Po akom čase od potratu sa vám podarilo otehotnieť?
Ahojte, viem, že tu je už veľa podobných tém, ale väčšina už sú staršie a nechcelo sa mi to popravde vyhľadávať. Som čerstvo po potrate a chcem sa vás spýtať, ako dlho vám trvalo kým ste otehotneli po potrate. Potrebujem trošku povzbudiť. Ďakujem!
ja som 2x potratila po 1.potrate som otehotnela po 3mesiacoch a po 2.potrate po roku ale to som 10mes brala antiku
@miminka89 ahoj mne dr. Povedal na prehliadke po 6 tyzdnoch, ze ak chceme mozeme okamzite. O babo sme prisli v 14tt a bola som aj na kyretazi. My sme si povedali, ze tak o 5-6 mesiacov sa zacneme snazit a podarilo sa nam to na druhy mesiac, ale nejako extremne sme to neriesili, davali sme tomu volny priebeh
@safranca tak to ti verím, že by si skončila na psychiatrii, ja si tiež neviem predstaviť, žeby som toto celé mala zažívať znova, obdivujem ťa, že si to zvládla a dokonca 2krát, ale tak svoju dávku nešťastia si už vyčerpala, teraz už bude len dobre a prajem tebe aj tvojej dcérke veľa zdravia a pekných chvíľ v živote 🙂
tiez po 3 mesiacoch, na prvy pokus.
po 3 mesiacoch
ja som otehotnela hned o mesiac,a všetko bolo o.k,narodil sa mi 4,5 kg valibuk,na to o rok a pol som ostala znova tehotná,tiež syn a o tri roky znova syn,a všetko bola v poriadku,mysli pozitivne,stale sa usievaj a všetko bude super....držim palce🙂)))
Prve tehu po dlhom cakani, uspesne, krasny syncek. Po 10 mesiacoch zasa tehu, potrat a o dva mesiace dalsi... ☹ ☹ ☹
@mircalla no aj mne povedal lekár počkať tie 3 mesiace, po prvej menštruácii mám ísť na kontrolu, takže uvidím... ak mi povie, že je všetko v poriadku tak ja som zase z tých, čo to určite nebudú siliť, nechám to na prírodu, keď to má prísť, tak to príde a potom už len dúfať, že to dobre dopadne 🙂

ahoj. nam sa podarilo takmer rok po MA, ale moze to ist aj skor. ja som mala problemy so stitnou zlazou. teraz mame doma uz nadherneho 8,5-mesacneho valibuka 🙂