icon

Po koľkých dňoch mi test ukáže aspoň ducha?

08snazilka80
23. mar 2018

Ahojte zenusky,tak som tu opät s nadejou uspesneho zamiesenia 🙂 ovu som mala 21.3. Viem podla mojich priznakov - bolest a pichanie v podbrusku, vodavy vytok -bolo ho nenormalne vela-normalne som mala pocit na nohavickach akoby som si cvrkla :-/ a ukazal mi to aj ovu testik...sex sme mali s manzelikom v pondelok,utorok a bohuzial v stredu ked som mala ovulku bol dlho v praci tak nebolo nist...myslite,ze sanca otehotniet je?a po kolkych dnoch mi Testik ukaze ason dusika?

08snazilka80
autor
7. jún 2018

Babky ahojte.ja som dnes 8dpo test pepino,ja tam vidim // ... ???

08snazilka80
autor
7. jún 2018
08snazilka80
autor
7. jún 2018

No tak este jeden...sama som zvedava co z toho bude

hennyinnsbruck
7. jún 2018

@08snazilka80 dost blbo je to vidno, nevidno ci kanalik alebo druha ciarka... Testni zajtra /pozajtra drzim silno palceky

dadus_ka
7. jún 2018

@08snazilka80 niečo sa rysuje ale este je skoro, skus o 2 dni budeme mudrejsi 😊

08snazilka80
autor
7. jún 2018

Ved toto ze na.foto to velmi zle vidno v skutocnosti ma.farbu do ruzova...nechcem nist zakriknut ... Bolo by stastie keby sa zadarilo...presne 2roky dozadu som bola tehu...vtedy som mala poslednu ms 18.5. a teraz keby som tehu tak ms posledna by bola 11.5. 😀 vtedy som sa citila presne tak ako teraz

08snazilka80
autor
7. jún 2018

@dadus_ka a ty ako tehulkujes?

dadus_ka
7. jún 2018

@08snazilka80 zatial klasicke priznaky unava strasna, zle mi je ked som hladna, tazko ked sa najem, netrávy mi 😁 bola som 6tt+4 na utz tak bolo vidieť embryo ale este nebolo srdiecko tak na dalsiu idem 20.6. To budem 9tt+3 tak sa tesim s malou dusickou aby všetko dobre dopadlo, to uz by som mala dostat knizku.

08snazilka80
autor
7. jún 2018

Ze urob zajtra dalsi a uvidis...no ja isto do zajtra vydrzim :-P kuknite,robeny cca 5minut dozadu

08snazilka80
autor
7. jún 2018

@08snazilka80 na zivo je krasne ruzovy,skoda ze tak neukaze na foto...myslim,ze je to dostojny ,,duch" 😀

08snazilka80
autor
7. jún 2018

Skusila som este jeden zaber ked trosku preschol

dadus_ka
7. jún 2018

@08snazilka80 no moja tak toto je pekna ružová ciarka, zeby som uz mohla gratulovať? 😊😍

08snazilka80
autor
7. jún 2018

@dadus_ka velmi dufam ze to bude ok...tymto len vse zacina...modlit sa aby malinke ostalo pri mne 🙂

dadus_ka
7. jún 2018

@08snazilka80 a ako sa citis? Nemala si take bolesti ako na ms ze sa uhniezduje?

biela_sova
7. jún 2018

@08snazilka80 pozitivny

08snazilka80
autor
7. jún 2018

@dadus_ka tak tie bolestia mam uz zo 3-4dni...skor take pichave...prsia mam spuchnute,bradavky citlive-co vobec nemavam...mne nevadi ani ked ai ich stlacim medzi prsty a vcera ked ame tutkovali s muzom tak som mu skoro vypalila ked ma za bradvku chytil...a je mi zle-na zvracanie,chrbat/krize ma bolia a unavena som...nic nevladzem cely den a vecer akoby som ozila a nie a nie zaspat :-P tak ja som takto...ale 8dpo a takyto test...no fuha nechapem 😀

biela_sova
7. jún 2018

@08snazilka80 presne sedi aj popis aj 8dpo 🙂 si tehulka

08snazilka80
autor
7. jún 2018

@biela_sova otazka-kedy ist k dr???okolo 7tt???

hennyinnsbruck
7. jún 2018

@08snazilka80 juhuuuuuuu tesim sa😍😍😍

08snazilka80
autor
8. jún 2018

Vrchny je zo vcera a spodny dnes ranny

lenkaaninka
8. jún 2018

@08snazilka80 myslím že je to tam

biela_sova
8. jún 2018

@08snazilka80 aj okolo 6tt, aspon vyvrati mimomaternicove tehu. Zatial papaj kyselinu listovu (moj dr povedal,ze je to jedno, aku znacku, ja som mala tu z Dr Maxa, a maly rastol pekne a zdravo prvy trimester)

biela_sova
8. jún 2018

@08snazilka80 podla toho, o co Ti ide...ak si xces dat len potvrdit (spravne lokalizovane) tehu, tak okolo 6tt. Alebo ak potrebujes potvrdenie na rizikove tehu, tak Ti ho vyda lekar, kde napise gravidita 6tt. Ak chces pockat na akciu srdiecka, tak od 7tt uz budes vidiet blikajucu bodocku (prirpav sa na slzy stastia, pre mna asi najdojemnejsi ultrazvuk do konca tehu, lebo bol prvy, kde bolo vidiet, aky je to malinky bojovnik, ze take male telicko ma tak silne srdiecko, tak velmi chce zit) 😉

dadus_ka
8. jún 2018

@08snazilka80 no konecne je to tam 😊😍 urcite este zopakuj kazdy 3 den aby si videla rozdiel, dr zavolaj az ked ti bude aspon minimalne tyzden meskat a on toli uz da vhodny termin podla ms neboj.

08snazilka80
autor
8. jún 2018

@dadus_ka no ved prave ze KONECNE 🙂 moj este nevie...chcem mu to tak len medzi recou povedat 😀

dadus_ka
8. jún 2018

@08snazilka80 len tak akoze nic? 😄 Nieeee priprav niake prekvapko a pockaj si na lepsi test nech mu mozes aj ukazat

08snazilka80
autor
8. jún 2018

@dadus_ka ja som myslela takto ze urobim-rozhodli sma sa minule s muzom ze ideme zacat cvicit spolu,aj stravu upravit...tak len cakam kedy sa ma opyta ako kedy zacneme a ja mu poviem ze som momentalne vo faze objemovka :-P rysovacka zacne o 9mesiacov :-P ci???

08snazilka80
autor
8. jún 2018

@hennyinnsbruck aj ja a neskutocne 🙂

dadus_ka
8. jún 2018

@08snazilka80 nooo to je dobry napad to sa mi paaaci 😊😊😊😋

pink_lady
8. jún 2018

@08snazilka80 supeeeeer, gratulujem!!!!!!