙄 respektíve odporúčam naštudovať si “pravidla” kedy je ovu test pozitívny

nelca0510
27. sep 2020

@niobe16 tak majte s manželom sex kazde 2 dni. To sa trafis aj bez testov a sledovania.

babovka2321
27. sep 2020

@niobe16 aj ja som mala pri ovulacii ciarky rovnakej intenzity a v skorych stadiach tehotenstva uz takto mega pozitivny, ako ty 🙂 tie premudrele nepocuvaj, terapeut asi drahy tak aspon takto si musia vyburit svoje komplexy. Drzim palce, nech je tehotensky pozitivny 🙂