Počatie na prvýkrát
Ahojte, s priateľom sme si povedali, že sa pokúsime o bábätko. Sme spolu 3 roky a nikdy som nebrala antikoncepciu ani nič. Vyšlo to niekomu hneď na prvý raz? Veľmi by som sa tešila keďže aj priateľ si nedávno našiel nejaké kŕčové žily a bojí sa, že nebude môcť mať deti. Máte aj s takýmto niečim skúsenosti? Ďakujem 🙏🏼
@melany4 viem sa vžiť do ludi ktorí to majú ťažké, a to je najhoršie vidieť, že niekde sú detičky aj 4 a nemajú sa dobre. A tam kde ich chcú, tak to nejde. Ja som najviac vďačná za svoje dve zdravé deti. Čím ďalej tým viac si človek uvedomuje, že v živote nie je väčšie bohatstvo.
@didip áno, mám po 9 rokoch..tiež som nebrala antikoncepciu, len sme si dávali ‘pozor’ a keď sme sa rozhodli, tak to hneď vyšlo..dcera sa podarila na 2x😊
krčové žily má na pinďúri? 😝
My sme boli spolu 9 rokov, tiez som sa nikdy nechranila a podarilo sa hned na prvy pokus ako sme skusili. 🙂
@didip nám to vyšlo na prvý krát aj s dcérou s jej otcom aj teraz s mojim mužom 🙏
My tiež dve deti a obe na prvýkrát 😂
@bajka16 🤣🤣 toto isté aj môj...idem urobiť chlapca...aj urobil🤣💁
Ja som oba razy otehotnela hned... asi patrim medzi zeny, ktorym staci dlhsie pozriet chlapovi na trenky a je to 😂

@sivana09 jasné chapem😉