icon

Počatie na prvýkrát

didip
31. júl 2022

Ahojte, s priateľom sme si povedali, že sa pokúsime o bábätko. Sme spolu 3 roky a nikdy som nebrala antikoncepciu ani nič. Vyšlo to niekomu hneď na prvý raz? Veľmi by som sa tešila keďže aj priateľ si nedávno našiel nejaké kŕčové žily a bojí sa, že nebude môcť mať deti. Máte aj s takýmto niečim skúsenosti? Ďakujem 🙏🏼

Strana
z2
melany4
31. júl 2022

@sivana09 jasné chapem😉

kiki68
31. júl 2022

@didip ano , nam, skusili sme a hned bum a bolo. S byvalym to roky neslo.

bajka16
31. júl 2022

@melany4 viem sa vžiť do ludi ktorí to majú ťažké, a to je najhoršie vidieť, že niekde sú detičky aj 4 a nemajú sa dobre. A tam kde ich chcú, tak to nejde. Ja som najviac vďačná za svoje dve zdravé deti. Čím ďalej tým viac si človek uvedomuje, že v živote nie je väčšie bohatstvo.

laurikagab
31. júl 2022

@didip áno, mám po 9 rokoch..tiež som nebrala antikoncepciu, len sme si dávali ‘pozor’ a keď sme sa rozhodli, tak to hneď vyšlo..dcera sa podarila na 2x😊

deti95060810
31. júl 2022

krčové žily má na pinďúri? 😝

83lenka83
1. aug 2022

@didip chodila som s mužom 6 rokov, nikdy sme nemali žiadnu ochranu a hneď po svadbe na prvý šup som otehotnela v 27 rokoch. Druhý x ked som mala 35 a tiež na prvý x.

x_mery_x
1. aug 2022

My sme boli spolu 9 rokov, tiez som sa nikdy nechranila a podarilo sa hned na prvy pokus ako sme skusili. 🙂

olivia2001
1. aug 2022

@didip nám to vyšlo na prvý krát aj s dcérou s jej otcom aj teraz s mojim mužom 🙏

daranka18
1. aug 2022

My tiež dve deti a obe na prvýkrát 😂

vifoncitta
1. aug 2022

@bajka16 🤣🤣 toto isté aj môj...idem urobiť chlapca...aj urobil🤣💁

simsalabim
1. aug 2022

Ja som oba razy otehotnela hned... asi patrim medzi zeny, ktorym staci dlhsie pozriet chlapovi na trenky a je to 😂

macko1007
23. sep 2022

@didip nam 3tehotenstva na prvu supu 🙂 klop klop🍀

Strana
z2