icon

Pokúšame sa o bábo

besser
2. feb 2017

Ahojte, je tu niekto kto sa tiež pokúša o bábo ? 🙂

ivuska00
7. feb 2017

@kristinenka jaaaj, zle čítam, bože 😀 Tak to by si teda mohla vyskúšať, možno sa už objaví dúšik 🙂 🙂

besser
autor
7. feb 2017

@ivuska00 no tak teraz nemam pacientku ktorú musim prekladať chvalabohu ale psychickej energie mi zje za tri týždne dosť
Aha dobre ďakujem ti včera sme skúsili piše mi ešte že plodnosť stredná podla toho kalendára ale neviem či je dobre sa toho držať
Ako sa má malinký? 🙂
No je to take stresy naraz koli všetkému verím že to zvládne teraz musi byť hlavne silný a nevzdávať sa! A ďakujem ti veľmi 🙂

tanecnica82
7. feb 2017

@besser dievcata 8 dni po ovulacii je zavčasu sa testovať? Som nedockava

kristinenka
7. feb 2017

@tanecnica82 taka ista nedockava som aj ja, najradsej by som aj ja testla :D. rozmyslam nad tym ktory spravim ako prvy.ci skusim digitalny alebo obycajny

tanecnica82
7. feb 2017

@kristinenka príznaky mám podobne ako ty..Podľa mňa tebe už test ukáže..Veď to každú chvíľu dostaneš ms no nie?

kristinenka
7. feb 2017

@tanecnica82 ja som mala poslednu MS 23.januara. potom padlo rozhodnutie ze sa ideme teda snazit..... pred OVU sme sa milovali kazdy den, tu som mala vcera. dalsiu MS mam dostat 20.2., tak dufam ze test mi uz ukaze nieco.

tanecnica82
7. feb 2017

@kristinenka no ja to asi risknem dnes. Aj keď neviem či sa nieco ukáže

kristinenka
7. feb 2017

kolko mas od OVU?

tanecnica82
7. feb 2017
kristinenka
7. feb 2017

no ako sa poznam, to uz isto budem robit :D😉

klarini17
Autor odpoveď zmazal
ivuska00
Autor odpoveď zmazal
ivuska00
Autor odpoveď zmazal
majuska72
8. feb 2017

@klarini17
@besser Ahoj baby. Ja som včera mala dostať mrchu, no nedostavila sa. Ale obávam sa,že mi cyklus rozhadzal inofolic, lebo som tu na MK čítala také prípady. No viac by ma potešilo keby nepríde najbližších 9 mesiacov 🙂 držte palce

kristinenka
8. feb 2017

@klarini17 som na tom cca rovnako,17 DC a od prveho snazenia tyzden. 😉

klarini17
Autor odpoveď zmazal
besser
autor
8. feb 2017

@klarini17 takto sa prejavovala presne moja mykoza ked som mala ...take male čiastočky hustý výtok svrbenie až pálenie canesten combi akut mi pomohol nato sa da kupit voľne v lekárni su tam tri tabletky plus krem

besser
autor
8. feb 2017

@klarini17 a tiež som mala take bolesti v maternici ani spat som nemohla

besser
autor
8. feb 2017

@klarini17 a pri styku som mala bolesti dosť a potom napuchnutú pindu
Prepač že pišem ako debil ale presadám z jedného metra do druhého a myšlienky mi takto prúdia 😥

besser
autor
8. feb 2017

@ivuska00 tak je to namáhavé dosť keď od rana do večera ti niekto stale niečo prikazuje...ale dám sa asi na tu 8hodinovu opateru ked tu mam aj bydlisko budem mať viac pokoja 🙂 93ma babka pri ktorej som
Velmi to saje energiu z človeka
Ano to aj on povedal že sa teši aj na vnúčatá a aj bratovi na stužkovu musi isť ;)
Dnes ho púšťajú domov a za 10dni sa uvidí čo dalej.
Jej to je mile a nebojí sa Nočníka? Tak to každé dieťatko skúša aj tvoj malinký čo si dovoliť može ;)
Teši ma ja som Dominika ;)
Dnes mam nejakú zlu náladu neviem čo to a plakať sa mi chce stale

klarini17
Autor odpoveď zmazal
ivuska00
9. feb 2017

@klarini17 počkám určite, nebudem si zatiaľ robiť nádeje 🙂
A nič ťa teda nesvrbí, neštípe? Zvláštne... ešte stále to pretrváva? Nech to čím skôr prejde 🙂

ivuska00
Autor odpoveď zmazal
klarini17
Autor odpoveď zmazal
besser
autor
9. feb 2017

@ivuska00 no je ale snažím sa už to robim rok a pol a obdivujem tie ženy ktoré to dokážu aj 10rokov robiť..tak prezliekam kupem a tak ako male dieta to mam prípravu 🙂
No tak presne že by to bolo iné tešila by som sa určite neviem to popísať lebo som to ešte nezažila ;) ty už maš jedno krasne chlapča ktoré ti určite robi veľkú radosť každým dňom ;)
Ano zvládne podporuje ho celá rodina dokonca sa ozvali aj ludia ktorých nečakal a všetci ho podporujú 🙂
Tak to je skvele aj ja to podporujem ked niekto tam skor učí malinké už na nočník ;)
A čo sa zobudi a už je vyspinkany a chce sa hrať?
Nové ani nie tiež dajako odišli len včera som asi hodinu plakala len tak a dnes mi už je dobre ;)
Ale mam týžden do krámov tak neviem no
Aj test som si už kupila ale drahé fakt 6,50€ a je tam len jeden a to je ten najlacnejší :/
A si mi ty poslala srdiečko?? ❤❤ ďakujem ak si to bola ty ale aj okrem iného ti ďakujem za podporu a tebe sa to už kráti!!zachvilku Valentín len žiadna červená čiapočka 😁

ivuska00
Autor odpoveď zmazal
besser
autor
9. feb 2017

@klarini17 hlavne nech ti to odíde tieto pocity aby ti zle nebolo dávaj si prosim na seba pozor ...ale nikdy nevieš nepríde ms a objavia sa dve // a budeš tá najšťastnejšia !❤

ivuska00
Autor odpoveď zmazal
hcyporadca
9. feb 2017

prajem pekný deň.rád by som prispel svojou troškou k vášmu zdárnemu pokusu, touto myšlienkou. Zatiaľ je málo známa súvislosť medzi výškou hladiny homocysteinu oboch partnerov a počatím.Už veľa párom pomohla táto skutočnosť.Žiaľ ešte je málo miest kde sa dá tento faktor v krvi vyšetriť, no predsa je tu prvá lastovička na Slovensku.
Poprad Zdravotnícka 4 kontakt 0907 123 321.
info www.vitaminyspribehem.cz

klarini17
Autor odpoveď zmazal