icon

Pozitívne naladené prvosnažilky

klarisa23
23. aug 2016

Zdravim vsetky prvosnazilky, ktore sa uz nejaky ten piatok snazia o batoztek stastia, no zatial bezuspesne. Negativnych diskusii je tu dost, tak ja som sa rozhodla zalozit pozitivnu s jasnym vysledkom - splnenym snom. Tak sup-sup sem vsetky, ktore sa pozitivnym myslenim dopracujeme k vytuzenemu snu.

My sa snazime o babo uz viac ako rok a dost bolo negativneho myslenia a placu pri kazdej mrche. Budem sa tesit ak svoje pocity z ocakavania a hlavne pozitivne pozdielame spolu 🙂

simona_letova_b
11. nov 2016

@lucik284
@crazy_girl1
Baby, aj ja som na tom s bruchom tak že ked nevcucnem do seba tak som nie v 5tt ale v 5mesiaci 🙂 🙂 🙂

zuzu12345678
11. nov 2016

@lucik284 gratulujem😊

zuzu12345678
11. nov 2016

@milos32nika21 jasne ze sa podari 😊😉👍 ale zas keby nie tak sa utesujem tym ze pojdeme lyzovat a poriadne sa vyblbnem na horach😄 To by som si veru ako tehotna nevedela moc dobre predstavit

smejko18
14. nov 2016

Ahojte dievčata🙂 ak môžte , posielajte do tohto fóra veľa pozitívnych testíkov, nech sa tesime vsetky, kedze sme t, znamena ze sa snazime a tuzime po babatku a neberieme to ako samozrejmost. preto sa z vas tesim viac ako ked mi niekto znamy povie ze caka male. nechapte ma zle, ale uy mam dost toho ako niekto otehotnenie berie ako samozrejmost a cuduje sa, ze sa niekomu nedari. obcas mam pocit ze sa este aj povysujeu lebo maju nieco, co sa neda kúpit ani nijak nadobudnut. je to dar. preto všetkym ukážeme , že my si to babatko vyprosime, vymodlime, jednoducho ze OTEHOTNIEME 🙂

janulienkaaaaa
14. nov 2016

@smejko18 napisala si to uzasne, az sa mi vycaril usmev na tvari 🙂

smejko18
14. nov 2016

@janulienkaaaaa 🙂 tak už ,,len ,, otehotnieť 🙂 a ako dlho sa snažite o babatko?

janulienkaaaaa
14. nov 2016

uz druhy rok,......snazim sa byt pozitivna, ale niekedy nooooo ................ 🙂 ......ale velmi rada tu zajdem, precitam si povzbudzujuce odkazy a komenty, tak ako napr. tvoj dnesny 🙂 .....a viem, ze nie som v tom sama, ze su tu baby , ktore mi rozumeju viac ako moji najblizsi. A vy?

smejko18
14. nov 2016

@janulienkaaaaa ja som sa tu chodievala pozerat len ,, tajne,, kedze som si v kazdej diskusii nasla priznaky na tehotenstvo 🙂tak potom som prestala. no... nejak som sa rozhodla zaregistrovat a som rada. Snazime sa rok. vsetci co mali svadbu s nami v tom roku uy kocikuju a kazdy pozera na nas.snazim sa na to nbemylset, no nejak to nejde🙂 dufam ze sa v roku 2017 pridame do fora RODIME 😉 🙂 a aj si skusala nejake vitaminy, lekarov atd?

janulienkaaaaa
14. nov 2016

@smejko18 ved to, aj ja kde pozriem tak kazdy s bruchom alebo kocikuje. Pridala sa som sa do tejto diskusie, aby sa na mna nalepilo trochu pozitivnej energie 🙂 Skusala som alchemiku, lekarka mi dala uz aj clostylbegyt, ale manzel nebol doma v tom case tak to bolo zbytocne( na chlapov sa neda spolahnut 🙂, aj ked mi to slubil,ze bude doma ) Tak musim pockat, kym muzovi skonci jeden vycvik, aby bol k dipozicii ked ho budem potrebovat 🙂 a zacneme znova s clostylbegytom ,ale skusame to aj bez vitaminov a inych liekov teraz, ved clovek nikdy nevie.... ja uz by som bola rada, keby som na vianoce zistila, ze sa podarilo 🙂 a vy mate nejake zdravotne problemy ci jednoducho to nevychadza ?

