icon

Pomohol vám liek Duphaston otehotnieť?

micak
8. dec 2011

Ahojte,
so snúbencom sme pevne rozhodnutí, že chceme bábätko. Už som vo viacerých diskusiách písala - teraz som vo 4. dni užívania duphastonu (prvýkrát). Gynekologička mi povedala, že ak mi cyklus napraví, je šanca, že otehotniem. Viac som od nej nezisťovala, nakoľko som ešte nebola rozhodnutá.
Mám ale na vás, mamičky či budúce mamičky, ktoré máte stanovené PCO, predbežné otázky. Pomohol vám duphaston? Čo bude nasledovať po tom, ak mi nepomože? Aké vyšetrenia a následné zákroky budú potrebné? Ak sa mi nepodarí otehotnieť do februára len s duphastonom, chcem ísť ďalej...
ĎAKUJEM ya každú odpoveď !

snehulienka82
3. mar 2014

@dena512 mozes brat, ale je iba na lekarsky predpis.

lennykai
27. mar 2014

ahoj veru chcem sa opýtať na dufastol píšeš že si ho brala prvé tri mesiace od kedy ti ho predpísal lekár? dakujem za odpvoved erika

lennykai
27. mar 2014

@patkobo ahoj chcela som sa opýtať na dufastol lekár ti ho predpísal hned na začialtku. ja som pred rokom tiež potratila avčera som zistila že som tehotná je to čerstvé krámy mi meškali jeden den. či ti to predpísal až od 8 tt. dakujem za odpove. erika

patkobo
28. mar 2014

@lennykai fuha..keby ja som si to pamatala 🙂 .. ale ano, asi hned ako som isla k lekarovi s tym ze mam pozitivny test .. vela stastia 🙂

mojusinka
25. máj 2014

ahojte Baby tak ja som brala tento liek tri mesiace a po vysadení sa mi tak rozhádzal cyklus že až pred tým som mávala cyklus 28 až 30 a teraz ho mám aj 36 dnový a menzes mi trvá len tri dni no je to hrozné bolesti krče mám neznesiťelné a gynekológ mi tvrdí že je všetko ok no mne sa to nezdá už som zo všetkého na nervy 😒 bábo nevieme mať už piaty rok už neviem čo robiť asi to už nahám na prírodu ako to zariadi ona 😒 😒

lennykai
30. júl 2014

dievčatá chcem sa vás opýtať či sa niektorej z vás stalo že počas brania dufastonu ste mala zamlčaný potrat

allenkovababulka
Odpoveď bola odstránená
simonka2318
7. aug 2014

ahojte beriem duphaston a cyklus sa mi upravuje pekne chcem sa vas opytat ak by som bola tehotna tak napriek uzivaniu duphastonu mi moze vynechat menstruacia lebo raz ked som vynechala duphaston tak sa mi nedostavila menstruacia a lekar mi hned povedal ze je to kvoli tomu a ze nech beriem 10 dni a urcite sa dostavi tak aj bolo prisla
tak teraz neviem ak by som bola tehotna ci dostanem normalne menstrruaciu alebo mi vynecha ked beriem pravidelne duphaston za rychlu odpoved dakujem

hanelka1
7. aug 2014

@simonka2318 ak beries dophaston a otehotnies tak on ti pomoze tehotenstvo podrzat, takze je mozne ze ked nedostanes menzes tak aj kvoly tomu ze si tehotna a nie zato ze si vynechala tabletky 🙂

hanelka1
7. aug 2014

@mojusinka takveru, niekedy nechat na prirodu zaberie lepsie ako nejaka chemia🙂 inak ak mas 36 dnovy cyklus pozor na to, ze ovulku mas pravdepodobne az nejaky 18-22 den takze darmo sa snazilkujete na 14-16den, vies co myslim🙂 drzim palce🙂 neries, budte aktivni a ono to pride🙂

simonka2318
7. aug 2014

@hanelka1 ako ja viem len ide oto ze ak by som bola tehotna a beriem pravidelne duphaston tak ci mi vynecha tu menstruaciu alebo nie lebo teraz som mala menstruaciu taku ze vlozku som mala cistu len ked som sa utierala tak som mala na toaletnom papieri trocha krvi ta neviem co si mam teraz mysliet a s manzelom sa snazime o babetko tak preto sa pytam ale dakujem ti za odpoved

hanelka1
7. aug 2014

ano mala by menstruacia vynechat ak si tehotna, ale stava sa, ze mozes len zaspinit tak ako pises, cize je to mozne. urob si testik v den ked ocakavas menzes ak si tehotna, tak by si uz mohla mat ciarocku.drzim palce🙂

