Po sexe som išla na wc. Mohla som všetko vymočiť?
Ahojte môj muž sa do mňa spravil , ale po milovaní som cca do troch minút šla na wc myslíte že som mohla vycikať všetko???
Tak cosi vytecie to je samozrejme ale určite nie všetko, chrániť sa treba inak ako vycikanim 😉
Ze zatisla som, moje nervy😂😂😂😂
@bambulienka25 príliš skoro ? Mesiac po styku Sa to dá zistiť keď nepríde MS
Necikas cez posvu.. Spermie ti nešli do mechúra ale do posvy a odtiaľ ďalej kým si sa ty išla vycikat oni už dávno boli aspoň niektoré niekde inde takže určite v tebe niečo ostalo
Ty cikas z inej dierky. Penis sa strká do vagíny, to je zase iná dierka. Síce gravitáciou kus semena vyjde, ale tá hlavná dávka smerovala ku krčku. Teda je možné, ze došlo ku oplodneniu.
@stanulienkat to vážne? no smejem sa
Nech Ti to robí radšej do riti 😬 ako prepáč, ale ...
Pozor, aby si nemusela "tisnúť" o pár mesiacov v pôrodnici 🙏🤦♀️
@misajelka zeby to bola z mojej strany ironia????
Prepac no dufam ze vyslo vsetko a dieta z toho nebude lebo ak bude take mudre ako ty tak fakt neviem. Niesom ani ja mudra ale toto naozaj nemozes mysliet vazne co sa pytas?
Všetko určite nevyšlo, áno úplne bez problémov môžeš otehotnieť. To, že po styku treba robiť stojku je povera. Už keď do teba strekol semeno išlo do teba to, čo tam malo ísť.
@stanulienkat neznelo to ironicky
@misajelka Bolo to pre autorku. Myslela som to tak, že na blbú otázku blbá odpoveď.🙂
Stačí jedna jediná spermia ;) a tú určite neuvidíš voľným okom..
Keď cikáte, tak úplne do prázdna by mal ísť močový mechúr. Tak snáď ste vycikali všetko. To už my nevieme, neboli sme vo vašom močovom mechúri, keď ste cikali. P.S. Naštudujte si rozmnožovanie cicavcov-ľudí, ako to prebieha, kde čo ide. Naštudujte si tiež elementárnu urológiu, minimálne čo je kde, akým spôsobom sa vylučuje moč, ci to vôbec môžete dávať do súvisu s reprodukčnými orgánmi. Zle ste položili otázku. Viac čítať treba, pomaly sa už nebudete vedieť po slovensky vyjadrovať. Ľudia hlupnú. 🤦♀️
Ja som presne takto prvýkrát otehotnela. Ale teda my sme vtedy dieťa ani neplánovali, ani sa extra nebránili, ísť na wc po sexe je u mňa bežný reflex. Ak by som nechcela otehotnieť, tak gravitácia nie je spoľahlivá antikoncepcia 🙄.
Spermie síce vytecu, ale nie všetky, keďže je to iný otvor.
Ešte si neprišla na to koľko tam máš dier??? Najbližší sex prosím praktizuje až keď budete preberať na biológii ľudské telo tuším je to v siedmom ročníku aspoň za mojich čias to tak bolo 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@nyusika no dpc. Zabehla mi CocaCola 😅😅😅
@nyusika skoro som si cvrkla aj ja tak dúfam ze so mňa nevytecie to co nema 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Presne som vedel co tu mozem cakat.
A tvoj muz cika pred druhym sexom? Vraj aj to je forma "zarucenej" antikoncepcie🤣🤣🤣
Autorka : áno, môžeš ostať tehotná . To že z teba ejakulát vytečie neznamená že tam už ani kvapka nieje a si ok. Keby to tak bolo tak ľudstvo nepotrebuje antikoncepciu. Stačí aj kvapka aby si otehotnela takže ak si chceš byť istá že neotehotnieš tak si bež kúpiť do lekárne tabletku po a nabudúce používajte ochranu. A prosím , neskúšaj ani prerušovanú súlož , z toľkej sa tiež už narodilo detí...
Ešte by som vyskúšala Urinal Acut - aby si mala istotu 😂
Nebuďte všetky tak cynické a hrubé.
Určite to myslela tak, že jednoducho gravitácia ( a áno, aj tlak pri močení) spôsobila, že väčšina semená vytiekla. Som si istá, že vie, ako to s tými otvormi je.
Vytieklo dosť, ale určite nevytiekla všetko, na otehotnenie stačí ozaj malo spermií (ta povestná kvapka lásky) stačí ak sa dostanú ku krčku. Takže šanca je takmer rovnaká, ako keby si hodinu ležala s vyloženými nohami.
Je jedno ci z teba vytecie semeno 3minuty po sexe alebo druhy den. Tak ci tak z teba nikdy nevytecie vsetko. Tisicky spermi v tebe ostalo a zije okolo 3-6dni. Staci jedna na oplodnenie vajicka. Potom tie ostatne mrtve vyplavy leukorrhea . V pripade ze neotehotnies vyplavy ich cyklus hlien + menstruacia..
Moja zlatááááá.... 👏

Nakoniec zistime, ze to semeno je v tej tretej dierke..a aj to, preco "zatisla" 😂😂😂 mam pocit, ze som sa vratila tak cca 15 rokov spät a citam otazku v casopise bravo 😂 ja si len myslim, ze niekto nas tu chce kazdy den pobavit 😂