smejko18
14. nov 2016

@janulienkaaaaa ja mám maternicu položenú viac vzadu. a ked sa nám dlhšie nadarilo, zašla som za gyn. tam ze vsteko ok, potom som bola na stitnej kde mi robia aj horm. profil. prva faza ok a na druhu(ovulacne horm) idem dalsi tyzden. buduci rok zvazujeme bud parovu imunologiu alebo CAR v martine.Manžel este nebol na spermiograme.Boji sa co ako🙂uy sa z toho aj smejem, ze on ma len ulohu aby mu bolo dobre a hotovo. ja si musim toho odkrutit viac🙂a problem je este aj v tom ze chodi doo prace na 10dni , 4dni dmoa a znova.Takze ked ho ,,treba,, ,takho nieje😀.Skusila som aj vceliu kasicku, femibion a teraz pijem alchemilku.

zuzu12345678
14. nov 2016

@smejko18
@janulienkaaaaa urcite sa podari 😊😉 vsetkym nam drzim palce a verim ze o nedlho tu budeme pozerat na same testy s poriadnymi kolajnicami 😀👍

smejko18
14. nov 2016

@smejko18 uy sa snazim na to menej mysliet a hlavne to menej riesit, pretože sa bojim aby sa nam nepokazilo manzelstvo, Jastale ,,plackam,, ze bńebudeme mat babo a mojho to uy vytaca. On to chce velmi ale co si budeme klamat, je to chlap. vacsinou sme to my, kto riesi problemy 🙂tak strasne by som ho chceka prekvapit // 🙂 dufam ze sa nam to podari

smejko18
14. nov 2016

@zuzu12345678 my si otehotnieme pekne v zime a v lete, jeseni budeme kocikovat 🙂vsetky rodinne a zname babatka uz podrastu a my prinesiem krasne malinke babatka 🙂takze dievcata piseme Jeziskovi ze si od stromcek zelame // 🙂 aspon by bolo vyriesene co dostat pod stromcek 🙂

zuzu12345678
14. nov 2016

@smejko18 Aj u nas je to podobne..my sa sice snazime este kratko ale tiez mam obcas take chvilky ze mi pride luto ze este nic a k tomu moj muz sa tak tvari ze "ked bude tak bude" hoci viem ze Aj on to chce..chlapi tieto veci vnimaju inak...

smejko18
14. nov 2016

@zuzu12345678 Vsak to.oni vobec neuvazuju ze babtko nebude. beru to ze bude a hotovo🙂 Ale aj im je to luto.moj sa ma tiez obcas opzta ze preco to iektori maju take jednoduche. tí co nechcu maju a naopak.ale zas som si povedala (pre vlastne uspokojenie) ze aspon si s manzelom uzijeme🙂 sice sa snazime rok ale manzelia sme polroka.mozme ist kde chce, staviame domcek tak sme ked sa da spolu atd. Snazim sa v tej nasej nevyhode hladat vyhod 😉 🙂

zuzu12345678
14. nov 2016

@smejko18 presne tak a vsetci mudrlanti co okolo toho maju kopu reci a vsetko vedia vsade boli tak mozu Len s otvorenou hubou pozerat ako nam je fajn a ake sme stastne..😊

orsi_h
14. nov 2016

@smejko18 jasne, ked sa potom zadari, budete v peknom spominat na casy vo dvojici 🙂

vsetkym Vam drzim palce, len nahodne som zavitala.

