icon

Po koľkých dňoch mi test ukáže aspoň ducha?

08snazilka80
23. mar 2018

Ahojte zenusky,tak som tu opät s nadejou uspesneho zamiesenia 🙂 ovu som mala 21.3. Viem podla mojich priznakov - bolest a pichanie v podbrusku, vodavy vytok -bolo ho nenormalne vela-normalne som mala pocit na nohavickach akoby som si cvrkla :-/ a ukazal mi to aj ovu testik...sex sme mali s manzelikom v pondelok,utorok a bohuzial v stredu ked som mala ovulku bol dlho v praci tak nebolo nist...myslite,ze sanca otehotniet je?a po kolkych dnoch mi Testik ukaze ason dusika?

dadus_ka
30. mar 2018

@pink_lady ty aj merias teplotu?

pink_lady
30. mar 2018

@dadus_ka meriam len tak 2-3dni po Ovu, potom zabudnem.
No inak také kŕče a nafúknuté brucho môžu byť aj z cysty, moja skúsenosť. Ale čítala som ze aj tehu...

dadus_ka
30. mar 2018

@pink_lady cysty nemam bola som nedavno na prehliadke a vsetko bolo ok nespinim ani mimo cyklu co zevraj pri cistach byva.

dadus_ka
30. mar 2018

@pink_lady aj ms mam pravidelnu sice dlhsi cyklus ale na chlp chodi presne a nemam nejake extra velke krvacanie ale take normal. Cystu mozem urcite vylucit :D

08snazilka80
autor
30. mar 2018

Baby opat k tomu mojmu krcku-teraz som akusala tak je nizko a tvrdy-ale ze extra tvrdy taky este nebol,ale hlienu je nejak menej ako bolo

majkavid
30. mar 2018

@08snazilka80 ahoj ... podla mojej skusenosti. Snazenia sa. O. Babetko bolo take kupivanie ovu.teste a merania a vytok. A tak dalej stale to iste .. az. Raz mi manzel vyhodil ovu testi a povedal dost uz som bola stoho blba ... boli sme na dovolenke a mediac potom boli // netreba to prehanat .... a teraz ma maluch 14 mesiacov a zasa teraz cez kramy som otehotnela som. V 10tt

dadus_ka
30. mar 2018

@08snazilka80 vidis hovorila som ti ze sa meni pocas dna 🙂

08snazilka80
autor
30. mar 2018

@dadus_ka zase ma podbrusko boki a krize ,tak lezim...nevladzem cely tyzden taka som unavena-dnes som nebola schopna skoro nic urobit,ani pradli nemam poskladane esye to ma caka teraz vecer a chcem esye vysavay a zmyvat,lebo ideme na vikens k rodicom mojim...ale nevladzem,manzel sa mi smeje ze som leniva,ake toti je unavou vycerpanostou :-/

dadus_ka
30. mar 2018

@08snazilka80 tak oddychuj radsej. Ja zas niesom moc unavena nez obvykle.

tinka0000
30. mar 2018

Ja som mala dneska test biely ☹ takze sa pripravim asi na mrchu ☹

08snazilka80
autor
30. mar 2018

@dadus_ka dala som sa malou pozerat na jojke rozpravku ale asi odspim 😉 moja zlata ma obskakuje co mi je zvlastne...akokeby tusila ze sa nieco deje a pri tom si s muzom davame bacha na jazyk pred nou 🙂

tinka0000
30. mar 2018

Je tam nieco,ci nie ☹ ??
@08snazilka80

dadus_ka
30. mar 2018

@08snazilka80 heh asi by chcela velmi braceka alebo sestricku ze 🙂

08snazilka80
autor
31. mar 2018

Dnes tesy beloba...kaslem...idem si uzivat sviatky a nazrat sa kolacov 🙂 v stredu ak ms nepride tak kupim dalsi test a uvidim

dadus_ka
31. mar 2018

Aj ja mam negativny. Ms ale zatiaľ neprisla. No teplota dnes klesla o 0.10 zacinam sa obavat. 😟

tinka0000
31. mar 2018

@08snazilka80 Aj JA mam biely test...mrcha 2eho, takze uvidim...

08snazilka80
autor
31. mar 2018

@tinka0000 nechapem preco,lebo ked mi pred tym ukazal slabunku ciarku z poobedneho mocu a dnes z ranneho nic...ale zle mi je neskutocne,posbrusko,krize prsia,trosku zjem a uz som nafuknuta :-/

pink_lady
31. mar 2018

@08snazilka80 po zaschnutí môže ukázať čiarku každý test...
Ja som ešte netestovala, zajtra skúsim možno

@dadus_ka mala som veľa cyst a nikdy som nespinila vždy mrcha aj ovulka presne. Pomaly na hodinu. A raz si na preventivke ani Dr nevšimol a p 2tyzdne mi praskla... To sa vylúčiť nikdy nedá... A práve to prasknutie sa prejavuje tak kŕče a nafúknuté brucho... Inak aj teraz mam na pravom vaj cystu, ut 3roky ale nemení sa, nerastie. Ale foliky 3som teraz mala na pravom takže ja očakávam dvojičky :

sticker
dadus_ka
31. mar 2018

@pink_lady ja urcite nemam cysty 🙂

pink_lady
31. mar 2018

@dadus_ka nevravím ze musíš mať ;)

08snazilka80
autor
31. mar 2018

Vrchny dneskajsi ten ranny a spodny zo vcera

lukaskam
31. mar 2018

@08snazilka80 uvidíš daj tomu čas 😉inak mne tiež vždy poobedny test vyšiel lepšie ako ranný. A naj je digi ten ukáže hneď. 😊 Držím palce 🤗

08snazilka80
autor
31. mar 2018

@lukaskam myslis ze digi by mi ukazal 10dpo ked je 25tkovy?

lukaskam
31. mar 2018

@lukaskam mne ukázal už päť dní pred očakávanou menštruácna pruzkovom nič a ten bol desiatkovy

lukaskam
31. mar 2018

@08snazilka80 ten pružkovy bol desiatkovy 😉

08snazilka80
autor
31. mar 2018

@lukaskam a znacku si mala toho digi?kolko asi stal?pojdem teraz vecer do tesca tak by som zbehla k nim do lekarne len ci ho maju

lukaskam
31. mar 2018

@08snazilka80 clearblue neviem či je ešte nejaký iný a popravde som neštudovala aký je? Robila som si obyčajný vyšiel negatívne ale už tretí deň po sebe som bola hladná presne o 12tej a musela som mať teplý obed čo dovtedy u mňa vôbec nehrozilo tak som vedela že niečo nesedí 😊tak som hneď keď som dojedla šla kúpiť ten Digi a bolo tam +1-2

lukaskam
31. mar 2018

@08snazilka80 a cena cca 8,00 eur

dadus_ka
31. mar 2018

To je zvlastne. Kamoske ukazal digi az po tom co uz mala pozitivny aj obycyjny. Predtym jej ukazal minusko. Vraj je 25

sasa1983
31. mar 2018

Čaute baby, chcela by som sa vám ospravedlniť, ak som pôsobila neosobne alebo arogantne, nemala som taký úmysel, snažili sme sa o baby roky, testov som si porobila kvantá. .Z mojej strany mi lepšie padlo nechytanie sa hociakej nádeje, lebo bola zväčša len sklamanim. Konkrétne myslím robené testy 8-10-12 DPO a potom ich falošná pozitivita/negatíva.