Požadujete pred svadbou testy plodnosti?
Dobrý deň, požadovali ste od vášho budúceho manžela pred svadbou testy plodnosti? Chcem si byť istá, že budeme môcť mať deti, pretože po svadbe už to bude neriešiteľný problém. Ako túto požiadavku chlapi berú?
Ty kks horsie nez predmanzelska zmluva
A potom mu chudakovi pri obrade zarecituj ze v dobrom aj v zlom, v zdravi aj chorobe, ale iba ked ma nezavadne semeno.
Dnes je plodny, o pol roka plodny uz byt nemusi. Potom co? A ty si plodna?
A potom mu chudakovi pri obrade zarecituj ze v dobrom aj v zlom, v zdravi aj chorobe, ale iba ked ma nezavadne semeno.
@vanilkovazmrzka ci brdo, testy ako u plemenneho byka
Uf nie, nepozadovala. Brala som si ho s tym rizikom. Ty by si sa ako citila, keby sa s tebou pred svadbou rozisiel, keby si plodna nebola? To je ako za stredoveku. Keby si ho naozaj lubila, bola by si ochotna to riesit s nim.
@erika7102 Ehm, ak nemate geneticku kompatibilitu, tvoris protilatky voci jeho spermiam, tak moze byt plodny ako kryci pes a deti mat spolu nebudete. V Tom je ten problem, ze toto hned nezistis. Alebo potom sprav to, ze najprv dieta a ked to nepojde, tak od seba. Ked pojde, budes sa s velkym bruchom vydavat. Nic ine tam nevymyslis, ak je dieta dealbreaker v tom vztahu.
@erika7102 nie nepožadovala a ani on odo mňa a úprimne s takýmto nastavením si ho radšej neber ... Toto je to slávne v dobrom aj zlom... vieš ty čo ja sama som zistila, že som neplodná a s manželom sme začali dlhý proces umelého oplodnenia... Som vďačná zato, že vtedy sa k tomu nepostavil tak debilne ako ty teraz...
Keby mi takáto myšlienka napadla, tak sa dobrovoľne dám zavrieť na psychiatriu.
A vieš o tom že aj obaja môžete byt plodni a aj tak sa vám deti nepodaria a boli už aj taký prípad že časom sa rozišli a obaja potom s iným partnerom bez problémomv mali deti alebo môžeš byt neplodná ty
Ja by som povedala, ze ak je dieta pre niekoho mega dolezite, tak nech radsej nejde do niecoho, co moze zle dopadnut. Rozvod moze byt o dost horsi.
🫣
@erika7102 problém môžeš mať aj ty, nielen budúci manžel. A aj ked spravíte spg a bude OK o par rokov to môže vyzerať inak
Si predstav zeby tebe povedal, ze ak mu tvoje lono neda dieta nebodaj syna…tak…sak jak na kkta by si sa nanho divala. 🤣🤣
Keby mi takáto myšlienka napadla, tak sa dobrovoľne dám zavrieť na psychiatriu.
@maca1984 akože prečo? Som veriaca a určite chcem mať deti, vyšetrenia som mala, plodná som a nechcem, aby som potom musela celý život sa trápiť, pretože rozvod nepripadá do úvahy. Tak radšej by som si teraz prešla rozchodom ako by som mala celý život trpieť s túžbou po dieťati a eventuálne začala muža nenávidieť, ak to bude jeho vina.
@maca1984 akože prečo? Som veriaca a určite chcem mať deti, vyšetrenia som mala, plodná som a nechcem, aby som potom musela celý život sa trápiť, pretože rozvod nepripadá do úvahy. Tak radšej by som si teraz prešla rozchodom ako by som mala celý život trpieť s túžbou po dieťati a eventuálne začala muža nenávidieť, ak to bude jeho vina.
@erika7102 Pretože.... vyššie tu máš xy odpovedí čo sa môže stať.
Ty tiež podstúpiš xy vyšetrení a odovzdáš mu papier ?
@erika7102 veriaca a nenávidela by si muža, ak by bol.neplodný...och 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Nečudo, že mnohí majú averziu voči veriacim, keď sú takíto "tupí"
@erika7102 aké vyšetrenie máš? Klasické gynekologicke vyšetrenie neodhalí či si alebo neni si plodná
Takže kľudne moze byt problém aj u teba, stačí ak máš nezistenú poruchu zrážanlivosti krvi a bum máš to tam
@erika7102 tak sa nevydavaj, zjavne to nie je pre teba. Ja svojho muza milujem aj keby sme deti nemali. A dlho sme ich aj nemali. Ak lasku a zivot podmienujes detmi, tak to nie je laska.
A ja sice nie som veriaca, ale velmi dobre si pamatam
Kor 13, 4-6.
On plodný byť môže,ty nie....môžete byť aj obaja plodni ale nekompatabilni a čo potom?
A teda prečo po sobáši by to bol neriešiteľný problém?
@erika7102 teraz plodná byť môžeš a o pár mesiacov nie, rovnako on môže byť plodný a o pár mesiacov nie a čo potom? A aké vyšetrenia máš za sebou? Hormonalny profil? To je veľmi málo na určenie plodnosti Radšej sa nevydávaj a prenechaj toho muža inej ...a teda s takýmto postojom by som sa hanbila aj povedať že som veriaca
@erika7102 ahoj, ja sa naozaj nerada zapájam do takýchto diskusii, ale ak ai veriaca, tak vieš, že dieťatko je požehnaním. Takže aj keby všetky testy výjdu bez problémov, tak to dieťa splodiť nemusíte.
a kde je zarucene, ze tvoje tehotenstvo skonci uspechom?? Vies o tom, ze zenske telo, inac zdrave a plodne dokaze tvorit protilatky proti spermiam, embryu, trofoblastu? Ze imunitny system dokaze uz vyvijajuce sa zdrave embryo zabit?? Aby si nebola prekvapena. Potom co? Budes nenavidiet seba? Alebo co spravis, ak ta znenavidi muz?
Ak sa rata za test plodnosti aj sex bez ochrany a nasledne tehotenstvo, tak ano, toto sme pred svadbou absolvovali 🤷♀️
@erika7102 tak toto je gól. Nehnevaj sa o tomto čítam a počujem po prvý raz. Tak ak chceš mať istotu, vyspíte sa spolu. A nevydávaj sa pokiaľ nebudeš tehotná.
Ani milion vysetreni ti nezaruci, ze budes mat dieta. Manzelstvo ma byt v dobrom aj v zlom, v zdravi aj chorobe, v bohatstve aj chudobe. Extra toto plati pre veriacich. Dieta je dar. Zial nie kazdemu je dopriate. Z tvojich slov mi vychadza, ze sa chces vydavat iba kvoli dietatu. Nik netusi, co mu prinesie dalsi den. Dnes moze byt vsetko krasne, idealne, zajtra uz nie.

@erika7102 nepozadovala som. Nie je inseminator.