zuzu12345678
14. nov 2016

@smejko18 tak urcite im je to luto Aj ked sa tvaria ze akoby nic ale urcite ich to " pod tou zeleznou maskou" zoziera.. Moj sa ma este nepytal ze preco iny maju tak lahko a tak ako myslim ze je to tym ze my sa este nesnazime dlho ale vidim na nom ze mu je luto ked pride mrcha..ale musim ho pochvalit ze sa snazi berie vitaminy zacal sa lepsie stravovat obmedzil pivko tak to ma tesi ze to nebere na lahku vahu Aj ked zo zaciatku bolo frflanie😄

michaella17
14. nov 2016

Ach baby mne už zavítal taky ružovkavý výtok takže očakávam mrchu každu chvilu :( ale do novembra vkladám veľkú nádeej 🙂.. zajtra idem kupiť dalšie balenie inofolicu .. no a s tymi chlapmi to sú asi všetci rovnaký aj ten môj to tak berie, že jasné že bude prečo by nebolo bábo..

zuzu12345678
14. nov 2016

@michaella17 hmm no tak to mi je luto.. Dnes mas dostat? Jasne netreba to vzdavat novy mesiac nova nadej 😊😉👍 Aj Ja si tak vzdy poviem ked pride aj ked mi je trosku smutno ale berem to tak ze nevyslo trz vyde nabuduce 😊

lucik284
14. nov 2016

@crazy_girl1 tak si predstav, ze mi tu krv nebrali, vraj zvytocne a rovno ma na 39.11. objednala na sono, ze to bude 8tt a uz bude jasne vidiet ci sme ok

lucik284
14. nov 2016

@crazy_girl1 30.11. tam chcelo byt 😂

crazy_girl1
14. nov 2016

@lucik284 to faaaakt 🙂 no teda, tak si vybavená. Bude srdiečkoooo 😀 Krása, držím päste, nech ste zdraví...

lucik284
14. nov 2016

@crazy_girl1 no len ma zacina trosku zlostit podla mrchy som 5tt+1 a na vecer mam uz treti den take stavy, ze sedim na kraji posteli a uvazujem ci budem grckat alebo nie, ale zda sa mi to prilis skoro na nevolnosti...

michaella17
14. nov 2016

@zuzu12345678 a Zuzi nevadí no mala by som dnes plus minus zajtra, dufam že pride a budem mať pekný cyklus s plodnými dňami 🙂 lebo u mna je vzácne i to že mi menštruácia chodí pomerne na čas :(

simona_letova_b
14. nov 2016

@lucik284 To je v pohode, ja mam take stavy vždy na večer, a preto po nociach vykukavam s okna ako daky duch a hladim ba okolite panelaky,zababušena v perine až nezmrzneme 🙂 Len cez den uz mi začina byťvdosť často "slabo"
Ale zle mi je vzdy na večer
Ale čo spravyme 🙂 Treba si aj toto vesiet uzit
A na nevolnosti 5tt nieje akoro,ver mi 🙂
Pekne sny,a nech ti to ubehne do toho 30-teho 🙂

lucik284
15. nov 2016

@simona_letova_b Hráš sa v noci na tajného agenta 😀 😀 u mňa zatiaľ na šťastie zaberá poriadne to zapiť vodou, prípadne si dať nejaké ovocie a potom to prejde, len dúfam, že bude vesmír ku mne milý a udrží to tak až do konca 😀 😀 ja viem, že som trošku náročná ale prečo si neželať dokonalé tehu bez problémov 😀 😀 rovnaké želám aj Tebe 😉 a vlastne všetkým babám tu

simona_letova_b
15. nov 2016

@lucik284 Hej,som po nociach špijónka 🙂
Ďakujem pekne,nech ti to vesmír teda umožni tak ako si želáš 🙂

milos32nika21
15. nov 2016

@michaella17 bude aspon pekny darcek pod stromcek mrcha odide a pojdete nato ☺☺☺

crazy_girl1
15. nov 2016

@lucik284 každá žena je indi vindi 🙂 😉 Neboj sa, to prejde.