icon

Po sexe som išla na wc. Mohla som všetko vymočiť?

6. okt 2021

Ahojte môj muž sa do mňa spravil , ale po milovaní som cca do troch minút šla na wc myslíte že som mohla vycikať všetko???

dianka318
6. okt 2021

Nakoniec zistime, ze to semeno je v tej tretej dierke..a aj to, preco "zatisla" 😂😂😂 mam pocit, ze som sa vratila tak cca 15 rokov spät a citam otazku v casopise bravo 😂 ja si len myslim, ze niekto nas tu chce kazdy den pobavit 😂

mmoni89
6. okt 2021

Tak cosi vytecie to je samozrejme ale určite nie všetko, chrániť sa treba inak ako vycikanim 😉

kinderzwillinge
6. okt 2021
veronika4495
Odpoveď bola odstránená
babovka2321
6. okt 2021

Ze zatisla som, moje nervy😂😂😂😂

alzbeta7
6. okt 2021

@bambulienka25 príliš skoro ? Mesiac po styku Sa to dá zistiť keď nepríde MS

sunshine_18
6. okt 2021

Necikas cez posvu.. Spermie ti nešli do mechúra ale do posvy a odtiaľ ďalej kým si sa ty išla vycikat oni už dávno boli aspoň niektoré niekde inde takže určite v tebe niečo ostalo

ankare
6. okt 2021

Ty cikas z inej dierky. Penis sa strká do vagíny, to je zase iná dierka. Síce gravitáciou kus semena vyjde, ale tá hlavná dávka smerovala ku krčku. Teda je možné, ze došlo ku oplodneniu.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
misajelka
6. okt 2021

@stanulienkat to vážne? no smejem sa

lenqua_12325
6. okt 2021

Nech Ti to robí radšej do riti 😬 ako prepáč, ale ...

lenqua_12325
6. okt 2021

Pozor, aby si nemusela "tisnúť" o pár mesiacov v pôrodnici 🙏🤦‍♀️

stanulienkat
6. okt 2021

@misajelka zeby to bola z mojej strany ironia????

mima1
6. okt 2021

Prepac no dufam ze vyslo vsetko a dieta z toho nebude lebo ak bude take mudre ako ty tak fakt neviem. Niesom ani ja mudra ale toto naozaj nemozes mysliet vazne co sa pytas?

ailiba
6. okt 2021

Všetko určite nevyšlo, áno úplne bez problémov môžeš otehotnieť. To, že po styku treba robiť stojku je povera. Už keď do teba strekol semeno išlo do teba to, čo tam malo ísť.

misajelka
6. okt 2021

@stanulienkat neznelo to ironicky

stanulienkat
6. okt 2021

@misajelka Bolo to pre autorku. Myslela som to tak, že na blbú otázku blbá odpoveď.🙂

oblecenie99
6. okt 2021

Stačí jedna jediná spermia ;) a tú určite neuvidíš voľným okom..

asia83
6. okt 2021

Keď cikáte, tak úplne do prázdna by mal ísť močový mechúr. Tak snáď ste vycikali všetko. To už my nevieme, neboli sme vo vašom močovom mechúri, keď ste cikali. P.S. Naštudujte si rozmnožovanie cicavcov-ľudí, ako to prebieha, kde čo ide. Naštudujte si tiež elementárnu urológiu, minimálne čo je kde, akým spôsobom sa vylučuje moč, ci to vôbec môžete dávať do súvisu s reprodukčnými orgánmi. Zle ste položili otázku. Viac čítať treba, pomaly sa už nebudete vedieť po slovensky vyjadrovať. Ľudia hlupnú. 🤦‍♀️

miskakyska
6. okt 2021

...

c_est_la_vie
6. okt 2021

Ja som presne takto prvýkrát otehotnela. Ale teda my sme vtedy dieťa ani neplánovali, ani sa extra nebránili, ísť na wc po sexe je u mňa bežný reflex. Ak by som nechcela otehotnieť, tak gravitácia nie je spoľahlivá antikoncepcia 🙄.
Spermie síce vytecu, ale nie všetky, keďže je to iný otvor.

kulumulu123
6. okt 2021

Ešte si neprišla na to koľko tam máš dier??? Najbližší sex prosím praktizuje až keď budete preberať na biológii ľudské telo tuším je to v siedmom ročníku aspoň za mojich čias to tak bolo 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

slavomira1980
6. okt 2021

@nyusika no dpc. Zabehla mi CocaCola 😅😅😅

kulumulu123
6. okt 2021

@nyusika skoro som si cvrkla aj ja tak dúfam ze so mňa nevytecie to co nema 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

kitycat
6. okt 2021

Presne som vedel co tu mozem cakat.

A tvoj muz cika pred druhym sexom? Vraj aj to je forma "zarucenej" antikoncepcie🤣🤣🤣

diusqa761
6. okt 2021

Autorka : áno, môžeš ostať tehotná . To že z teba ejakulát vytečie neznamená že tam už ani kvapka nieje a si ok. Keby to tak bolo tak ľudstvo nepotrebuje antikoncepciu. Stačí aj kvapka aby si otehotnela takže ak si chceš byť istá že neotehotnieš tak si bež kúpiť do lekárne tabletku po a nabudúce používajte ochranu. A prosím , neskúšaj ani prerušovanú súlož , z toľkej sa tiež už narodilo detí...

anka2015
6. okt 2021

Ešte by som vyskúšala Urinal Acut - aby si mala istotu 😂

kengurica
6. okt 2021

Nebuďte všetky tak cynické a hrubé.
Určite to myslela tak, že jednoducho gravitácia ( a áno, aj tlak pri močení) spôsobila, že väčšina semená vytiekla. Som si istá, že vie, ako to s tými otvormi je.
Vytieklo dosť, ale určite nevytiekla všetko, na otehotnenie stačí ozaj malo spermií (ta povestná kvapka lásky) stačí ak sa dostanú ku krčku. Takže šanca je takmer rovnaká, ako keby si hodinu ležala s vyloženými nohami.

miadi
6. okt 2021

Je jedno ci z teba vytecie semeno 3minuty po sexe alebo druhy den. Tak ci tak z teba nikdy nevytecie vsetko. Tisicky spermi v tebe ostalo a zije okolo 3-6dni. Staci jedna na oplodnenie vajicka. Potom tie ostatne mrtve vyplavy leukorrhea . V pripade ze neotehotnies vyplavy ich cyklus hlien + menstruacia..

mandarinka1980
7. okt 2021

Moja zlatááááá.... 👏

sticker