dusanala
7. aug 2014

ja som ho brala dávno na úpravu cyklu a upravil sa mi tak dobre, že mám Terezku 🙂))

hanelka1
7. aug 2014

@simonka2318 ano mala by menstruacia vynechat ak si tehotna, ale stava sa, ze mozes len zaspinit tak ako pises, cize je to mozne. urob si testik v den ked ocakavas menzes ak si tehotna, tak by si uz mohla mat ciarocku.drzim palceemoticon

simonka2318
7. aug 2014

ano spravim drzte mi palce nech to vijde mame jedno dieta krasnu dcerku 1a pol rocnu chceli sme az po 3 rokoch druhe ale mam syndrom PCO a doktor nam povedal ze je zazrak ze sme mali dcerku a ze nech sa snazime uz teraz lebo stym budem mat problem otehotnet a ze je otazka ci vobec este otehotnem dal mi duphaston a inofolic cyklus mi upravilo ale mam problem s ovulaciou neprebieha mi totis nepraskne mi folikul dakujem ze ste mi poradili :D

jeppyova
11. aug 2014

ahojte..tak nam sa to nakoniec s duphaston podarilo po 5mes...mavala som nepravidelny menzes,anovulacne cykly,endometriozu,nepriechodny vajickovod...vsetko nasvecovalo tomu aj aj som skoncila na SPLN...dr.mi este dala tbl na ovulaciu a skusat ale nakoniec som ich nepotrebovala lebo menstruacia sa nedostavila 🙂 tak som si pravila testiky a boli pozitivne...zajtra idem na odber hcg ale aj tak sa uz teraz tesim a dufam ze mi to vydrzi a nenastanu komplikacie...takze baby .... hlavne vypustit z hlavy ze chcete otehotniet a stale treba verit ze sa to podari....vela stastia

barbora1985
13. sep 2014

Ahojte, kolko dni po dobrati duphastonu vam dorazila mrcha? ja uz som dnes 6den po dobrati a ona nikde...

horalka83
26. sep 2014

Ahojte baby, ostali mi 3 balenia Duphastonu, má niekto záujem? Za symbolickú cenu prípadne čokoládu. Som z BB. Expirácia 05-2018. Jedno balenie som iba rozbalila kvôli prečítaniu letáku.

lenka369
7. nov 2014

ahoj baby potrebujem poradit berries duphason prvy mesiac v stredu som ho dobrala takze cen vykend cakam MS. ale dnes som si robila tehu test a bola tam svetla druha ciarka celkom dobre viditelna. Otazka moze dufaston skreslovat vysledok?

katiqa
12. nov 2014

Darujem jedno balenie Duphastonu 20tbl, exp 2019. BA alebo postou. Ak mate zaujem, piste do IP.

leeenka26
22. jan 2015

@horalka83 ahoj nemas este prosim ta duphaston? Dakujem

horalka83
22. jan 2015

@leeenka26 mám ho stále, 3 krabičky

lucia35x
2. feb 2015

Ahojte zienky,chcem sa opytat ci ste boli nervozne,placlive,naladove po clostilbegyte a duphastone?na mna to strasne vplyva a myslim,ze ani nepomaha..mam ist k lekarovi?vysadi mi lieky,alebo mozem si ich vysadit sama?poradite mi?dakujem

cinderella821
24. mar 2015

@janie80 precitaj si pribalovy letak, je tam jedna z diangoz - na liecbu neplodnosti 🙂))

palkolaska
4. máj 2015

ahojte duphaston aj zastavuje menzes ked zacnem brat 4-3 dni pred menzesom ???

babo78
3. aug 2015

Ahojte baby, mozem si sama nasadit clostibelgyt? Teraz uzivam duphaston na predpis.

tajka1986
3. aug 2015

Ano pomohol. Po viac ako 2rokoch snazenia som zasla k dr.a uzivala som ho asi 4mesiace a hups,zrazu 2ciarky 🙂

cinderella821
3. aug 2015

@lucia35x ahoj prvy mesiac po nasadeni duphastonu som bola velmi citliva...stale som revala 😩😃

afrodita10
3. aug 2015

Pomohol a veľmi.

red_cat
26. okt 2015

Ahojte..žienky, ktoré máte skúsenosti s užívaním Duphastonu, pomohol vám Duphaston odstrániť pms priznaky? Beriem ho 1.cyklus, dnes 10. posledný deň a nemala som doteraz žiadne nežiaduce ucinky...až dnes..posledny den uzivania mam neskutočne bolesti krizov, podbruska a unavena som, bolest hlavy...Dufala som že budem mať od neprijemnych priznakov pokoj aspon do vysadenia.