icon

Po akom čase od potratu sa vám podarilo otehotnieť?

miminka89
20. júl 2014

Ahojte, viem, že tu je už veľa podobných tém, ale väčšina už sú staršie a nechcelo sa mi to popravde vyhľadávať. Som čerstvo po potrate a chcem sa vás spýtať, ako dlho vám trvalo kým ste otehotneli po potrate. Potrebujem trošku povzbudiť. Ďakujem!

Strana
z3
dakinko
12. nov 2014

ja som od juna po kyrte a zatila nič a je to už pol roka robili my to na začiatku juna takže len čakať a to robíme stale na plno nečakám na plodné neplodné dni na čo?aj cez ms to robíme ak to ma byť bude to vetko to záleží ako sa to tam vo vnutri hojí a kedy je čas.. 😉 🙂 😀 😀 😀 😀 😀

laylag
24. nov 2014

Nam sa podarilo otehotnieť asi 5 mesiacov po kyrete,no opäť nevyšlo. Potom sme otehotneli zase po 5 mesiacoch a teraz mame doma anjelika. Drzin prsty všetkým. Hlavne to nevzdavat.

denisakon
25. nov 2014

Ahoj miminka, ja som potratila v 6 týždni a je tomu 8 mesiacov. Tiež sa snažíme , tak uvidíme kedy nám to pán Boh dopraje. Držím palčeky

miminka89
autor
4. dec 2014

@denisakon ahoj to ma mrzi :( aj ja ti drzim velmi palceky, aby si si cim skor nasla // na teste 🙂 my sme uz skoro 5 mesiacov po potrate a stale velmi dufam ze sa to podari, aj ked si nemeriam nic ani netestujem ovu, ale zacina mi z toho kvalitne sibat 😀 drzim palceky vsetkym vam babenky, aby sa nam zadarilo a aby sme to dotiahli do stastneho konca 😉

denisakon
4. dec 2014

@miminka89 No miminka ja zatiaľ tiež neskúšam ovulačné testy ani teplotu... nejako sa mi do toho nechce a bojím sa že už sa budem ešte viac kontrolovať a že mi z toho začne hrabať 😉 . Teda trochu mi už hrabe, ved sa ani z tejto stránky 3 dni neviem pohnúť, čítam a čítam kadečo. Nielen o tehotenstve, našťastie ...........veľa zaujímavostí, osudov a tak si potom poviem, že ja som na tom ešte veľmi dobre 🙂 .

miminka89
autor
5. dec 2014

@denisakon no to aj ja mám také dni, že furt čítam, potom si to normálne musím zakázať, lebo si začínam všímať na sebe všetko a furt si namýšľam, že už som v tom, a potom keď príde mrcha tak ma depky chytajú... takže snažím sa to neriešiť radšej, lebo to sklamanie potom je naozaj veľké... ale to poznáme asi každá, ktoré sa snažíme... držím palčeky a určite daj vedieť, ak sa vám zadarí 😉

ivivaiveta
5. dec 2014

Ja som mala 3 potraty, 3 mimomaternicove a nakoniec mam syna, uz velkeho...u kazdeho to je rozne, poznam aj tak, ze iba jeden potrat a uz nikdy nic..dolezite je, nemysliet na to stale, nezufat, nebat sa, neobavat sa...kym som to robila, stale problem..po 10 rokoch trampot som si potom kupila psa, akoze uz stacilo, vyrovnana s osudom..... a potom som otehotnela, ziadne ani len rizikove tehotenstvo, vsetko normalne...drzim palce..

kika8259
28. dec 2014

ahojte, ja som tiez po potrate v 23tt ☹ lekar mi radi dalsie ivf az o pol roka aby sa telo zregenerovalo, no mne sa to zda strasne dlha doba... chybaju mi kopanceky malinkej preto by som bola tehu najradsej okamzite ☹
idem sa z toho zblaznit ☹

lenka369
28. dec 2014

ahoy baby . mam take problem preddvoma tyzdnami som potratila v 8tt a bola som aj na kyrete,,,,,,ale mne sa normalne zacalo robit mlieko len trocha ale predsa stalo sa vam nieco podobne?
pred troma rokmi som tiez potratila a vtedy sa mi to nestalo.

andulka82
30. dec 2014

Ahojte, ja som potratila, tiež druhý krát, ale teraz mám taký problém, že mi celý mesiac neprišla mrcha, keď som potratila prvý krát na druhý mesiac som hneď mala menzes, ale teraz nič, je to normálne, po akom čase Vám prišla mrcha. Ďakujem

dzanem
23. jan 2015

ahojte mam po spontannom potrate, teraz prva MS, som zvedava kolko to bude trvat,snazime sa rok

Strana
z3