Partner hľadá výhovorky týkajúce sa môjho otehotnenia
Baby ja už neviem čo si mám myslieť. Chcem už bábätko robím všetko pre to aby som už zdravotné bola ok ale je pravda,že to sa nedá držať tak dlho a tu nastáva problém. Vždy sa s mužom skrz to pohadame lebo som mu jasné povedala,že proste už to mám ako tak ok a za mesiac by sme sa mohli snažiť lenže on stále že aspoň pol roka alebo rok aby proste bolo všetko ok ale on absolútne nechápem l,že ja nemôžem už toľko čakať. Najskôr bola výhovorka,že až po svadbe ok.Tu máme tento rok. Keď som mu povedala,že už by sme aj mohli stále,že dieťa sa ma plodiť v manželstve ale ja som mu povedala,že kde má istotu,že sa nám to hneď podarí to tiež niečo trvá a nie on proste že až po svadbe lebo to by bol hriech. Mám 38 to fakt mám ísť rodiť v 40? Stále mám pocit,že sa vyhovára. On síce tvrdí,že on dieťa chce ale ja už proste cítim že tu túžbu mám. Taktiež doktorka mi robí vyšetrenia nech viem či som ok. Povedala som mu,že ak zistím,že som už mohla mať dieťa a je už neskoro tak ani svadbu už nebudem riešiť. Ako by ste sa postavili k tomu vy? Je ale pravda,že pri sexe si pozor nedava
@evaachesa to neviem. Doktorka mi mala robit folikulometriu či ako sa to píše ale bola som chorá tak všetky vyšetrenia musím absolvovať odznova
Len on stále to podmieňuje že to musí odobriť lekár ale čo som zisťovala od ostatných báb povedali že im doktor nikdy nedal zelenú jednoducho išli do toho keď boli aspoň čiastočne ok
Ved ho tam vezmi a nech nu to lekar odobri. Mne dal vzdy lekar zelenu
Ako tak čítam Tvoje príspevky, asi má dôvod. A neviem si predstaviť, aby som prehovárala muža na dieťa. Toto má byť spoločne rozhodnutie, zodpovedne.
No tak podstatné je akú máš ovariálnu rezervu a to AMH ti vedia zistiť v ktorejkoľvek fáze cyklu, len tí odoberie krv. Takže toto si daj okamžite zistiť a ono ti to veľa napovie. Gynekologičku to malo zaujímať ako prvé keď sa ideš snažiť o dieťa pred 40tkou. Tvoj partner zjavne dieťa nechce keď má takéto výhovorky na všetko. Mali by ste si sadnúť a porozprávať sa úplne vážne ako to vidí.
Hlavne ak nemas loziska niecoho, velke cysty, co treba dat von, myomy, karcinogenne zmeny, tak ten lekar nepovie tomu tehu nie. Pre lekara je idealny vek na tehu do cca 35 -37 rokov. Cize vacsinou sam lekar od cca 32 trosku tlaci na to, ze sa spyta ci planujes deti a ze by to mala byt jedna z veci, ktoru treba riesit. Kazdy lekar vie, ze mas min rok na prirodzene pocatie. Mozes sa poradit ako na to, co odporuca za frekvenciu. Uz viac zelena to zo strany lekara nebude. Ja mam dojem, ze tu sa ides snazit Ty, lekar a chlap nosi pekne kondom. Pritom Ta taha do manzelstva s tym, ze Inak je to nie dobry napad. Tak bud alebo.
Ale prosím ťa, on s tebou žiadne deti nechce preto používa kondóm a naťahuje čas, lebo vie že ty ho už moc nemáš... čiže stačí ťa naťahovať rok dva a má po probléme :D
@procrastique Pockaj potom nu otehotnie nahodou v 43, ho drbne o zem 😂😂😂 Potom budeme citat ako „ som tehotnav 43 a muz sa odstahoval“ 😂😂😂
Tak tomuto sa hovorí tlačenie na pílu,.. ale to tak býva, keď biologické hodiny nie že tikajú, ale už dotikavaju.

@kiki68 tiež mám pocit že dieťa nechce, len ju ťahá za nos ale z nejakého dôvodu jej to nechce povedať priamo. Ešte by bolo dobré poslať ho na spermiogram či je vôbec on plodný. 🤷